推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 16:22 發表

Oh I thought I saw her hosting news report on channel 83 on Sunday and Monday.
I think you are right. She appears fewer on channel 83 compared with other anchors.
I miss her. I love her. I wann ...
Maybe her main duty is changed to report the weather report regularly from Monday to Friday every week, or occasionally in Saturday!! Reporting news is her part-time job!

文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-15 16:31 發表
前兩日咪報完83…每個人都機會均等
但係雯雯返83特別少!!
你唔覺得??

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 16:35 發表

I still believe that Karen is a professional news reporter.
x2

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 17:08 發表

Full-time weather report sounds bad for me, because that reminds me of Icy Wong.
Karen is a journalist. Weather reporting is merely a subordinate job for her.
But indeed she reported weather report more than news!!
Maybe that is a temporary schedule for Karen!! She will report news more later time!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 17:37 發表

唉,兩日未見過Karen報新聞啦
依家一個星期見到佢報一兩日都差唔多..
其他主播會出好多..
成個星期都係佢都有!!

一陣又要期待一下雯雯又幾誘惑!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 19:03 發表

我覺得Karen個扭扭身仲無敵過甜笑
靚到不得了
但我覺得雯雯甜笑大殺害力d!!

今日ok la!! 冇乜感覺!!維持第二喇!!
唔夠琴日著得咁靚!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 19:11 發表

甜笑係Karen必殺技嘛
睇返啲snapshots,Karen扭扭身嘅定格
佢嘅笑顏,加上成個身體姿態,係靚到無話可說
今日佢d招數唔係好有效!!
尤其係我!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-15 19:30 發表
又係蝴蝶結,
佢想學蝴蝶采!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-15 19:37 發表

係羅係羅
主播們開始紛紛仿傚wendy!!
可能好快成個個83都係咁著!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-15 20:19 發表

都唔關事
係您地唔夠電
又俾文采電到暈一暈!!
十點應該又出過!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-15 21:36 發表

Wendy都係
Yes!! Totally agree!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 22:04 發表

Richard嗰邊已經爬左啦
因為雯雯琴日幾靚!!
所以俾左個第二佢!!
但已經最高!
佢係無法僭越文采地位的

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 22:23 發表

咁你要小心啦,努力維護文采嘅第一位
但如果紫盈再發力雯雯地位可能回落!!
文采地位誰可代替??

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-15 22:26 發表

好呀,
睇下邊個變心先
我一定唔會!!
頭先仲上緊彈!!
上左20幾幅!!
仲有20幾幅輪住上!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-15 22:27 發表

X2

心臟帶發ing
http://www.javascript.nu/cgi4free/randomlink/link.pl?account=richard07
希望中山都會有你呢個反應!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 22:30 發表

我嘅反應就係
「今晚文采都幾靚
咁簡單咋咩??

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 22:37 發表

請加油
我都想見識吓Wendy嘅Maximal Voltage有幾高
當佢報返天氣時就會俾佢電到!!
你可以望梅止喝睇住p85先!!
果版好多對上一次佢報天氣d靚圖!!

中山不如轉下server!!
呢個server好鬼慢!!
我簽名都唔用佢!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 23:09 發表

我係個電腦盲
轉server?唔用javascript?
我建議你用呢個
http://megaimg.com

不過你大張果d圖最好用佢!!
簽名咁細張你返舊server都可以!!
你可以係random link貼多個picture server!!

相關搜索目錄: 電腦

你個名係乜意思??
Phoenix Nakayama!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 23:25 發表

Phoenix係我英文名
Nakayama係中山
Nakayama係日文黎???

相關搜索目錄: 日文

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 23:38 發表
都係啲小道消息
真確與否,不必深究
一笑置之!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 23:37 發表

係日文嚟
咁潮!!
中國人(香港)都改個日文名!!
咁你個user name其實係中山x??
x我睇唔到係乜字!!

相關搜索目錄: 日文

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。