推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

過檔無線新聞總主播 - 張文采

文采今日都好sharp!!
笑得好甜好靚!!
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 23:42 發表
呵呵呵…2010年天氣大事回顧,主持張文采
暫時幾好feel,同紫盈並列!
係就好..
終於可以上到第三!!
真係艱辛!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 23:47 發表

暫時:
1. Karen
============
2. 珍妮
3. 文采/紫盈
5. 芳婷
6. 雪菜妹妹
7. 盤菜/嘉儀
我又要排過先..

1. 文采
2. 紫盈
3. 雯雯/盤盤
4  空缺
5. 珍妮
6. 嘉儀/芳婷/朗怡
7. 偉詩
8. 雪瑩

引用:
原帖由 hgbjy 於 2010-12-29 23:51 發表
電力有限,電完即止
但對於我仲有好多尾飛..

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2010-12-29 23:58 發表
今日文采的確幾靚,
算電到d我!
你又排一排你個list!!
thx!!

相關搜索目錄: 日文

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2010-12-30 00:07 發表
好啊!
1 偉詩
2 紫盈
3 文采
4 嘉儀
5 盤盤
6 雯雯
7 芳婷
8 珍妮
9 朗怡
10 雪瑩
文采排到第三都不錯!!
反而雯雯得第6!!

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2010-12-30 00:14 發表

紫盈 seems to be a lock top 3 in everyone list.
I think that almost everyone thinks that Connie is a lovely and charming girl!!

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2010-12-30 00:26 發表
你唔需要在almost 前面加that, 因為有點多此一舉!而且你既然想改善英文,就唔好重複用think, 好的句子最好避免用同一個字!
明白!!
我會努學習..
因為我見好多人會係think 後加個that!!
唔會再用2個重複字!!

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2010-12-30 00:32 發表

Maybe Wendy is better than Connie but you ranked Connie ahead of Wendy....hmmmm.....
For him, I think cuteness can be ranked higher!!
Therefore, Connie is ranked ahead of Wendy!!

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2010-12-30 00:36 發表
As Connie is too cute!  
If Wendy can be more beautiful like Ida, I may rank her at the second!
For me, Wendy is indeed beautiful!!
So, she is my favourite anchor!!

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2010-12-30 00:39 發表
你漏左個力字,弄到成句好怪!
分分中令人覺得似「 我會老學習!」
又係噃, 打漏左!!

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2010-12-30 00:43 發表
Wish Wendy can be prettier, then may 電到中山!
But for 中山, It is very difficult for Wendy can be the no.2!!
Since Jenny has left the good impression to him!!
Therefore, I think Wendy can only be the no.3 for him!!
It's the highest ranking for Wendy!! I can ensure that!!

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2010-12-30 01:06 發表
你知唔知but for 其實係解however , 唔係(但是對於)的意思!
仲有我幫你改改全段! Horner, it is difficult for Wendy to get No.2 ! As Jenny has given a good impression to Zhongshan(中山),I ensure that ...
真係好多野要學返..
原來係咁..
我會記清楚...

Horner用法係解乜, thx!!

互動新聞台 中華掠影 27/12/2010

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-30 05:46 發表

都係你最明白我
佢都肯兌現承諾!!
俾個第三同紫盈sharing緊..
但係唔知幾時又將文采放返去第四...

今晚先放埋文采星期日及一(25,26)的八點新聞..
出左好多圖...
要慢慢出...

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-30 06:01 發表

同埋呢,
I Think係可以唔洗用
因為講既野一定係出自你把口
一定代表緊你既意見

你有幾可聽人地洋人開會
會聽到I Think That's a great idea架
只會聽到That's a great idea
Think後面係唔係一定不能跟that??
我見好多人都有係I think that....
係唔係錯呢??

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-30 06:02 發表

好早呀你

X2
訓㗎啦!!
我4點幾出圖到依家..
今晚再出返文采兩晚八點新聞!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-30 06:09 發表

雖然你話:
If Wendy can be as beautiful as  Ida, I may rank her at the second!

我相信喱句至係你心底話:
I may not rank her at the second even if Wendy can as  beautiful as  Ida,
改得好..
但係係donald心中..偉詩係最完美..
無論事實上佢表現仍比大部份主播為差..
樣貌偉詩其實都相當好, 身型亦好..
但係我點都係覺得文采靚d!!
唔知有冇人認同呢!!

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2010-12-30 10:02 發表
偉詩整係個樣都電死我!
就算表現麻麻, 我接受到!
仲有, 報新聞都唔係易, 你咁著重表現, 不如去新聞部做 (表現主管)!
不過我算唔要偉詩做女友, 都未必要紫盈, 有可能要文采!
講下啫!
唔使唔認真!!
但我排主播排名真係好執著表現方面..
樣貌同表現係五五波..
我自問冇料做主管住..
更何況做新聞主管?.

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 12:13 發表
貼幾張文采側面
又真係幾靚嘅

http://img403.imageshack.us/img ...
當然啦!!
你依家先識得欣賞文采??

嘩, 文采做八點新聞!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 20:03 發表

影全身,影到腳
Simon開心死
著左裙仔..
好靚女!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-30 14:25 發表

唔係有冇料問題…係richard一定偏心文采咁唔得ge,做主管要一視同仁
唔係㗎!!
你覺得我排文采第一有問題??
佢真係穩定性高, 又靚女叻女!!
有乜問題先??
如果講穩定性就老實講盤盤好少少!!
但係我鍾意文采多d!!

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2010-12-30 14:15 發表
You type a word wrong again! So funny!
我錯一隻字啫, 唔使咁緊張嘛!!
又唔係寫文章!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。