推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 22:24 發表
咁請睇…

http://i1197.photobucket.com/albums/aa423/phoenix_un/Karen%20Cheng/gt ...
呢堆motion都唔錯!!
好靚下!!
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 22:33 發表

哎,蠢左
我唔應該一次過出咁多

貼住一個先
好靚啊
睇幾多個都係最高第二!!
只係last到長短問題!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 23:04 發表

咁我就儲埋啲gif
用嚟慢慢引誘你
又學你講野!!
好吖!! 雯雯, 放馬過來, 快來誘惑我, 電瓜我啦!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-1 23:23 發表

依家我淨係睇返啲gif
我已經暈得一陣陣
我有少少咁啦!!
冇你咁強烈!!

雯雯今日都唔錯!!
幾靚!!

可能真係華叔離世..
雯雯先至換左件黑衫..
一陣貼返!!

雖然我覺得雯雯今朝七點套衫靚d!!
但係佢下午要尊重華叔!!
真係無法!!
但都ok吖, 都算好睇!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-2 21:35 發表

其實都預左架嘞
肺癌第四期,而且有返咁上下年紀
其實佢都去得安詳!!
沒有甚麼痛苦..
安息吧!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-2 21:48 發表

華叔去之前都受左唔少痛苦
所以馬丁講得啱
早啲去,對華叔嚟講都係好事
係呀!!
係一種解脫!!
永遠懷念他, 感激他對民主的堅持, 要求平返六四!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-2 22:41 發表
明白…
主播網上言論真係好小心
珍妮講劉曉波,都唔敢直言支持,只係話崇敬佢同劉霞嘅愛情
美琪又係,「希望他的心願早日達成」,我竊度之,即係平反六四啦
但都冇乜野啫!!
人人都想..
除非佢係建制派同無良的..

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-2 23:15 發表

都未必係全香港新聞界都係咁嘅
例如記協,就比較傾向民主派

不過無記係袁大頭話事,袁大頭咩料,大家都知啦
所以記者主播們講嘢咁隱晦,都冇辦法
但係劉曉波諾貝爾獎頒獎禮都要直播..
華叔辭世都要頭條報導!!

引用:
原帖由 龔偉怡 於 2011-1-3 19:12 發表
今晚雯雯係幾靚!!
但唔係好電!!
繼續俾第二啦!!
我今日六點放工..
都講到返黎睇到少少雯雯!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-1-3 19:40 發表

我唔係幾鐘意佢今日喱件
但我覺得佢星期五件衫d!!
我都認同雯雯唔露齒笑靚d!!

Don't abuse the too much!! Because it's only 9 can be displayed!!
I think if you express they are very stunning, charming, just simply put 9    is enough!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-1-3 20:55 發表

其實咩人都係架
咁又係..
就算係文采都係咁..

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-3 21:36 發表

I am showing my seriously firm determination of loving Karen. :loveeyes: :loveeyes: :loveeyes: :love ...
Maybe you can follow this way!!
:loveeyes: X99999

I think it can express your determination better!!:loveeyes:
It's simply put one :loveeyes: only, but can express how your determination you have!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-3 22:06 發表
I want to flood the post with the word "loveeyes" though.
But I will change to this way!!
It can more suitable for me to express my love for  them!!
To express my love to Wendy:
x10000000000000000000
To express my love to Karen:

x1000000000000000000
To express my love to Connie:

x10000000000000000

something like that!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-3 22:33 發表

All the presenters of channel are
But I only Karen!!! :loveeyes: :loveeyes: :loveeyes:  ...
I only love Wendy too!!:loveeyes::loveeyes::loveeyes::loveeyes:

引用:
原帖由 hgbjy 於 2011-1-3 22:29 發表
You two crazy , should say that all the 83 female anchors
But I love Wendy and Karen more than others!!
So that, we always talk about with them, ignoring others.. sorry....

引用:
原帖由 hgbjy 於 2011-1-3 22:43 發表
Karen suddenly announced that if she married tomorrow, then how 中山兄
He will think that  his heart to be cut by the knife!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-3 23:04 發表
我唔得啦!
我暈啦!!

http://i1197.p ...
睇返d圖, 今日雯雯真係唔錯!!

今日又到雯雯報提要..
唔知文采係唔係又係替更?
雯雯先係正式??

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-4 23:29 發表

相信係 :loveeyes: :loveeyes: :loveeyes: :loveeyes: :loveeyes: :loveeyes: :loveeyes: :loveeyes ...
好悶啫!!
唔係嘉儀就雯雯..
無記冇哂主播??
只係得佢地2個??
唔係話佢做得唔好..
只係應該俾機會文采同芳婷可以長做提要..
而不是只係黎攝期...

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-5 00:01 發表
[客觀分析]芳婷平日做提要都做得比較多,反而文采就好少,有都似攝更多過常規
所以喺袁大頭嘅心目中,喺提要呢瓣,芳婷秤高過文采
得出結論就係,芳婷有得長做提要嘅機會比文采大得多[/客 ...
但係文采試過有做過一個月提要..
但係芳婷就一直只用黎攝期..
我覺得佢地應該83台主播輪住咁出黎報提要..
唔好用死2個...
即係嘉儀, 雯雯, 盤盤, 文采, 珍妮, 偉詩, 芳婷都會出黎報..
一人分一個月都好!! 其他果d第時先定邊個報!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-5 19:56 發表

I can't agree more.
We finally discover that language is never enough to describe her beauty.:loveeyes::lov ...
咁誇??
我形容到..
今日都ok!
但又未至於咁stunning咁索!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。