推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 0000000 於 2011-1-5 21:51 發表
5/1/2011 新聞提要 (21:48)
雯雯今日又報提要...
佢九點報inews都見到佢笑得幾甜..
但仲俾住第三先!!
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-5 23:19 發表

勁甜!
由報體育開始,就甜笑
報天氣嗰陣直頭忍唔住,但又冇甩嘴
咁你又要搵d motion黎電下我啦!!
可能又上返第二呢!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-5 23:36 發表

都唔錯!!
收下先!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-5 23:50 發表

快啲升Karen上第二啦
但仲未電到我呢!!
明天啦!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-1-6 02:00 發表
今晚雯雯報天氣已經好靚女
不過報七點半新聞仲靚女
今晚報提要同新聞件衫特別靚
電力 ...
真係咁強??
我明天係中山個版度dl返雯雯天氣條片睇過先!!
我睇圖真唔算好靚!! 但ok啦!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-1-6 02:29 發表

你地已經中左文采ge邱彼特之箭…
電死左!!

雯雯今日都係狀態麻麻咁..
有係電唔到我..
維持第三!!

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-6 22:28 發表
袁花係咪想攞人命?要一個唔舒適既雯雯做兩個鐘?
係囉..
好奇怪點解雯雯會做九, 十!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-6 23:13 發表

袁大頭我求你唔好

Karen今日嘅工作量已經好大
天氣
提要
恐怕仲有聽日會播嘅百科或者掠影
袁大頭你係咪要搞出事至安樂呀?
今晚得雯雯同文采2個主播??

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-6 23:20 發表

睇嚟係…
珍妮好似支持唔住,今日成日唔見人
由1500開始:
1500文采
1600Karen
1700文采
1815文采
1930Karen
2000文采
2100Karen
2200Karen
冇病都捱病啦
何況有病
咁雯雯都係做多文采10分鍾左右..
捱埋佢啦!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-6 23:33 發表

Karen病緊嘛
頂埋今日應該放返一日假啦!!

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-6 23:42 發表
袁花!!!我要你填命!!!!
請息怒!!
原來雯雯真係要玩埋十一點八!!

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2011-1-6 23:47 發表
叫袁花俾中山打一身就差不多!
我諗明天可能會叫偉詩頂Karen 更!
但對於中山黎講應該係好事..
因為佢忙於工作睇少左雯雯..
依家俾你睇到夠!!
但係辛苦左佢啦!!

點解雯雯會報晚間天氣??
冇左我女神!!

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2011-1-7 23:45 發表
Where does Wendy go to? It should be Wendy to report weather!
I think she felt sick!!
Therefore, Karen appeared in the night weather report!!

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-7 23:49 發表

文采係咪病左啊?
我都話左佢著咁少係唔得ge la
應該係!!
文采琴日的確好靚!!
今日有冇出現過?

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2011-1-7 23:51 發表
If you said like that, I think Ida may be sick too!
I think it should be a temporary arrangement!!
Wendy will appear again next week!!
Although I like Karen also!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-8 18:56 發表

唔怕,我對Karen有信心
反而真係唔知你用邊個嘅cap圖嚟攻我喎
我會繼續用我女神黎攻你!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-1-9 20:06 發表
雯雯可以抖兩日,袁志偉算係咁
不過雯雯報新聞安排真係好怪..
一係連續幾日冇得報新聞..
一係就要報五節 + 天氣 + 掠影 + 提要

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2011-1-9 23:20 發表
No lie, I am still shaking up from the Late night Friday weather report..... :loveeyes: :loveeyes: :lo ...
I think it is just a temporary arrangement!!
Wendy will host the night weather report next week!!:loveeyes::loveeyes::loveeyes:

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-9 23:54 發表

袁大頭冇乜嘢,佢只係忘記左,新聞本應係要不畏強權,報導真相。雖然話傳媒唔係咁單純咁理想嘅組織,但都唔好咁核突吖

我地嘅 版主嘛,冇乜嘢嘅,佢都只係忘記左,呢個唔 ...
X2

不如改做貼圖區算吧!!
叫乜野貼圖討論區!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-9 23:27 發表

所以根本係袁大頭人事安排有問題
好心佢編更編好啲啦
佢自己就冇事,但啲主播好慘架
咪係囉..
有時文采都俾佢搞得好慘.
連報五節新聞 + 天氣..
好心如果佢地要報天氣的話就搵三個主播返..
d時間平均返d!!

原來今日雯雯要報七點天氣..
但又見佢繼續要報七點半新聞
真係收賣人命咩!!
好彩八點新聞由紫盈頂住...

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-10 20:28 發表

Karen病緊吖嘛
可以理解的!!

雯雯繼續報提要!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。