推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2010-12-30 19:47 發表

No, I mean the weather one...
Why do you think that the weather report one is terriable??
I think that one is better than the news report one!!
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 19:45 發表

搞錯啊!
笑得咁甜,都係得第三!
因為紫盈琴日太可愛..
我唔捨得要紫盈同佢share第二或要降紫盈到第三!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-30 19:57 發表

搞錯啊!
Wendy琴日著得誘惑,都係得第三
咪係!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 20:01 發表

你話琴晚天氣件黃色衫?
前日文采著左件透視..
但你話你對於衣著要求好嚴格!!

相關搜索目錄: 日文

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-30 20:30 發表

果日真係好索心跳加速
真係唔少人死係文采手上!!
只係中山係異類!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 21:35 發表

嗰日文采個look令我慎重考慮係咪升佢上第三
唔係升左啦咩??
又慎重考慮??

相關搜索目錄: 日文

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2010-12-30 20:58 發表

噴個心出黎差唔多
但我覺得雯雯今日個look只係麻麻地..
無乜特別咁!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 21:37 發表

返阿婆度食飯
阿婆屋企冇高清電視,只能睇標清Karen
不過都好靚,今次提要仲要加長
真係孝順..
成日返阿婆度食飯!!
你唔係可以帶部laptop周圍去咩??
我就話得部pc..
要返到屋企先可以上網on...
遲d都諗住買返部netbook!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 21:37 發表
Karen甜笑簡直無敵

http://i1197.photobucket.com/albums/aa423/p ...
我真係覺得雯雯天氣個look靚好多..
但都仲係俾著第三先!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 21:45 發表

電多我兩晚,可能我會支持唔住
係唔係㗎!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 21:47 發表

前晚我慎重考慮
琴晚終於升左
咁就好囉!!
大家都把大家favor放到第三..
咁樣公平d嘛!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-30 21:48 發表

放心,
我地Wendy會水銀瀉地咁攻你
希望終有一日可以返第二..
仲要係穩如泰山的!!
不要只係一兩日貨仔的!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 21:55 發表

雖然提要Karen都好靚,但今晚梗係天氣Karen電力更強啦
Karen甜笑多啲,睇你點頂
點都頂到!!
我好多quota!!
一定可以受到誘惑!!
最多只係俾第二佢..
我好堅定的!!
你見差不多幾星期...文采仲係第一就知!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 22:00 發表

有可能架
所以文采要加油
咁文采今晚著皮革!!
電到你七彩飛起!

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2010-12-30 22:01 發表

Well, then I must be from another universe.....sometimes I just turn off the TV when I saw Wendy.. I must be insane or something....
Because in your mind, only Connie and Karen are you favourite anchor(s)!!
I can ensure that anyone although they are indeed pretty... you will no feeling about them!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 22:12 發表

第二都好吖
文采地位咁難動搖,第二已經係階段性勝利
咁如果文采好強勢地回歸第二, 都算係大勝啦!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 22:12 發表

本來皮革係好強電力
但係件灰色內膽唔好睇
電力大減

如果文采着返上次嘅黑色內膽
保證上第二
仲要黑色內膽先得..
你真係幾高要求!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 22:22 發表

如果再嚟皮革攻勢,文采大勝可期
希望文采著多d靚衫尤其係皮褸!!
電到中山俾返個第二佢!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 22:26 發表

Then why did you turn off the TV when you saw her?
He said he turned off the tv every time when she was reporting the weather report, he thought that was very regretable!!

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2010-12-30 22:32 發表

Not every time, just occasionally.
But you have told me before, Wendy was ranked at 301!!
Why do you feel that is regretable??

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2010-12-30 22:37 發表

Not 301, my conscious is telling me 303...or 304

It's regretful because I seem to the leftover one who does not appreciate her as much as you guys do...
I can't understand what you said!!
Can you explain it easier!!

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2010-12-30 22:54 發表

吾係301,我的意識告訴我係303.....或304

我有遺憾因為我似乎係唯一一個無你地甘欣賞姖
你唔使打中文..
我係一時理解唔到你果句寫乜..
依家又ok返..
咁你唔鍾意佢, 都冇得迫..

引用:
原帖由 monosa 於 2010-12-30 23:00 發表
how to gain more point ne...
You can reply more to earn more points!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 23:11 發表
一個殺死我嘅gif
真係幾ok!!
但都仲係第三!!
就黎有條痕!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 23:34 發表

Karen梗係掂啦
都話Karen要睇返佢啲motion先知佢電力有幾強
但一陣如果紫盈又出現就會填補到缺口!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。