推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

145 123456
發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-11-6 00:41 發表
dr.ho四眼護士今天病了.有本健康周刊每期也有皮膚科文憑醫生說皮膚問題,有一期說我們的病.
Tony 兄, 請 pm  Dr Ho 的地址和電話給我,

我之前看過旺角 中心 Dr Au,  因收費較貴, 相轉 看Dr. Ho

謝謝

引用:
原帖由 AAV-2 於 2008-4-16 17:15 發表

That's exactly what Dr. Ho told me,  you and I have no recurrence so far, which proved Dr. Ho said is right.  尖疣 is much easier to treat.  But it doesn't really matter, keep in mind 70% peopl ...
I also see Doctor Ho for three times for Molluscum Contagiosm (珍珠疣) .  I got Dr Ho 's address from a brother of this forum.

Several pimples appeared on on penis two months after I had sex with my girl friend in China. She is a massage girl in Shenzhen. She was the only woman I have ever had sex besides my wife for the last three years. Therefore I certainly got the diseases from her. I used condom every time but I still got the diseases.

After I found the Molluscum Contagiosm (珍珠疣), I stopped sex with my wife and went to Dr Ho for treatment by freezing. Like warts(HPV) , 珍珠疣 re-appears weeks or months after the last treatment.  However, after 3 treatments by freezing, no more new pimples appeared on my penis for more than 4 months. Dr Ho said that the diseases is over.

And I really dare not to have sex with those massage girl in Shenzhen again.

我約一年前去大陸玩, 給傳染了珍珠疣, 現在已經痊癒.

但是最近下面又生了兩小粒, 去看何醫生, 他說是椰菜花,比珍珠疣嚴重,  跟著做了冷凍.  

其實我每次北上開大都會用套, 但醫生說椰菜花是表皮接觸也會被傳染, 安全套也不完全有用

引用:
原帖由 andus 於 2008-8-29 14:21 發表

我半年前去玩, 都係中左珍珠疣即係軟疣

到而家好似差唔多到尾聲...

醫生話珍珠疣會自己好, 不過時間因人而異,

strange兄你又用左幾多時間去醫珍珠疣?點樣確定冇晒?

尼隻野都係好煩...成日周圍惹. ...
我的珍珠疣由開始第一粒是07年10月, 是大陸女朋友傳染給我的, 跟著去何醫生做寒凍, 前後去做了四次, 到了08年2月後再無新小粒出現.應該是好了.

我見沒事, 跟著08年5月起又北上玩, 每次都有用安全套, 點知上星期, JJ根部出現比之前珍珠疣不同的粒粒, 去看醫生, 証實今次是椰菜花, 不是上次珍珠疣那麼簡單. 手尾也會長很多

引用:
原帖由 andus 於 2008-8-30 01:11 發表
strange兄
想請問你d珍珠疣你有冇惹到去弟二度?我好似好多地方都有.但又唔肯定, 連醫生都唔知係唔係
我想問你同珍珠作戰既心得
我以前的珍珠疣只生在JJ 根部和包皮處, 前後共有五,六小粒, 醫生用冷凍法.做了四次, 現在好了. 但珍珠疣是不痛的. 只是不好看.

現在生的是椰菜花,  是痛的, 醫生說比珍珠疣嚴重和長表尾

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-8-29 16:52 發表

如果係椰仔, 預左至少要作戰年半至兩年.
師兄, 你都幾大膽, 見過鬼都不怕黑...
中過一次, 真係怕怕...
上次以為好了, 所以又再去玩. 大陸桑拿D囡真係好正, 但個個都是毒玫瑰,

我去過幾次, 雖然有用套, 但也中招, 醫生說不用套更危險, 會生在JJ頭, 不痛死才怪.

引用:
原帖由 TMW111 於 2009-10-30 12:27 發表
今個月睇完DR HO 比左14日藥 同藥膏 消毒藥水
食完14日 龜頭炎 仲未好 龜頭仲係好紅
龜頭炎已經8個月啦
睇左2次普通醫生 1次秘尿科  2次油麻地社會科
好想快D好返
真係唔知點算好
師兄, 我也是龜頭炎, 但比你時間更耐, 是九個月重未好過.
也是看DR HO, 看了多次都未好.

最近更證實有菜花, 肉體和內心都很痛苦, 今天才做完冷凍.

都是自己以前經常北上大陸去滾.

龜頭炎和菜花都是 北上口交得來的, 現在已經後悔莫及.

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-10-31 09:39 發表

係啦,點解你9個月後先証實有花? 你係之前中左但冇發現? 定係9個月先出花? 定係你最近有去玩過?

