推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

回復 5104# 的帖子

佢要留到雯雯/文采咁長都要留3個月先得..
3個月後自有分曉!!
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

其實3同4都好接近..
我鍾意紫盈唔會多過盤盤好多.

回復 5110# 的帖子

睇佢刻意留長頭髮個舉動似係想留返長..
我由佢做左主播咁耐, 從未見過留到咁長..
應該真係想試轉下hair style!!
佢都keep左幾年短髮..
係時候轉下..
依家已算係中長髮..
d頭髮去到膊頭咁長..
應該會繼續留長...

雯雯由上次剪左頭髮後留左應該有半年先咁長..

雖然套衫唔算好靚..
但係可愛樣子撘救!!
雯雯好可愛好靚女

回復 5135# 的帖子

係ar!!以前盤盤都冇咁靚女..
依家ga佢判若兩人!!

回復 5145# 的帖子

I think her long hair style should be very beautiful and charming!!

今日雯雯套衫幾靚..
又cute!!
雯雯好野
俾你電到我!!

回復 5168# 的帖子

我唔睇嘉儀住..
即時補文采d capture!!

回復 5171# 的帖子

係ga!!
電力未到咁強..
文采電力無敵..
我都死係佢手上!!

回復 5175# 的帖子

我都要等下..
睇下會唔會電瓜我..
文采要退位讓賢!!

回復 5177# 的帖子

或者可以去到上星期紫盈周五搜記咁可愛都有可能..
但係會唔會有咁強電力呢!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-8 20:48 發表

你太低估Karen嘅高壓電力啦
Karen喺我心目中永遠係第一位
睇黎你個"永遠"都支持唔到幾耐!!
琴日粉紅采都令你心動!!
今日黑絲采都強勁過琴日..
點會仲頂得住??

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-8 20:59 發表

文采可以令我動心,但最多只會係第二
冇人可以取代Karen嘅第一位,Karen始終贏文采好多好多
聽住先la!
冇野係唔會變ga!

simon個頭像都由紫盈換成文采..
一齊加入對付中山行列..
好!!

回復 5190# 的帖子

ME 2 X2

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-8 21:59 發表

可惡呀!

電佢啊,Karen
中山你都唔好再放出黎..
就係呢張相搞到雯雯俾人玩左一排黎..

回復 5203# 的帖子

有d心動..
但仲係維持原判!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-8 23:17 發表

其實我有個問題想問你地

你地個簽名檔有幾多幅圖輪住上?我想參考吓
我有31張文采..
用黎攻你!!
問題你怕未??

回復 5212# 的帖子

原來simon你有咁多貨!!
那有一天不攻陷中山!

回復 5215# 的帖子

晏d入多十張!!
已入左好多!!
又搵多d索采返黎!

回復 5217# 的帖子

文采快d報返天氣..
咁就日日都大把貨..
仲唔電到中山暈一暈..
雯雯女神地位都動搖!!

最開心係中山...
得賞所願!! 返八點新聞..
但今日著褲..
無乜電力!!

回復 5222# 的帖子

聽住先la!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-9 11:06 發表

絕對冇可能
文采俾盡上到第二
根本冇可能挑戰到Karen嘅第一位
世事無絕對!!
今日唔知聽日事!!
我同simon會努力!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-9 10:45 發表

31張
嚇到我標C
問你怕未??
你都可以搵多d雯雯攻我地!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-9 10:44 發表

死頂啦你,鍾意就鍾意啦
絕無其事!!
我仲好有定力..
只係攻左一攻..
好快修復!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。