推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

過檔無線新聞總主播 - 張文采

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 13:09 發表

你都覺啊
Karen魅力真係沒法擋
但仍無法超過文采..
因為係no.1!!
俾返個no.2俾雯雯都算係咁..
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 13:10 發表

掂,真係掂
又俾文采電多一次!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 14:36 發表

得架啦
明架啦
好明顯雯雯套衫太正..
真係俾佢電返我俾佢第二..
希望佢可以長keep住第二!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 14:44 發表

邊件?
百科流星雨嗰套黑色套裝?
琴晚83嗰件粉紅大褸?

其實兩件都好靚,Karen着得真係好靚好靚
我鍾意佢百科件衫多d!! 因為鍾意睇佢著裙!!
佢報新聞套衫唔同㗎咩??
報天氣又另一套??

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 21:39 發表

百科件衫真係好靚,因為係我最鍾意嘅黑色

報83新聞

...
咁當然係天氣/百科雯雯吸引d!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-1-1 21:41 發表
無啦啦講Karen
咁我應該要stop!!..
只係離題左少少..

今日冇文采..
真係好寂寞!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 22:28 發表
俾文采放吓新年假啦
或者聽朝輪到文采返早呢
都好吖!!
文采陪左我地過新年..
俾佢抖下都好..
我聽朝試下早d起身睇下有冇文采先??
橫掂我星期二返工都要好早起身..

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 22:38 發表

等我聽朝630起身先
睇吓邊個做早更

我星期一返工都要早起身lu
最好係文采同雯雯兩個輪住出就正!!
我星期一第一日返館返12點..
因為間館星期一開12點!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 23:08 發表

我寧願Karen同文采返晏晝,咁我起身開機睇到唔係佢地,就可以瞓多陣

我返office hour
每日都9點
我返library, 其實都係開9點..
不過要早半小時on duty!!
我要開始習慣早起!!
不過都ok!!
唔好離文采個topic太遠..
如果唔係又要去水區度繼續...

原來文采真係返六點
一陣出圖!!

互動新聞台 無綫八點新聞 31/12/2010

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

我已上足彈葯!!
已上左181幅..
但仲未上31號同上星期天氣d相..
今晚繼續..

今朝文采好靚!!
我睇到7點半先訓..

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-2 15:15 發表

好合理,好正常
因為我出緊post!!
出返d文采 31號靚圖..
同埋整簽名相黎攻中山!!
今日果然俾我估啱佢地2個返六點七點..
我真係睇到雯雯七點半先訓..
已經撐住黎睇..
見到文采六點出現真係醒一醒..
一路睇佢, 一路出返佢d 舊post!!
跟住本來想訓..
見到雯雯七點出現..
咁就睇埋先訓!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-2 21:32 發表
嗯,我好期待睇吓仲有咩文采靚圖係我未睇過嘅

今日我阿媽讚文采靚女,夠青春咁話
咁好!!
唔知你會唔會又加到分呢!!

引用:
原帖由 yuetstarz 於 2011-1-2 21:45 發表

After 630 or 晚間新聞?
佢當然係指晚間天氣..
七點應該又係雯雯天下!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-1-2 20:41 發表
今日有冇Wendy圖呀
佢上午出完..
應該冇啦噃!!
文采今朝出到幾點??

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-2 22:16 發表

文采只係喺我阿媽心目中加分啫
咁文采要上返第二真係mission impossible!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-2 23:07 發表

要過珍妮頭真係談何容易
咁你即係話珍妮過文采頭易過借火啫!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-2 23:34 發表

唔係易過借火
而係已經過左
我諗你諗到冇諗文采係唔值得跌落去第三/第四..
就一下子升左珍妮上去取而代之..
文采真係慘!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-2 23:40 發表

第三/第四係比較難聽,但其實唔係最重要
最重要嘅,係排文采前面嘅係咩人嘛
但我覺得你排文采係珍妮之後唔係太好..
佢地實力都大致相等..
穩定性以文采稍勝!!
但你只係以佢政治立場同文筆, 性格就爬過文采..
好似唔係咁好..
但你係最終決定果個..
我都冇得咁邏輯性咁諗你點解咁排!!

引用:
原帖由 0000000 於 2011-1-3 20:51 發表
3/1/2011 新聞提要 (20:49)
嘩!!女神報提要!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-3 19:32 發表

得一樣嘢唔知
就係珍妮政治取向嘅詳細內容
珍妮一日喺TVB度做,我地一日都唔會確實知道
但係珍妮令人睇得出,佢嘅政治取向唔係人云亦云嘅結果
睇佢暗示嘅方式就知道

唔 ...
算啦!!
無謂勉強你俾返個第二文采..
我唔係你條蟲..
真係唔知你係點解咁排!!
只係文采唔好彩..
俾你一時的興致被踢落第三/四..
你話會『有可能』, 呢個可能都應該冇可能發生..
因為第二已被珍妮永遠地佔據..
無論文采有幾正, 都只得第三..
明白了!!
我以後不會再強求你把文采升第二!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-1-3 21:08 發表

好電
電到入心入肺!!:loveeyes::loveeyes::loveeyes::loveeyes::loveeyes::loveeyes:
唔知係替更, 定係今個月真係到文采呢!!:loveeyes::loveeyes:
我miss左第一節, 一陣9點十一定會轉台睇!!:loveeyes:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。