推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

過檔無線新聞總主播 - 張文采

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 09:53 發表

我還好啦,文采係掂,但仲頂得住
搞錯!
琴晚文采咁正都唔心郁!!
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-29 07:26 發表
喱度有冇人識急救
x2

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 13:15 發表

其他不明就裡嘅觀眾
就以為文采實力不足
又一次陷文采於不義!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-29 13:14 發表
睇下文采今晚會畀咩驚喜粉絲…
我睇翻佢之前報天氣d相…原來仲索過琴晚
文采著衫向來都索!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 13:18 發表

梗係啦,文采天氣完,就紫盈通宵
做多幾晚天氣可能會心郁嘅
但係琴晚紫盈著得好普通啫..

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 13:19 發表

搞到文采幾尷尬
真唔知真係寫稿果個問題, 定係袁花俾蕉皮佢踩!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-29 13:22 發表

d樣野Ada仲委屈
但係佢真係食野, 仲出左鏡...

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 14:34 發表

我諗袁大頭衰極都未至於咁嘅…
好彩文采醒目冇俾錯料觀眾..
識得即時更正返!! 只係窒左一下啫!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 17:45 發表

抵讚
應變得快
所以文采應該有得加分啦!!
珍妮話加分就升左上黎..
都唔知佢原來係排邊度..
文采就...

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 18:14 發表
係喎
好似未見過文采做live
梗係有啦!!
你咁都未見過
夜晚都有live的!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-29 19:34 發表

邊條木咀做既好事

的佢出尼跪玻璃
係吖!!
呢個係幕後錯, 要搵文采啃左佢!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-29 19:39 發表

Wendy會陪我地倒數
好吖!!
印象深刻!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-29 19:40 發表

順順利利
x2

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-29 19:47 發表

因為如無意外
星期五既晚間天氣係佢
希望搜記都係佢!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-29 19:48 發表

好慘
我相信d觀眾都會明白..
唔係文采的錯!!
文采只係照稿讀..
況且佢都已即時修正!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 19:55 發表

珍妮原本都排第四架
跟住彈左上第二
矛躉王!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 19:56 發表

咩啊,有時真係有效架
都話咯,文采電到我,我樂意升佢上第二
琴日都電你唔到..
仲有乜野好講!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 20:08 發表

乜你對文采咁冇信心架
琴日算好正..
但你都不為所動..
志雲都話俾佢電到..
但你呢..

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 20:16 發表

你信我啦
我好覺得今個星期內我會升文采上第三架
上到第二先至擺休!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 20:11 發表

你知我對衣着有較高要求架啦
你即係話琴日文采件衫好差啫!!

相關搜索目錄: 日文

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 21:35 發表

你除左「聽住先啦」,仲有邊四個字?
梗係simon名言 ︰『信你半成,雙目失明!』

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 23:08 發表

下一句係三級嘢,我唔敢喺度講
仲有下一句??
要simon解釋一下!!

總之佢話你講野唔可信啦!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 23:14 發表

No,下一句唔關Simon事,係我引自唔知邊度
就係「信佢一成,XX變形」
原來你引開我地視線!!
好野!!

講野冇句真..
真係不敢樂觀!!

引用:
原帖由 overpowering 於 2010-12-29 23:26 發表

WELL...Stunning~~YES Sexy Pink with Ribbons~
Exactly right!! But someone thinks that her dressing last night was very normal!! Didn't be attractive!!
He has a higher standard for the dressing they wore!! Therefore she cannot attractive him!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。