推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-30 23:48 發表

咁紫盈記得唔好着咁靚

不過今朝雪菜妹妹冇返早,佢可能會接替紫盈返夜
如果雯雯日日都可以好似你d motion咁吸引..
佢好快會上返第二!!
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-31 00:39 發表
今日雯雯都唔係太辛苦…雖然要報83,都係七點半、十點同十點八…時間比其他主播少…
可能上星期雯雯工作太多..
袁花良心發現俾少d佢做!!(或者佢有入黎睇到我地插到佢七彩)
今個星期安排返有3個主播返夜!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-31 07:03 發表

It's pitythat you haven't seen Wendy
But he seems to think Wendy shouldn't worth that such of popularities!! He has admitted he didn't like her so much!! It 's regretable!! In his mind, only can contain Karen and Connie either!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-31 07:10 發表

所以佢講左等於冇講
X2

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-31 10:23 發表

日日都電擊我,電到我不省人事
一時時啦, 但大部份時間都冇感覺咁..

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-31 14:27 發表

鐘意文采都唔駛踩雯雯…
真㗎!!
冇呃你!!
我只係講出我的感覺!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-31 16:40 發表

咁唔一定要電到暈晒大浪先叫「有感覺」嘅
我指冇感覺係電到的感覺..
唔係真係話佢冇魅力..
我都rank佢第三㗎!
唔差㗎!!
我都係鍾意睇到雯雯㗎!!
志雲中山唔好誤會我討厭佢!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-31 19:24 發表

Karen's clothing is never taken into my consideration.
She always makes me abuse the icon.
今日雯雯的確幾靚..
剩係睇圖都靚靚!!
即場睇唔知我會唔會升返佢第二!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-31 19:44 發表

唔怕,扭扭身同甜笑是但一樣已經好夠電力
件衫着過好多次,的確唔算好好睇…但我已經好滿足
但係我鍾意雯雯著裙..
著得好睇又斯文!!
大大加分!!
諗緊會唔會俾佢第二!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-31 21:25 發表
好靚啊,笑得好甜啊
電力好強,電瓜我啦!
今日雯雯的確係電力驚人!!
呢點係無可否認!!
我對佢有感覺俾佢電到時就會出聲!!

引用:
原帖由 0000000 於 2010-12-31 21:25 發表
31/12/2010 互動新聞台新聞報道
唔錯!!
清純簡約的美!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-31 23:31 發表
袁大頭
快啲放Karen收工!!!
雯雯琴日做左幾多節?

引用:
原帖由 hkkane 於 2011-1-1 13:29 發表
===2011-01-01===
2011年1月1日-鄭萃雯 時事百科-流星雨(無新聞BAR版)
原來雯雯有做百科!!
佢個look真係好靚!!
我剛剛升返佢上第二!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 14:34 發表

呢個造型真係好電
我又瓜左啦

多謝hkkane!
我好鍾意雯雯著裙..
好靚好斯文!!
比起著褲好睇好多!!:loveeyes:

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 14:51 發表

同意
雖然Karen着褲已經好靚
但梗係着裙電力更強
咁佢著多d裙!!
佢應該可以長期穩守第二!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 18:22 發表

無謂勉強你
但係simon好似都升左雯雯一級..
早前好似係排第四!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 16:22 發表
Karen搜記精選

http://i1197.photobucket.com/albums/aa423/phoenix_un/Kar ...
雯雯長髮斯look + 甜笑..
真係值得加分, 但已升盡.
繼續第二!!
但應該可以再維持耐d!!
不過我都要睇下紫盈威力如何, 再作定論!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-1-1 19:46 發表

冇呀,
佢仍然係第四
咁你上面又回第三㗎??

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-1-1 19:47 發表

你冇睇佢天氣咩

過去佢既Post,
中山兄Cap左D
你指雯雯天氣??
我會係中山個版dl返黎睇!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 20:03 發表

Karen一向都係長髮斯文+甜笑+扭扭身
外加我另一最愛嘅寸+惡樣

紫盈幾可愛都好,最多同Karen平排好啦,唔好超越Karen
但我只鍾意甜笑㗎佢!!
惡樣的佢會減分的..
睇下點先!! 今日紫盈都唔錯!! 但係仲係排雯雯前佢一級..
即係第二!!

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2011-1-1 20:45 發表

Connie is 第二, 雯雯排前佢一級 is 第一!!!

HAHA...

1. Karen
2. Connie
:lol:lol

Yea, I know you made a mistake....:lol:lol:lol:lol
I think it's just your imagination!!:lol:lol:lol:lol:lol
I have told that Karen is ranked ahead of Connie!!
But you should have also known that, what is the currently position for Karen, It's no.2!
Since I have said  "Karen is ranked ahead of Connie!", I surely told you that Karen is in no.2 and Connie is in no.3!!

Don't be thought I will rank anyone in no.1 except Wendy!!:lol:lol:lol
I definitely told that it is impossible!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-1-1 21:11 發表

我係話Connies天氣
我出左街..
未返到..
不過係你頭先貼條link dl返黎睇!
一陣慢慢欣賞!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 21:14 發表

紫盈係好可愛
但梗係Karen靚啲啦,仲駛講
應該都可以last到一排..
唔知幾時又調轉過!!
第二好難雙亞軍!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 21:41 發表

唔難架
我都有雙季軍啦
我依家第三都係..
紫盈同盤盤!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 21:46 發表

請繼續落去
Karen就唔會跌落第三
好難講!!
雯雯地位可升可跌!
我都不能保證佢幾時有升跌!!
正如你幾時將文采排到第二咁..
都好難講..
但我睇..冇乜可能!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。