不過而家7個幾月啦我都仲有自己得閒就望下下面,睇下有冇生花,,始終我有hpv啊嗎!
其實我是經常上去玩, 就算有龜頭炎, 好咗少少又不斷上去玩, 是最近兩星期前才證實中菜花,
而且生在尿道口, 何醫生給我冷凍了,但其後又在包皮上多了四粒,昨天又去何醫生處冷凍,
我每次做都有用套,只是口交沒戴套,結過中了菜花

現在很後悔上去東莞長安玩,真係以後吾敢再上去玩. 

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-1 00:18 發表

師兄, 你曭嵾曮Y潛伏成9個月先發出?  係咪當中出過去玩?
對的,我自己有了9 個月龜頭炎, 仲有經常上去玩, 是自已不是. 以後吾敢上去玩了.

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-1 00:32 發表

師兄, 我唸你係單身掛, 唔係你真係好大膽, 不過算啦, 以後唔好再去玩啦.
多謝關心,  以後當然吾敢再上去玩了.

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-2 21:40 發表
比個fd反問係咪自已唔夠安全所以先中招, 譬如前奏有密切接觸但又未戴套, 我都無否認有時會, 不過我係旁邊毛髮中招, 唉!
我每次都有戴套做, 只是無戴套給囡吹, 點知都中咗花. 仲要生在JJ 尿道口和包皮內. 誰叫自己上去東莞玩?

至於 AIDS, 我問過幾個醫生,都說口交會給傳染的機會細到幾乎零, 這令我較放心.

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-1 14:17 發表

師兄, 你夠90日好去再驗下, 我都等夠期, 唉!
好的,謝謝提醒 !

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-11-6 10:56 發表

你由第xx頁開始睇好快都搵到dr.ho個名啦,,,自己去俾少少時間搵一搵,,個個都係咁架啦~ 加油!
不過我從其他渠道得知DR HO 的地址,

自從去年十月證實中招疣後, 要定期去DR HO 處做冷凍, 約一至兩星期做冷凍一次, 舊的菜花剛甩, 新的菜花又在JJ龜頭附近 生起. 好彩經化驗, 證實是HPV TYPE A 8,11 等低危病毒.

如是者已經前後半年, 令我痛苦不堪言, 不知要等幾時菜花才好, DR HO 也不能給我解答.

只後侮之前經常去長安常平滾紅滾綠. 落得如此下場, 好在只是有菜花, 經化驗沒中
HIV.

但因JJ有明顯菜花,不能行房已經多月。 

今天又發覺菜花長大粒了, 但DR Ho 要今個星期五才有得睇.

引用:
原帖由 man002 於 2010-4-7 11:14 發表

你同我同期,我都系九月尾發現疣,十月冷凍後兩次就無再出,一月覆診檢查都無,三月尾有兩粒,分吾到系發炎或是勿,硬硬地又有時脫皮細粒了,我都吾知系米囉,都又要上去覆診去查下先!

半年時間真系好快過!
你比我好得多,  我的疣是不斷的生出來. 前後已經六個月, 要不斷的定期做冷凍.

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-4-7 13:18 發表

師兄, 我同你都差不多同期, 我9月中中皰, 情況同你都差唔多, 成日返發, 食著藥都唔見點好h:" />
祝早日康復.

回復 10778# 的帖子

認同, 去滾就算上了套, 也會給傳染到疣HPV, 梅毒, HSV..,如果是單身男士, 去滾成點都無問題,

如果有老婆, 就好吾好了.

回復 10813# 的帖子

我都中咗菜花, 是在東莞玩樂時給桑拿妹嘢來的.

其實菜花只是一種皮膚病, 由HPV病毒引起. 在男性會做成JJ 生菜花狀的疣粒, 外觀難看, 嚴重的會阻塞尿道, 通常如果得到正確的治療, 如定期冷凍治療, 一兩年就會好番吾再番發. 但要注意自己健康, 不煙不酒, 多做運動, 保持心態開朗.

快速去找個好醫生看吧.  私家醫生做一冷凍,連藥物收一至兩千元左右.  可上香港的醫療網, 找合格的醫生.  由於版規, 我不能介醫生給你.

最重要是在治療期內, 不要和女朋友或老婆行房, 以免傳染免連累人.

祝早日康復

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-5-19 11:16 發表

仲乜會話係你之前既女朋友呢?

其實上去玩都好危險~有時黑起上黎1次都中~~~ 有d人都話玩左十幾年都冇野,,, 所以,, 真係睇派彩
以我來說, 是我北上玩了一年左右, 便中招菜花, 之前口交給桑拿妹妹傳柒, 得了龜頭炎, 醫咗成大半年先好番
奉勸各位男士, 真係吾好上去玩.

