推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

過檔無線新聞總主播 - 張文采

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-9 18:53 發表
冇可能架!
Karen永遠係我number 1!

雖則我都覺得今日文采幾靚
幾靚je??
講得咁勉強?
我都覺得雯雯係靚女la!!
唔係幾靚咁簡單!!

相關搜索目錄: 日文
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

回復 2950# 的帖子

我反而覺得文采好索..

雯雯電力冇咁強!!

回復 2953# 的帖子

Why do you think that?? I will got replies from her in her fans facebook!! I think she is a nice girl!! Willing to answer her latest works in the future, when someone asked for her!!

回復 2955# 的帖子

If you want to join her fans fb, I can send a pm to you!! In this forum, it seems has the rule that requests member who cannot posts the links from the other site!!

回復 2957# 的帖子

睇你口硬得幾耐..
係我心目中永遠係 文采 > 雯雯!!

回復 2960# 的帖子

頭先雯雯報完十點新聞時..
微微咀咁笑...
又想電我!!
我唔會對唔住文采ga!!

回復 2965# 的帖子

唔會ga!!
我好長情..
好似donald同中山一樣..
我記得中山都有被文采電到的時候!!
大家彼此彼此!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-9 22:59 發表
Richard呢,不嬲都係想變心嘅,依家死頂口硬啫,唔忍得幾耐
等我慢慢整理彈藥,一定電瓜佢
我會即時睇文采索爆靚相解karen毒..
你放心!!

回復 2970# 的帖子

已清除!!
啱啱又上左彈!!
加左今日文采索相!!

文采又黎電我呢!!
真係勁索!!
皮膚白裡透紅又笑得靚女!!
一陣一定會貼返出黎!!

互動新聞台 新聞報導(2342) 9/12/2010

文采電力強勁..
電到即時回魂!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

互動新聞台 時事百科(諾貝爾獎) 9/12/2010
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 2976# 的帖子

雖則係舊野黎..
但我都用黎做攻中山的武器!!

Simon做乜咁遲先上黎!!
中山好掛住你!!!
問點解琴晚冇上黎吹水!!

8點再黎過!!
訓陣先!!

回復 2985# 的帖子

向來都有包包面
但只要靚女好表現就得
我琴日俾佢電到wing wing地
看來我的心被文采奪走!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-10 05:05 發表

文采女皇,
萬歲萬歲萬萬歲
支持simon, 支持文采!!

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2010-12-10 00:14 發表
偉詩今日的電力相當驚人,我已經出咗事!
好似食咗丸仔,成個人wing wing 地!
係度賣告白??
雖然都ok!!
但仲未電到我!!

回復 2998# 的帖子

但中山你都話我排雯雯第二..
應該好易上第一.
但你都係文采第二..
容乜易上第一呢!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-10 11:03 發表

琴日既我,
直情要Call白車
我都俾文采殺左幾次!!

回復 3002# 的帖子

都可以bor!!
仿傚中山..
一於咁做!!
雯雯係102, 實質係第二!!

回復 3006# 的帖子

你都得, 我都可以!!

今日文采休息!!
讓賽一次!!
唔知今晚周五搜記係唔係文采呢??

回復 3009# 的帖子

我都想見識下雯雯最強電力!!
文采電力都唔野少ga!!

回復 3014# 的帖子

但我同你啱啱相反..
覺得文采電力最強!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。