推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

今日唔係雯雯報七點天氣??
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

回復 5022# 的帖子

希望今日仲見到雯雯報天氣!!

回復 5024# 的帖子

就黎知.
仲有15分鐘..
但可能變偉詩..
因為佢有返83

果然係係雯雯..
中山兄一定好開心!!

回復 5026# 的帖子

所以咪估錯!!
今日雯雯剩係報天氣??
定係做埋提要??

雯雯著黑絲ar!!
第一次見..
好靚女!!

回復 5051# 的帖子

我又轉一轉做琴日張索爆文采..
攻多你一攻!

回復 5050# 的帖子

我la!!
咁我又提升雯雯到第二..
今晚雯雯真係幾索!!

排名變成:
1 文采
2 雯雯
3 紫盈
4 盤盤
5 偉詩
6 珍妮

回復 5054# 的帖子

換緊..
等下先!!
唔好咁心急見文采!!
一陣十二點有排你見..
仲識郁同講野..

回復 5056# 的帖子

但照計都會維持係三甲..
都不錯ga!

換左!!
睇下效果先!!

我想問點樣resize張圖??

回復 5065# 的帖子

得la!!
我左一d online resizer!!
縮細50%

回復 5068# 的帖子

我雙重夾擊!!
頭像同個簽名都係文采..

回復 5073# 的帖子

我又要幻想文采做女友!!

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2010-12-6 22:55 發表

Your ranking seems to change weekly, I would be surprise if 雯雯 or 紫盈 doesn't move back up to top in foreseeable future.
Yes!! Who can touch my heart, I will promote her rank!! But I think just focus on the top 3 ranking! 4 to 6 should be maintained unchanged!!

回復 5078# 的帖子

應該換返張偉詩..
唔用珍妮做頭像!!
好似我咁終於換返文采頭像!!

回復 5081# 的帖子

同你一樣..
都仲係鍾意佢..
但排第6

咁就啱la!
你愛偉詩多d ma!

互動新聞台 時事百科 6/12/2010

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 5088# 的帖子

應該暫時黎講都唔會..
偉詩/盤盤/珍妮無咁快可以爬到頭!!

回復 5092# 的帖子

暫時黎講文采/雯雯同紫盈都會係top 3..
只係佢地之間排名會變..
依家第一係文采, 第二係雯雯, 第三係紫盈
上星期紫盈第一, 因為佢打扮較為吸引同可愛, 尤其佢做周五搜記時!!
今個星期文采同雯雯都好索..
所以排名都升呢!!
4-6就係應該少變..
我把盤盤排第4, 偉詩弟5, 珍妮第6

回復 5099# 的帖子

絕對同意 x3
今年的港姐都要行埋一邊..

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-7 12:41 發表
三四位唔會變,即係對你嚟講盤菜同top3之間仍然有質嘅差別
的士盈又真係好煞食嘅,實在係可愛

今個星期,文采件黑色上衣加皮革邊實在掂,搞到連我都有啲動搖就知
但都唔及Ka ...
可能盤盤留長頭髮後索到可以爬上top3都唔定...
可能可以打低top3其中一位!!

回復 5101# 的帖子

應該唔會, 我對雯雯有信心..
佢唔係貪慕虛榮的人..
應該熱心為新聞界服務!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。