推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-10 22:22 發表
表現正常返好多
不過有幾個字咬字特別用力
應該仲係好唔舒服
但都係冇乜笑容...
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-10 22:35 發表
雖然因為唔舒服而冇乜笑容,但今日Karen都係好靚

http://i1197.ph ...
麻麻啦..
唔笑㗎佢真係電力差好遠...

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2011-1-10 23:38 發表
呢兩個星期好多時候都係Karen,盈盈及文采報新聞!袁花真係想做死佢地!再係咁,可以去勞工處告佢!
點告呀??
人地有唔係冇糧出..
又唔係超時工作...

相關搜索目錄: 勞工處

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-11 22:51 發表
知道啦,你又俾Karen電親
駛唔駛幫你叫直升機?

仲唔快啲升Karen嘅位置?
我睇唔到..
因為返緊工..
電我唔到...
我要返睇雯雯電力有幾強勁!!

相關搜索目錄: 直升機

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-1-12 03:48 發表

你睇文采算la
我有2日係返早..
可以感受下佢d電力強度..
不過又轉左偉詩報七點..
中山一定好hurt!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-12 08:49 發表

去我之前po過嗰個網度down啦
兩分幾鐘,九十幾Mb,包清

我琴晚都係睇佢,Karen一嘢就電瓜左我
唔知今日偉詩係替更定係真係頂左雯雯個七點天氣??
我一陣down返...

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-1-12 11:52 發表

明白
咁搵佢將雯雯收左..
唔使又再勾你魂魄!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-12 22:57 發表

我梗係希望只係替更啦…
Karen之前唔舒服,又辛苦左咁多日,等佢抖吓都好嘅
養精蓄銳,再電瓜我
不過星期三至轉應該都係...
晚間提要由佢好姊妹珍妮做都係咁..
佢個情況即係好似上星期五代文采做一日晚間天氣咁...

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-12 23:39 發表

望係咁望啦…
係替更就好,唔好好似九月咁,成個月後先復出
可能聽日雯雯再現!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-13 10:46 發表
咁即係你遺忘左文采,鍾意左紫盈
唉!! 心淡啦!!
要我獨撐文采!!

今日雯雯都好忙..
又提要又百科同天氣...

但都仲係電我唔到...sorry!!

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2011-1-14 11:20 發表
Sorry!收翻!我只係覺得Ida索過Wendy!
但我點都覺得文采正d!!
問下志雲同中山佢地...

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2011-1-14 19:34 發表
Wendy有邊忽似蝴蝶?
She is named a new nickname that is Butterfly Princess from Hk golden!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-1-14 21:26 發表

可能佢特別鐘意掛
一個月起碼3,4次
雯雯冇衫著??

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-1-14 22:02 發表

You Know Why
Because you have settled them(Wendy and Connie) as the no.1!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-15 12:21 發表

咩喎
用多幾個 icon咋嘛
但係多到過份左d!!
我對我女神最多都係用9個就夠!!

雯雯報天氣套衫又幾好睇...
今晚佢『幾靚!!』

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-1-17 19:43 發表
爆冷wo…雯雯報百科同天氣都冇圖
今晚報天氣閃令令,好迷人
我試下貼下..
等一陣有即刻cap..

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-17 20:05 發表

我次次講嘅嘢都唔同架,但係主旨只得一個
就係Karen又再電瓜左我
日日都係呢句...好悶吖!!

引用:
原帖由 0000000 於 2011-1-17 20:52 發表
17/1/2011 新聞提要 (20:50)
雯雯報天氣又換返時事百科套衫..
又幾好睇

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-17 20:52 發表

唔係點喎
今日Karen紫色眼影
可能雯雯冇化妝時都一樣電到你呢!

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-17 21:53 發表

簡直心如刀割
乜事?? 有冇人放條片出黎...

引用:
原帖由 hgbjy 於 2011-1-17 22:00 發表
估到你只係睇Wendy,
冇睇Karen
我唔記得轉台睇...

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-17 21:59 發表

d家你上mytv高清..都重有得睇
等人放..
應該mytv都冇啦!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-17 22:07 發表

I am so worried about her.

How pitiful! I guess Karen has been suffering from allergy for a very long time. There were many times that we can tell that she had stopping nose and she tried ver ...
I think she should take a sick leave!!
But Mr Yueng seems not a good guy!! They are very difficult  taking the sick leave even through they are really ill!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。