推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2010-12-29 15:28 發表

I haven't voted yet.... Just couldn't make up my mind....
I think you won't vote for anyone finally!!
Because you are difficultly choosing you favorite anchor!! They are both your favorite!!

相關搜索目錄: Make up
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2010-12-29 15:55 發表

I will vote to the one who needs my vote the most.
I think you should vote to Connie!!
Because, based on the previous election in August!!
She has become a victory !
I think that time she will win again!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-29 16:10 發表
雯雯好似又幾日冇翻83
中山同h兄會好心痛!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-29 19:04 發表
好一般姐今日
x2
心如止水了!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-29 19:29 發表

Wendy都係呀
但你日日都話一般
x2

文采幾正都不能取代嘉儀/雯雯/紫盈..
係咪先!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 19:49 發表

邊係啊
好難揀架,文采啱啱報完天氣,就到珍妮守尾門,跟住紫盈通宵
你仲未答我, 珍妮升第二前, 原來係邊??
文采有咁多加分位, 都仲唔可以復位!!
而珍妮係邊個位升上黎, 你又冇講!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-29 19:49 發表

係咩
下次Wendy要再Sexy D
一於再電瓜中山!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 19:49 發表

邊係啊
好難揀架,文采啱啱報完天氣,就到珍妮守尾門,跟住紫盈通宵
你又搵佢地做藉口/擋箭牌啦!!
佢地點睇都唔會正過文采琴日個誘惑!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 19:58 發表

喺文采個post答左你,珍妮原本第四
文采多加分位,但紫盈都有唔少
你話我俾文采第三好定紫盈第三好咯?
第四唔跳一級..
連跳兩級..
咁矛㗎!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 20:02 發表

文采加分係多少少,但紫盈珍妮同時都有加到分
你講哂啦!!
即係要佢地幾個唔同時出現, 文采先至會有一次獨立加分!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 20:06 發表

Hahahaha
如果今晚紫盈唔通宵,文采分分鐘上返嚟第三
但紫盈第二日一出黎又會打回原形..
不太樂觀!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 20:10 發表

咁咪並列第三囉
我話你矛..
睇唔睇到㗎!!
連升兩級..
對其他人唔公平..
珍妮玩哂啦!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 20:19 發表

大把人喺珍妮剪短髮後,將佢連降幾級
唔通唔矛
降容易..
但升返好難bor!!
我都未試過把任何一人連升兩級(一次過)
跟住你又話珍妮穩如泰山..
咁即係點??
我覺得文采冇可能可以分到個第二..
原本就係佢仲要同人分!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 21:36 發表

確實好難有一個主播可以打敗珍妮獨佔第二
並列其實係有可能架
但我覺得沒有可能囉!
信你至奇..
俾我見到有先算啦!!

你一升左珍妮上去, 都唔會有人可以超過佢㗎啦, 除左雯雯!!..
你成日話有可能並列係冇用架!!
況且我從未見過你個list有並列呢樣野!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 23:07 發表
咩呀,有試過並列架
有時文采同紫盈並列第三
只係紫盈實在太可愛,我先俾佢獨佔第三咋
係咩!!係咩!!
一日兩日!!
連個list都未見你列過出黎..

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 23:19 發表
咁係你睇唔到啫,我有列過出嚟架
最多我今晚睇完文采天氣同紫盈通宵,聽朝再擺排名出嚟

不過要講明一點,長髮芳婷真係好吸引。如果第時芳婷留返長啲頭髮,我可能會升佢
佢剪左都幾個月..
你依家先講??
你就算再排, 我都估計係沒有任何變化!!
就算文采做完呢個星期/呢個月, 都唔會有改變..
咪俾我批中!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 23:39 發表
放心啦,應升嘅,我會升
只係要挑戰Karen個第一位就冇可能得啫
算你啦!
雯雯如果真好吸引的話紫盈又會同佢調位!!

互動新聞台 中華掠影 28/12/2010

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-30 06:19 發表

係咩
我唔覺
就係我地施壓下..文采先至輕輕升左一位!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-30 08:19 發表
感謝richard靚圖
我放開圖, 就一次過放..
唔好介意我出圖遲!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-30 06:23 發表

算啦,
唔降已經偷笑

信佢旦分之一
我地得番個吉
依家信住5成先..
話哂佢都升左文采上第三...

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 11:31 發表

陳總有品味
Karen真係電死人
但唔係個個搜記都能電到我呢!!

天氣雯雯件衫靚過新聞雯雯
今日唔錯!!
但暫時仲係第三!!

雯雯報七點半!!
開心死中山啦!!

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2010-12-30 19:41 發表

新聞雯雯件衫靚過天氣雯雯好多
吓!!
你唔係話新聞雯雯件衫terrible咩??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。