推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

過檔無線新聞總主播 - 張文采

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 14:39 發表

唔係喎,我不嬲都覺得文采靚架啦
唯一一點就係文采一邊露耳比較怪,應該用頭髮遮返
但我覺得左邊露耳先好睇噃!!
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 14:45 發表
靚係靚
但個妝略嫌重手左少少
唔重手㗎啦!!
有邊個主播個妝唔係好似文采咁!!

引用:
原帖由 hgbjy 於 2010-12-30 14:42 發表
都係呢幅高電壓D
真係翻電!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 16:07 發表
今日文采Leather…
如果件內膽都係黑色就fit晒,肯定可以同珍妮並列第二
係你至好講!
唔好講得出就講!
信住一半先!!

相關搜索目錄: 日文

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 16:16 發表
我都要睇實
今日文采件衫勁得
係呢!!
我真係電到好暈!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 20:17 發表

一句真心話,文采耳仔有啲兜風
唔露出嚟會好啲
但雯雯都露耳啦!!
我真係冇乜見女仔長髮唔露耳囉!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-30 20:20 發表

記住post圖,益下街坊
一定會啦!!
今晚連出返3日!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-30 20:22 發表

少少la,唔係好兜…
而且上鏡好少見女士播唔露耳
因住donald話你打錯字!!
我知佢係好心..
但係唔使太認真!!

而且上鏡好少見女播唔露耳

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 20:22 發表

Karen隻耳仔生得靚,形狀唔錯,露出嚟都唔怕
有幾種耳仔最好唔好露,例如兜風,同埋反耳
你講哂啦!!

引用:
原帖由 hgbjy 於 2010-12-30 20:24 發表
咁多人同時回復既
證明文采有吸引力!!
你排文采第四走寶啦!!

嘩!!
原來文采著左黑絲短裙!!
索!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-30 20:27 發表

係?睇翻聞賢d圖先
有答案啦!!

事實證明中山係錯的!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 21:43 發表
我睇呢幅聞腎:

外加07年嘉儀
但今朝的香港早晨都有..
你睇唔到attachement, 我會放上pic server..
等我!!

近來的聞賢都係會露耳..

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 22:03 發表

咁露耳會方便啲嘅
頭髮長唔露耳..
好易會遮到塊面!!
同好易吹亂個頭!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 22:35 發表

以主播嘅工作性質嚟講
露耳都無可厚非嘅
基本上長髮女主一定會露耳..
通街女仔都係咁...
唔係主播專利!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 22:45 發表
好似唔係喎…
不過我唔敢喺度貼非主播圖片,費事版主做嘢
你貼去吹水區, 冇人會怪你的!!

Flawless Wendy!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 23:45 發表
樣係靚,表現係好
但文采套衫差些少
尤其條裙…
係今日套衫麻麻著!!
聽日再接再勵!!

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2010-12-31 00:05 發表
我揀女友好睇笑容,今日文采雖然條裙麻麻,但是笑容唔錯,所以我決定升文采上第二!
真係好!!
有多個人認同文采有魅力!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 23:49 發表

文采,放馬過嚟啦,快啲攻陷我
快㗎啦!!
我聽晚雖然睇唔到文采!
因為同d friend倒數!!
但我會錄起佢慢慢睇返!!

最尾個笑容真係電到我!!

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2010-12-31 00:16 發表
But Wendy said see in next year, may be there won't be weather report tomorrow!
Really?? I immediatelly play back again!!

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2010-12-31 00:22 發表
咁多人覺得文采有魅力,你唔怕有情敵咩?
仲有講到笑容,偉詩的笑容都好靚,你覺唔覺佢有魅力!
佢笑起上黎真係幾靚!!
如果佢表現大幅改善的話我會把她提升到五強內..
偉詩都要爭氣吖!!

原來文采真係有講下年再見..
但可能又係寫稿的人兄出錯!!
上次七點天氣, 明明未到冬至, 只係到左前一日..
但係雯雯又話今日係冬至, 仲講左一堆習俗!!
我諗今次都係幕後搞錯多!
明晚繼續會見到文采!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。