推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我三個月前發現有事, 係呢度出過post. 但就自己走左去買Wartec, 其實真係有效. 可惜有兩粒點清都清唔到. 本人係生係陰毛位置. 所以自己都掉以輕心, 結果加下野左去賓周了. 今日去左何醫生度估冷凍, 陰毛位無咩野. 賓周位係痛到癲.

係度勸大家, 有事去睇醫生. 唔好怕麻煩或者貪平自己搞啦. 唔係越搞越禍. 小弟呢個人辦大大個係度了......

尋日去左何醫生度做冷凍. 陰毛位而家起起水泡好腫. 但賓周位無起水泡, 我想問係咪即係冷凍失敗?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-25 14:33 發表

遲早問題, 過兩日腫過豬蹄, 我腫左成個月.
最緊要好番. 咁疤痕算唔算勁?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-25 15:21 發表

有少少色素係度, 唔留心睇都唔係好覺, 醫生話會退的, 又係遲早問題. 我做完都四個月了, 無翻發到.
學師兄話, 唔係大鑊野, 乜野都係時間問題.
恭喜巴打. 我都會正面咁去面對佢.

引用:
原帖由 kkwong191919 於 2010-9-27 11:52 發表
TTTT1兄,

我想請教師兄小小野,事源小弟個Situation同師兄差不多,平日有去Dup骨推油,最多都係打JJ. 從未有性生活,包括口交,性交及肛交,就算打JJ都唔會除骨女條褲. 但係Early September, 我發現Groin位有幾粒突出肉 ...
即做架. 整埋加埋藥都係千四蚊唔駛. 佢都有檢查. 佢話淨AIDS,梅毒皰疹就八百幾囉.

有無人有賓周莖位外皮生花, 係咪要凍到好深先清到. 我上星期做o個個位今日甩晒d蕉. 但個芽仲係度啊. 唉, 又要再捱痛了.

唉, 前星期五賓周外皮住做左冷凍. 無起水疱. 今日甩晒d蕉. 結果d花既芽仲係度. 有無兄弟有經驗, 係咪要凍幾次先得架. 好煩啊. 由陰毛野到去賓周.....唉. 日日係度驚第時野到女朋友老婆點算. o個個位一定係同陰道勁磨擦.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-10-5 00:19 發表

覆左診未? 比醫生睇左先啦.
覆左, 凍多一次. 今次重手左. 但都係起唔到水泡. 同d蕉好快就甩左. 要等何醫生返黎再睇睇佢了.

引用:
原帖由 echris 於 2010-10-6 17:11 發表
hi 咁多位兄弟姊妹.... 新手上路, 多多指教。
長話短說,今年 7月中 最後一次東莞玩完 ( 口+ ml 都有用套 ),3 個禮拜後,j j 頭見泛紅 ,去睇普通門診,dr 話龜頭 / 包皮發炎,好多男人都試過,唔一定同玩有關 (查 ...
第一次就係龜頭紅, 去政府度驗原來無野先玩壯左個膽.....唉~~

引用:
原帖由 lokgochi 於 2010-10-5 16:40 發表
各位ching 請幫忙,因小弟袋下面有一位超細的肉粒,我怕係疣,但又唔知點算,我怕會有事,可否幫忙比Dr ho 地址電話我,我今次爬哂文見到好多嘢,以後唔再去玩了!怕怕
快d去睇, 係咪都凍左佢.

小弟陰毛位先生. 但個時唔為時以為普通起肉粒無理. 到後尾生到兩粒大野, 同埋皮頭開始起花先為意中招. 前後起碼都成年.
之後自己買藥, 但有兩粒點都清唔到. 不過見位置唔太敏感就拖得就拖. 結果.....野到落賓周.....

所以, 係咪都凍左佢. 唔好諗咁多了. 何醫生下星五開番工. 可以早少少打定去預約.

第二次冷凍後甩左蕉. 賓周位d芽依然未清到. 要做多次了.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。