推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

過檔無線新聞總主播 - 張文采

雖然琴日雯雯電力都強勁!!
但係都係唔夠文采黎!!

電到暈一暈

文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-15 08:04 發表

Wendy,好索
文采一返到黎, 就電到我地呢!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-15 13:55 發表

我........好.....
希望今晚文采再發電!!
電埋中山!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-15 14:21 發表

就咁話
電到佢話唔通我真係要要埋文采!!
佢果次掙扎得好厲害!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-15 14:50 發表
Richard兄
Wendy今日10點同1點都有報新聞呀,
點解冇相架
佢今日返早??
10同1點??
我未開機!!
以為佢又返夜!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 14:34 發表

今次冇咁易
文采過到珍妮頭至算啦
唔係好難咋!!
只要文采著件皮褸放下電就掂!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 15:04 發表

今朝得雪菜妹妹同李朗怡咋
12點就係你個盤菜
10點係李朗怡

1點都係李朗怡
http://i1131.photobucket.com/albums/m558/two646/iNews8 ...
依家都仲係朗怡!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 15:12 發表

唔知袁花個腦裝乜…
我覺得唔係唔係你講到咁差!!
但要詳細討論佢!!
就去返佢個版..
費時離大題!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 15:06 發表

冇咁易
我升珍妮,係因為欣賞佢嘅內涵
嗱,只係因為我知道珍妮有內在美咋,我冇話文采冇呀

不過我都唔排除文采着皮褸放電,我會即刻升佢
但係珍妮的內在美會隨著時間洗禮!!
珍妮的排名高只係短期!!
我有信心文采好快會返上黎!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 15:34 發表

呢條友冇資格有專版
OK, let's come to an end. No more Flower Yuen.
算吧!!
你唔鍾意講佢就唔講!!
費時傷和氣!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 15:35 發表

乜通常唔係外在美會隨著時間洗禮咩?
難道你覺得文采沒有內在美??
只有外在美??

嘩!!
女神又出現喇!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 16:01 發表
1600係文采啊…
Richard Simon召喚…
一直開住隻高清手指睇到實一實!!
期待文采出現..
終於4點粉紅采登場!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 16:31 發表

The final amendment is: Both Jenny and Wendy have 0% chance of surpassing Karen!
Oh!! I see and know that!!
It can be simply said that Karen is the best, no person can surpass her!!
It is same as me!!
Wendy is the best!! no person can surpass her!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 16:32 發表
雖然幾靚
但都係對我冇效
因為佢今日冇著皮褸!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-15 16:34 發表
文采係唔錯 但係講到佢靚得咁誇張 我就覺得唔係…
即係好似嘉儀咁..
你話被佢電暈!!
但係我都冇乜感覺咁!!
你鍾意佢就幾時都覺得佢電力十足!!
如果你立場堅定, 心中只有一個偶像!!
當然其他人都係對你只係覺得靚女, 但係又未至於索爆!!
人人都係咁!!
唔止你係咁!!
我唔會說服到, 同樣你都唔會說服到我一樣..
簡單d黎講都係果句, 各花有各眼!!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 16:37 發表

Oh really.
Jenny is not need existed in that situation!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 16:40 發表

如果文采着呢件:

都仲有啲機
搵日文采又著過!!
可能聽日又著呢!!

相關搜索目錄: 日文

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 16:49 發表

Why not?
I rank Jenny higher than Wendy.
But I think that you will change it soon!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 16:51 發表

好啊好啊
聽日天氣凍!!
可能皮褸出動!!
但係聽日, 後日要返工
如果文采出現都冇得睇!!
有冇師兄會幫手cap圖??
尤其係八點新聞之後果d!!
thx!!

我見0兄都冇cap琴晚文采8點!!
希望有人可以幫下手!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 17:02 發表

I don't think so, because Jenny is really a good girl.
Do you think that Wendy is not a good girl/anchor??
Time will tell!! Wendy should be changed back to 2nd for you soon!!!

中山有冇高清手指??
可唔可以幫錄起左文采d新聞!!
thx!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-15 19:33 發表

有效既話,
您仲得了既
對中山有效之時就係能進佔第二之日!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-15 19:39 發表

期待
不過照計文采應該好易打低珍妮!!
搶返個第二位!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-15 19:48 發表

希望啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D彈仲未上齊
又有新貨
我都未上琴日果d!!
上埋仲震撼!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。