推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

味之天使 (III)

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-2-5 22:26 發表
Part 2
那個樓盤的賣樓肥妹妹著那掙爆的恤衫熱情地引領我們到示範單位

盡說在對我感激的話

我看著他渾圓的屁股在我面前搖搖擺擺

心裹很想給他一抓

笑笑 ... 還有性幻想?
有次係電梯有個掙爆恤衫既迫左入黎企起我前面
我出lift時都發現竟然我有反應.......

引用:
原帖由 Haidada 於 2013-2-6 12:18 發表

师兄耿系后生仔啦。。。
都快4張了.....
不過裇衫 + LACE BRA邊 + 露半球 + 好近.....
難免我會有少少怕羞

引用:
原帖由 7-siu 於 2013-2-6 16:31 發表

我當年40歲生日 party 前還可以一晚五次!生日那天只得3次!以後,越來越少!
咁我真係唔多得......
你地快d教下我

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-2-7 19:31 發表
謝謝柴爺和TT的誇獎,說到眼光和女朋友的美貌 ,我認第二都冇人會認 ....

Juan 老弟,最衰阿 Jack 講什麼悲哀 ... 老二係你養嘛,你爽咪得啦,做咁多次做咁耐做乜?

做十幾下就出係好事 ...
最幣我又學人講feel
無feel出都出唔到呢.......

好囉........終於part 3
希望快d有part 4

師傅,說好的PART 4呢?
我等到頸兒也長了.......

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-3-4 16:53 發表
各位看官,近日公務繁忙,沒有情慾沒情緒寫好,又不想草草了事,令各位久候了
使唔使陪你走一轉cp
等你有情慾有情緒?

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-3-5 01:00 發表

當美女在懷而腦袋中仍是充塞著問題和數字,就知道不是地理問題。  
噢........
明白曬!

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-3-17 12:35 發表
Part 4 - The rape of Lucrece

我一直很享受親吻,Blow job 固然是很刺激的行為,但可惜同時並沒有擁抱的滿足感,所以,在親吻下 ML,才算是最有 feel 的性行為

很享受和掙爆那 ...
未睇完已想回.......
第一句簡直..........心聲!
但有幾多囡囡會明?!

正!終於出final..........
更正的係,又有錢入我袋:Lactacyd !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。