推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 連續兩個星期在飯堂踏屎記

七公...
你第一個女女其實不錯的...

其實d女女食香口膠你頂唔頂得順呢..
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-10-27 15:26 發表
咁都唔算踏得好勁, 只不過第二個禮拜果個, 睇樣真係唔知sevice咁差喎

所以家陣我有幾個問題, 出街前必問....
1) 你會唔會5點鐘要走
2) 你吹嗎...
3) 你打車輪嗎...
4) 你會睇住電視唔訓, 等我醒左即刻執我一濟嗎...
5) 你食唔食煙 (7公或對煙敏感既兄弟)
6) 你系唔系死魚
7)

Kenny... 重有無要問的... 我地定個表出黎... 貼系房門口, 符合資格的先可以入來...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-10-27 16:13 發表

坐之前問一條, 玩緊問一條, 咁耐都無衰過!
睇下你覺得乜野做最重要既0者
可得可唔得果d有定冇, 咪叫運0羅..
甘我去澳門用100元都可以試下自己d運啦... 唔洗用1000 啊...
不過真系要問清楚... 就系.. "你系咪真系過夜先... "
費事到玩到慶合合... 就話... 我今晚唔出街既...

Kenny... 我聽日一定試下搵上次見到個好似系萬國度做個條高瘦女女... 睇下系咪重未系萬國放工甘既樣先...

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-10-27 16:38 發表

賭運又點同嫖運呢, 上個星期響香港識到個, 玩幾個鐘, 就唔駛再去個場, 得閑食飯行街, 都不知幾好.

飯堂流量咁大, 唔知邊一組, 都未必見得返..
真系唔知撞唔撞得返, 不過我地早到.. 真系無既, 我就搵返阿細細粒囉... 只系唔想系我未睇夠既時候細細粒走左入黎.. 真系坐唔系唔坐又唔系...

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-27 16:44 發表
公公這麼神通廣大,可能好多宮女幫他找呢!
唔好玩我啦... 呢度唔系我地頭... 我唔熟.. 以前系水圍龍祥一個禮拜去4日, 就話邊組打邊組都認得o西...
飯堂? 我真系半個飯堂都未行完啊..

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-27 17:31 發表
哦,抵咯 ... 你都有今勻啦 ...

平時好命又咁又咁,睇到我O嘴,今次食C餐,哈哈 ...

有冇飯堂陰影?
七公不留再接在勵... 啊... 唔系話佢又踩屎啊..
我都有d擔心會踩屎...

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-28 12:48 發表

講就天下無敵 ....你問吓踩屎個果師兄..今晚去邊度玩?
今晚? 咪就系又去屎坑囉.. 唔系點踩屎呢...

不過七公今日一定唔會踩屎的.. 因為我有預感踩個會系我... 頂...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。