推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2010-12-24 21:50 發表

心痛死我啦
心痛到要用中文..
真係可想而知!!
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-24 21:58 發表

問袁它花啦
袁生唔會唔好人掛!!
特登搵姚生返黎頂更??

十點又係雯雯!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-24 22:02 發表
收買人命

不過Karen真係笑得好甜
佢都笑得幾甜!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-24 22:03 發表

洗唔洗比張天王椅你呀
你估劉華咩??

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-24 22:05 發表
呢條友真係唔知咩構造……
係囉咁樣對d伙記!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-24 22:08 發表
我都估唔到袁花會要Karen同偉詩兩個捱晒下晝同夜晚…
即係平均每人要做4小時!!

今晚雯雯報新聞時有返d笑容..
7點同依家ending時都有微微笑..
但係7點時笑得靚d!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-24 23:00 發表

Me
I can
x2

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-24 23:09 發表

得Wendy可以偷走我既心
x2:loveeyes::loveeyes::loveeyes::loveeyes::loveeyes:

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-24 23:22 發表

咁啊…
流傳在月夜那故事
當中的主角極漂亮
但我相信, 佢無論幾靚都敵不過文采!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-24 23:32 發表
加油紫盈!
但係我心中文采點都係高紫盈..
因為我個第一已經永久俾左文采!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-24 23:35 發表
(轉貼)
係幾可愛!!
好喇!!俾個第三你!

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2010-12-24 23:39 發表

佢唔笑果陣就唔可愛囉!!

真係11點八都仲係雯雯!!

雯雯返左好多..
(1600, 1930, 2200, 2342)!!加天氣 + 2節提要!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-24 23:41 發表

你不嬲都俾Karen第三架啦
他朝佢另我再心動..
我會還返個第二俾佢呢!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-24 23:47 發表

應該好快
可能要你還返個第二俾文采就到我..
睇你喇!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-24 23:47 發表

Karen平安夜仲要加班
一定好辛苦
我諗佢一陣收工, 返到屋企一定即時訓著!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-25 12:33 發表

I am so bad that I ranked her the 3rd.
For me she is no.4 now!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-25 12:47 發表
我琴晚都已經開始召喚姚生

點知都係要Karen做到迎接聖誕
但你都召唔到佢黎..
佢依家只做體育記者咁..

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-25 13:30 發表

O Poor Connie
But Karen is no.2 now. I think you should be happy and satified!!
You can see my latest rank from Poon Poon page!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-25 13:45 發表
聽日可能姚生回歸…
嘉儀都可能放完假
可能係姚生/嘉儀配文采!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-26 09:30 發表

佢今日真係電到我
好彩我1點半先睇佢!!
電力大減!! 唔中招!!
佢仲係第三!!

今日係雯雯同邊位返早??

互動新聞台 新聞報導(1330) 26/12/2010

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。