引用:
原帖由 sun0071983 於 2010-5-22 00:09 發表
口交都會中菜花.~咁姐係囡囡d口水都有病菌!!各位ching都要小心小心
strange兄龜頭炎係咪菜花的一種??你本身有冇煙酒?
我都諗住介煙~~酒我就本身唔多飲的,平時都食開一包.~希望介得到
其實龜頭炎不同菜花.
醫生說, 龜頭炎通常是被念珠菌感染得來, 以我來說, 是被東莞囡囡,口交傳染指得來的, 足足醫了十個月才好.

菜花(即疣)是由HPV 病毒引起, 通常是陰道性交傳染, 就算用了套也會傳染, 但如果用了套, 男性會在安全套保護不到的地方, 即JJ 根部生出菜花.   以我來說, 每次北上都有用套, 但菜花卻是生在尿道口附近, 所以醫生說是由口交傳染居多

我本身己介煙, 是幾年前因為咳嗽而介甩, 介煙可以増加身體對抗病毒的能力,  酒則盡量少飲.

引用:
原帖由 95555052 於 2010-5-23 22:13 發表

CHing, 想請教你醫JJ炎, 我中了皰, 但最煩是之後的JJ炎, 上一次醫了9個月.

今次已醫了2個月, 都有再出, 你是如何醫好?
C Hing,  我得了JJ 炎後, 由醫生開藥, 有食藥丸和搽的藥膏, 定期去覆診, 前後十個月便好了, 另外聽醫生說,吾好食辣的食物.

引用:
原帖由 sun0071983 於 2010-5-23 09:22 發表

冇套吹,定係還保吹中左ar?
現在有好多囡囡自己中左性病都唔知,又可能知道自己有性病都去接客做.為左生活
C Hing,  我最初上去玩, 是囡囡用套吹, 一向無事.
後來覺得吾夠過引,  就叫囡囡環保吹,點知過了幾天就有龜頭 炎了.

其實囡囡出來做, 天天都要接不同的客人, 中招性病的機會非常大, 我可以說, 出來做超過十天的囡囡, 差不多個個都有性病, 只是看那種性病和深淺而已

以前上東莞桑拿, 有一次囡囡脫衣後, 我見她PAT PAT 和背部有紅斑, 可能是梅毒.  我當然換人.
另一次, 囡囡脫衣後, 我見她的小妹妹有班點和水泡, 也給我換了人.

最後因為北上玩樂太多而頻密, 平均每星期兩次, 終於中了菜花, 真是防不勝防

引用:
原帖由 sun0071983 於 2010-5-23 23:41 發表

CHING~你出花個時~係一出出好多定一粒一粒咁出??
花既狀況如果??好返曬未牙?
我大脾邊個d位好痕/春袋一時時痕?關唔關中左花仔事?你有冇咁既情況?
你的情況比我好.

我最初出菜花(疣)的時候, 是在尿道口附近一小白點, 後來小白點生成菜花狀的較大白色粒.  這些白色粒粒漸多, 將成個尿道口完全蓋, 很恐怖的.  我要去醫生處定期做冷凍, 約七至十天一次.  當被冷凍的粒粒脫落後, 皮膚會出血,要天天洗傷口, 是很痛苦的.

現在我的菜花出得較慢,好像已經受控制 但還沒好.

引用:
原帖由 sun0071983 於 2010-5-24 21:40 發表

聽你咁講你都面對左好多心理壓力同埋金錢壓力,希望你快d好返啦.!ching
謝謝師兄.

你明白我的情況.

引用:
原帖由 jmsoile 於 2010-6-24 21:40 發表

小弟今日終於去了Dr,Ho到做冷凍治療屎道的花,因為冇皮,仲要冷凍全條尿道,
做既時候都唔覺得有咩事,但Dr.Ho話好耐都冇重手,同我講會痛半個鐘,
我一行出Dr.HO門口,就立即痛都行都行唔到,無表皮個塊皮做冷 ...
我比你好彩D, 我D菜花屬低危形號, 只在尿道口龜頭上生,無在尿道內生 在過去七個月, 我要每約十天便要到DR HO 診所做冷涷, 冷凍後要早晚天天洗兩次傷口,真係痛苦. 好在DR HO 收得我很平,在經濟上我可以負擔.

現在菜花已停止出現, DR HO 說要再過三個月, 無再出新花才可以和老婆行埋.

奉勸各位師兄, 吾好去滾, 就算用套一樣會冶上菜花. 最多上大陸打打飛機好了.

145 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。