推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

過檔無線新聞總主播 - 張文采

真係繼續文采!!
好靚女ar!!
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-15 20:02 發表

直情係索既Level
正!! 今晚文采電力唔錯!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 21:37 發表

Both of their faces are relatively large, and not ver oval...
I must say that Wendy is more beautiful though.
I think Wendy should be prettier than Crystal!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-15 21:57 發表

佢好易水腫
搞到塊面成日好圓
圓到同Karen差不多
圓圓的臉!!
都ok ar!!
我覺得無問題!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 22:09 發表

我都覺得冇問題
文采個骨架偏大
圓臉反而襯返個身形,協調好多,好睇好多

鹹魚青菜,各有所愛
唔係一定面尖先叫靚!!
好似楊秀慧咁真係!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 22:11 發表

留長頭髮,令面形睇落尖啲好睇啲
所以每當Karen髮型整薄左,就睇落冇咁靚
一整返厚啲,就靚到不得了
我都認同雯雯流長頭髮靚好多!!
搞到俾左佢上三甲!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 22:17 發表

楊秀慧都係算數罷啦
我地睇開Karen同Wendy佢地,楊秀慧呢種人我地點會睇得上眼

仲有一個例子就係郭可盈
佢以前做刑偵系列嗰陣都幾靚
後來走去削腮骨,整尖塊面
搞到個樣超唔自然
其實郭可盈骨架 ...
尖到可以吉到手!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 22:18 發表

好快就唔止三甲
所以咪俾個第二佢!!

今晚一次過貼返8點同10點文采靚相!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 22:50 發表

文采真係穩如泰山咁
所以Karen有第二,我當係階段性勝利
你可以咁睇!!
如果連續一個月雯雯都唔跌出第二就算係小勝!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 22:52 發表

叫做小小勝咁啦
小小勝就係一星期唔跌出第二!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 23:05 發表

Karen繼續電佢,唔好俾佢得逞
會唔會雯雯電力已到頂??

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-15 23:09 發表

冇啲咁嘅事
電力只會更強
一於放長雙眼見識下雯雯電力有幾強!!
就算再強我都會繼續堅持!!
好肯定!

互動新聞台 無綫八點新聞 15/12/2010

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

互動新聞台 新聞報導(2200,2242) 15/12/2010

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

文采索到被佢電瓜!!
真係一路post一路被電!!
果然係索文采!!
俾d精華俾大家睇!!

今晚好夜先返黎!!(大約12點)
希望有人幫我cap文采d圖!!
thx!

真係全日都冇乜人cap文采!!
除左下午時!!
我最主要係要9至11d文采靚圖!!
thx!!
因為我又校錄影由6點至8點半!!

今日有冇文采??
明天又要返工!!
麻煩再幫手cap圖!!
thx!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-17 22:05 發表

今日冇呀
今日圖書館training!! 攰死!!
一陣先返黎睇過你地呢2日d post!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-17 22:16 發表

有排睇喎
盡量!!
我想問琴日係邊位報八點新聞??

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-17 22:23 發表
今晚有可能係文采翻夜 (我估)
會唔會又係朗怡同雪瑩果d??

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-17 22:22 發表

Karen
開心死喇!! 中山!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-17 23:19 發表
佢兩個今日翻左早…
珍妮又好似翻左好多日…
嘉儀、紫盈、芳婷出晒…
雯雯報天氣…
所以除左珍妮就係文采…
可能都係珍妮冧莊呢!!

引用:
原帖由 0000000 於 2010-12-17 10:27 發表
時事百科 (科索沃)
文采著灰絲!!
好靚!!
同條裙好襯!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。