推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-28 20:35 發表
今晚Karen唔駛報83,Phoenix唔駛又心痛la…
或者等陣會報下提要
我覺得芳婷又會繼續報提要!!
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-28 21:24 發表

你自己搵下啦
x2
我話左俾你聽咁就可以令我升返佢第二..
我唔會咁蠢的!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-28 21:29 發表

連上次抱兔仔都唔過電…都估到你有幾鐘意佢
但雯雯一直能維持係三甲內, 好難得㗎啦!!
你都唔使妄想我會把雯雯放第一!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-28 21:37 發表

乜你咁架
我都隨時歡迎文采嚟電我
電到我wing wing地就升佢上第二啦

你居然怕俾Karen電瓜,怕會升佢上第二?
但係呢個機會微乎其微呢!!
真係六合彩中獎機會率都高過呢樣野!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-28 21:42 發表
我相信你未中過六合彩
但你確實升過Karen上第二喎
你夠係啦!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-28 21:50 發表

你咪唔好信囉
文采今個星期報天氣,我覺得佢應該會過返紫盈頭
過到紫盈都過唔到珍妮呢!!
得第三目標仲係好差好遠!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-28 21:53 發表

你話如果文采着呢件…
你想凍親文采咩!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-28 21:47 發表

我係咩先?
如果文采上到第二,我歡迎架
我指你都曾經升過文采第二!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-28 22:16 發表

哎吔
咁又係呀
咁你識做啦!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-28 22:15 發表
仲有

http://i1197.photobucket.com/albums/aa423/phoenix_un/Karen%20Chen ...
ok啦!!
維持第三!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-28 22:20 發表

Karen個第一係無可動搖
珍妮個第二都好穩陣
咁我要做咩?
即係對住空氣講野好過!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-28 22:23 發表

正如你點都唔再將Karen升上第二一樣啫
但冇你隔咁遠!
你仲隔左2個人..
我只係隔左紫盈..
差d woo...

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-28 22:27 發表
都話今個星期文采報天氣,好大機會上第三咯
但我成日都將雯雯上第二㗎噃!!
佢一有靚衫同甜笑就會升返上去..
但係你講到明珍妮第二都穩如泰山!
但文采可以上第二係唔係機會好微先??
就算你話文采可以同珍妮一齊分第二..
但以你個標準黎計, 有可能咩!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-28 22:45 發表
如果文采真係十分索,我會將佢同珍妮並列第二架
不過要動搖Karen嘅第一位,就絕無可能啦
聽住先!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-28 22:57 發表

係珍妮嗰part還是Karen嗰part聽住先?
梗係珍妮啦!!
佢同文采爭緊個第二..
明知你第一一定係雯雯㗎喇!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-28 23:09 發表

真係有可能並列第二架,你信我啦
但都有可能唔並列..
而且機會甚大!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-28 23:16 發表

咁又係啊
因為首先要過紫盈頭
你知啦,紫盈咁可愛
所以咪話中六合彩機會仲大過你排文采第二囉!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-28 23:18 發表

咪又同你排Karen第二差唔多
唔係!!
雯雯可以排到第二機會好高..
每星期都有機會上返黎..
我連續2個星期升左雯雯上黎..
只係紫盈太可愛!!
所以紫盈同雯雯成日會換位!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-28 23:24 發表
哈哈,紫盈同文采都會成日換位
但你係多左個珍妮..
搞到文采最低得第四!!

引用:
原帖由 hgbjy 於 2010-12-29 11:33 發表
呢幅經典電人既雯雯靚圖
有少少感覺!!
但不及文采黎!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 12:16 發表
Karen真係好靚

http://i1197.photobucket.com/album ...
呢次都ok!!
但短髮雯雯對我電力有限!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-29 13:46 發表

文采有邊次搜記係好電ga?
上年除夕玩light painting好似幾唔錯!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 14:35 發表

如果依家嘅Karen做多一次類似嘅搜記
電力就會十分可觀
睇下我受唔受得住誘惑..
俾返個第二佢!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 14:41 發表

遲早嘅事啦
睇下點!!

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2010-12-29 15:21 發表
To whom may concern: Karen真係好靚 :loveeyes: :loveeyes: :loveeyes: :loveeyes: :loveeyes: :loveeyes:  ...
You are a promotor for Karen!!
She must win the election in this forum!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。