推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

31 12
發新話題

第一次中招(新版開始)

我得17歲...
之前同女朋友做完..過左4日發現JJ根部位有一推粒粒
現在約2星期了.. d粒粒感覺上冇多 變大又似冇
依然維持係果個位

後來我問她 係咪本身奶過野?  她大我4年的
我地返工識 因呢件事我地分左手

唉..各位大哥 有冇d醫生介紹給我..
衰在我冇咩錢 只係想搵醫生睇個安心

ps: 我本身有近視 都係果日咁岩帶左鏡眼 先之發現有呢d粒粒
       我好怕中了菜花..

一般你地果d 菜花用手'連' 下= 會唔會痛?

=0= 我依家都係多1星期睇下再有冇變化...

即搵dr ho...
睇黎我都可能要陪咁多位大哥 打呢場杖..

ps: 新仔 多多指交

其實我都由 o 板跟到你地依家..
唔想再做cd rom

各位大哥..
你地一般發現自己有 菜花果陣..
係距離玩完既日子幾耐??
其實如果真係中左...冇理由成3個月先出-.-

唔知各位大哥既發現日係幾耐呢?

哦..不過大多數見到既..
都係2-3星期就出現

minghin哥..
多謝你先..

引用:
原帖由 superykk 於 2008-4-12 01:07 發表

前面有一粒消失左一年最近返發,去了做激光

後面的DR.HO話得一粒細粒已做激光,但我仍然感覺到痕養.....不過已不似之前的陣痕(類似陣痛一波一波地來).
下,,kk哥
照計你好返左1年都返發-,-
你期間仲有出去玩過???

好消息wo..............

唉...
醫好真係唔再玩..
頂多溝返條女算

引用:
原帖由 z888888 於 2008-4-14 17:16 發表

你咁樣講 , 懷疑中左又未出花的兄弟 , 真係唔止等2星期~8個月的潛服期時間考驗

真係可以當自己中左菜花了 ,

唔生出黎又無辦法知有無受感染 wor

痛苦...........
好難講好難講
d大哥成日話咩咩期
如果真係中左 我拍硬心口話你地1-2個月一定生野

係有d人玩完都唔知咩日子
後來生左花都唔知道 上次玩完既日子 先之同人講有咩咩期姐
跟本就廢話 (講錯野唔好怪我咁多位老大哥)

如果係計正常時間
你真係中左 2星期會有異常出現

真係忍唔住要問下你-.-

珍珠疣又係咩黎嫁-.-

c兄可否又講下=珍珠疣同菜花既分別?

唉C兄..唔同你見條女個西黑你仲通落去咩..

回C兄...
珍珠疣係透明色一粒粒的..
大左會好似粒'榴'咁嫁...
我係大陸網睇到...

冇用嫁..
用dom都會中你果2樣野..
所以你條女好大機會奶左菜仔....
疱疹如果你未發出黎既話...即係d毒未上皮膚面 呢樣可以唔怕

不過你菜仔出左wo...即係條女中既機會好大
因為聽c兄講...帶左dom都一樣奶菜

andus 兄..
你果d野又係同菜仔一樣大細?

哦...回之前

因為聽D c兄講..佢地生花通常都係1-2粒咁生...應該會幾明顯下wo
之後都係增生到4-6粒...
唔會幾廿咁生..
因為呢d HIV毒都係1個榴 1個榴咁樣...

除飛你生 新癬既姐..先會一堆點粒粒咁..

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-8 00:00 發表
又講下而家情況........
首先真係好多謝個天俾到個短暫既歡樂時光
雖然都是失意時多...
但比起好多兄弟都算穩定
同埋一有事既時間是100%知道冇影響到其他人
亦剛做緊一份好hea既工
可能日後會點...冇人知
...
小肥..你又返發?

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-8 00:17 發表

未住
不過d 癬生得唔受控
d 癬生係jj 度-.-

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-8 20:24 發表

係ar....
查左一排會好
但一出汗一"葉"就嚟
d '先' 點樣嫁? 係咪白色粒點點咁=.=

果d所謂產品..咪搞啦

今日行過MK某間麥記... 見到果條街上面掛住個大牌 (專醫菜花肉粒.性病....)

轉眼一睇間野類似上樓.... 當堂O哂咀...香港真係有黃綠醫生

ShameGuiltSorry兄...
你又係帶左dom中根部?

引用:
原帖由 ShameGuiltSorry 於 2008-5-10 20:13 發表

係啊,帶左都中。 中的唔係底部,是J的約中間同頭對落約1/3到。
嘩...中唔中真係又講釆數

引用:
原帖由 hktony 於 2008-5-11 00:25 發表
如果上次冇晒d 花之後去左玩, 我都唔使再做冷凍呀,.....有今日...自己真係.......有時都真係要將兄弟既勸告記係心,....唔好成日衰衝動。 為左 果 幾吋、幾廿秒既激射,,,後悔呀!

唉..咁又係

都唔知呢種病既 源頭係咩黎...

引用:
原帖由 minghin 於 2008-5-11 22:28 發表

下定決心唔再玩係好事.
要知道最初來源感染係出去玩.
如果能夠醫返好..你仲敢唔敢再去玩...
中咗招D痛苦你想唔想再有呢
唉..咁又係

31 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。