推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

過檔無線新聞總主播 - 張文采

THX for Mr 0 sharing!!
Wendy was very beautiful and charming yesterday night!!
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

互動新聞台 新聞報導(2200) 3/12/2010

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

文采真係永遠都咁索!!
返通宵都咁明艷日照人!!
掂ar!

回復 2704# 的帖子

仲有個靚蜻蜓扣針..
又襯一set黑色靚衫
真係一絕
文采越黎越識得著衫..
又索又表現好!!
一陣放返今日中華掠影!

回復 2706# 的帖子

可以進佔第二ga!!
我心目中第一第二開始變文采同紫盈..
即係文采第一, 紫盈第二, 雯雯仲係第三

回復 2716# 的帖子

尤其有simon呢個助選員成日放文采簽名出黎電我地..
加上琴日文采靚爆出場!!
搞到我都upgrade左文采到第一位..
紫盈都要跌落第二...

相關搜索目錄: 日文

回復 2720# 的帖子

可能今晚文采會令到你wing 呢!!

回復 2722# 的帖子

仲有15分鍾文采就出現la!
唔知今晚佢會有幾索!!!

好失望..原來係高小姐!

回復 2725# 的帖子

等我仲等足文采成晚..
點知..
算la!
佢可能又轉更..
返上下午..
都唔係壞事黎..
唔好捱殘靚靚文采!!

互動新聞台 中華掠影 6/12/2010
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 2728# 的帖子

佢話我張簽名都電力十足..
差d把持唔住!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-7 08:06 發表

咁如果文采悉心打扮一下,
唔知今晚深宵見唔見到文采..
好掛住佢!!
今晚要打扮得再索d!!
勢要攻陷中山兄的心!!
文采加油!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-7 09:58 發表

大鑊,好驚!
我會唔會做啲對唔住Karen嘅事呢?
一係2個都排第一貪心d!!

回復 2732# 的帖子

高小姐對於豪無攻擊力..
我不討厭佢..
但不是我杯茶!!

相關搜索目錄:

回復 2743# 的帖子

貪心係人本性..
鍾意靚女亦係男人本性!!

回復 2745# 的帖子

2個同時放第一..
好似韋小寶七個老婆..
無分彼此咁!!

不過我都未得住!!

回復 2747# 的帖子

所以我都係暫時忠於文采!!

文采出場la!!
我wing wing地!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-7 17:56 發表

睇嚟文采再攻多我一次
我就會淪陷…

Karen,點算啊
可惜今日唔係文采報天氣..
如果唔係你仲唔淪陷??

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-7 20:04 發表

快d Cap!!!!!!!!!!!!!
我盡快ar!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-7 14:46 發表
哼哼,「暫時」忠於…
文采個第一席位,真危險也
更正應該用有一排都唔會變先啱..
暫時用錯左..
引起大家誤會...

回復 2775# 的帖子

我都被電暈..
唔好講話中山兄!!

依家即刻cap!!
我睇左一條重播!!
太靚la!

互動新聞台 無綫八點新聞 7/12/2010

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。