推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

環保中出 -- 新旺

寄語各有志或現行之環保人士.....

通常啲囡同你真軍,都梗係會話好少咁做....又或者同你有Feel/好High/好乜乜物物先會咁......

呢啲嘢真係信不信由你.......

指壓不留都好多囡做環保㗎喇....上到去同個鐘房講到明話唔怕死咪得囉,使乜PM嚟M去咁費時失事唧.......到時PM咗俾你,上到去條囡嫌你乜唔同你環保咪盞掃興.......

引用:
原帖由 169man 於 2009-8-4 15:41 發表
不帶袋很high。金鑽很多女可以。大家有沒有試過其他no.?
上手中出啲精未沖乾凈....跟住留返落你碌嘢度嗰吓仲High.......

引用:
原帖由 pimpster 於 2009-8-6 12:17 發表

thats exactly what these bros like about environmental friendly girls
唔係講笑....真係試過咁......

條囡入嚟就趷起個籮鋪毛巾,跟手緊係抽吓水甩吓嘢咁㗎喇,點不知一甩...濕濕哋有水出.....睇吓....白白哋嘅添.....

或者有人真係Like喇....我就咪搞,登時咩Mood都冇埋.......

引用:
原帖由 169man 於 2009-8-17 22:04 發表
I usually go gold diamond fucking without condom. If you scare, don't go.
Some girls may need condom. Someone tell me #98 can do anything. I will try her later.
#7 I tried two time no condom. She ca ...
你講邊個98先?近排金鑽嘅98好似走馬燈咁喎.....

引用:
原帖由 fruitjuice 於 2009-8-18 00:56 發表

bro , 咁你有冇環保玩埋後花園?
佢有度好似講話同金多港八仔有做環保後欄,所以呢位人兄所提供嘅囡囡冧把,全都屬於高危一族.....我自己嚟講....真係好多謝佢嘅提供,等我可以安心啲.......

引用:
原帖由 mofo2007 於 2009-8-19 15:26 發表 poor english writing skill.anyway, you better check your blood.
唔使 Check Blood....

學啲囡話齋....唔通有老婆女友....靚仔有錢又前程似錦嗰啲會同你唔戴袋咩....正所謂多一個唔多.....

又有好多囡話識睇啲人有冇病家嘛....咁我諗中起招上嚟....最多咪啲濕星嘢......唔死得人嘅.....

引用:
原帖由 169man 於 2009-8-27 00:47 發表
I tried #62 in Gold Diamond last week. She is wild and good blow drop. I tried to make love without condom. She didn't reject me. I am very enjoy while we were kiss and making love.  I will try again  ...
師兄你就話嫌#7"little bit old"....跟手就去做個再老啲嘅#62,仲話會翻食添.....係咪英語表達唔倒你心中所想呢?

引用:
原帖由 nikonfan 於 2009-8-27 09:29 發表
上手中出鱓精未沖乾凈....跟住留返落你碌№度鰟纒仲High.......
小弟覺得呢個形容好傳神. 令我有d驚!
有啲客會一路舐西一路問上手客有無點點點,例如係有冇射喺裡面啊、High唔High啊咁....嗰啲都未驚你驚.......

有時做完呢...就同啲小姐吹吓水,咁就會聽聽埋埋好多光怪陸離騎呢嘢㗎喇....到時咪見怪不怪囉......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。