推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

過檔無線新聞總主播 - 張文采

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-12 21:49 發表

我許Facebook 文采Page就係打喱句
唔好嚇親文采就ok!!
不過佢應該會開心!!
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

I just can't help (I just need you)
It's automatic
跟着你同步的呼吸
只為愛情而活着的人 才是幸運
就算別人說我不清醒
我卻寧願情不自禁
I feel so good (I feel so warm)
It's automatic

我對文采情不自禁!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-12 22:42 發表

我的愛只能夠 讓你一個人 獨自擁有
我的靈和魂魄 不停守候 在你心門口
我的傷和眼淚 化為烏有 為你而流
藏在無邊無際 小小宇宙
愛你的我

Karen,你聽見了嗎,我為你唱的這首歌? :loveeye ...
竟想不到每夜把哭泣當做一種思念
我在你心裡已是不再重要
相距漸遠 致電也使你生厭
竟想不到

態度太差太冷漠自私不斷
你令我相信是我太高要求
或者必須要分手
過去最美是我躺於你身邊

隨時日變作痛苦的勸勉
當愛著你 失去自己
誰人話愛也要一種運氣 仍想念你
若沒結果我為何深愛著你

痛心的折磨 在我心裡藏
愛你太奢侈應要放底你 仍想念你
若是最真最深刻的愛被拋棄

寧願沒回憶 完全地忘記
愛上過不應該去愛的你

Wendy, 雖然多日冇見, 你我仍想念妳!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-12 23:17 發表
文采好似都有件類似嘅褸
姚生著女裝衫??
咁妖艷!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-12 23:29 發表

我覺得以姚生呢種個樣咁man咁兇嘅人着女裝,唔係妖豔,而係嘔心

我呢種白面小生着女裝都仲好啲
的確幾嚇人!!
希望佢唔好再咁著!!

文采地位穩如泰山!!
真係無堅不摧!!!
我對自己同文采都好有信心!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-13 19:52 發表

係咁有信心
就唔駛講咁多嘢為自己打氣
係post俾你睇!!
澄清自己的立場!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-13 21:20 發表

哦,乜原來係咁
同你宣示主權嘛!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-13 21:30 發表

睇你幾時放棄主權
呢句同樣適用於你!! 中山!!

有文采把聲做中華掠影都算好返d!!
希望一陣可以見到佢個人!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-13 22:55 發表

大熱始終係紫盈
次熱係偉詩
文采應該係佢個fans fb留多言講下動向..
唔應該只睇唔回!!
真係掛死我地班粉絲!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-13 23:22 發表

咪係,文采真係衰人嚟架∼
雖然真係咁
但都唔俾你話我女神!!

佢會唔會唔使出鏡, 都其實係返緊工??

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-13 23:28 發表

未必嘅,以袁花貪靚女貪後生嘅性格
文采返工,佢會唔駛文采出鏡?

唔係要貶低文采嘅能力,我從冇懷疑過佢嘅才能,只係乘機抽袁花水
我知點諗!!
文采的確係又靚又叻!!
希望文采真係留多d言!!
出現多d俾我地班粉絲開心下都好!!
佢果度都有10幾人等住佢出現ga!
包括我!!

啱啱追返d post!!
原來文采真係成個月前報過天氣!!
對上一次返一至五係11月12日!!
真係掛死我!!

衰人袁花!!
唔俾文采報天氣

幾時返黎!!
好卦住文采!!
好想佢今日出返黎!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-14 13:34 發表

放假啫,放假啫
之前Karen放假,我咪又係咁
希望佢係fans fb浦下頭!!
俾我地知佢幾時返ar!!

愛著你 掛念你 你便會前來和我接近
心也哭 心亦笑 有著你從未半點缺少
這是你 再望你 怎去猜想這夢會變真
你是這樣回來 情景真可愛
再令我 心裡都 興奮

這是我對文采的掛念!! 等了又等!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-14 15:28 發表

文采提提你:
收下先!! 一陣再上彈!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-14 21:31 發表

電我地啦,Wendy
嘩!!
女神返黎喇!!
又中招喇!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-14 21:29 發表

下星期晚間天氣有望
係喇!! 下星期好歸位喇!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-14 23:06 發表

紫盈要同文采fight過啦
紫盈應該要讓下文采喇!!
文采咁耐冇做!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-14 23:26 發表

新聞部力捧紫盈呀
應該係話袁花力捧紫盈先啱!!
邊個最大呀??

原來仲未有人出返八點新聞!!
我一陣出返d靚文采!!

互動新聞台 無綫八點新聞 14/12/2010

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

互動新聞台 新聞報導(2200,2230) 14/12/2010

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。