推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

好驚

我發現小第第有一粒野...吾痛...
但係我sex過一次...仲係2年前..!!
想去睇醫生..但係又吾知邊到好同冇咁貴!!

引用:
原帖由 nowhereman 於 2008-5-6 18:42 發表
睇左你地咁多留言, 我想知道其實以你地既CASE, D一粒粒其實幾係咪都幾明顯嗄? 會唔會成個AREA又紅又腫之類?
因為以前睇親D相都係一個個AREA, 而你地又好似可以好清楚數倒自己有幾多粒..
係一粒..吾係一個area黎架.!!

引用:
原帖由 nowhereman 於 2008-5-6 19:40 發表
順便分享下D低能野俾你地笑下啦...

話說我十年前仲未夠廿歲讀緊書果陣出去玩左排, 見倒龜頭下包皮有個唔痛既損口, 走左去睇個家庭醫生, 仆街佢果時話我係椰菜花, 俾左藥膏我搽之後好快冇事. 但係以前D資訊冇咁 ...
咁係咩野黎架....~!!

可吾可以話比我知dr.ho個到check要幾錢牙..?

引用:
原帖由 nowhereman 於 2008-5-6 19:52 發表

應該係整傷左包皮表層遮, 因為之後咁多年都冇見過, 之後有一排都懷疑係梅毒不過之驗血都知唔係..

出黎玩果時就通常勇字當頭, 之後又成日疑神疑鬼, 其實都幾矛盾..

以前自己SINGLE就話點都好遮, 有條女 ...
係吾係一粒野特出黎架??

其實d尤痛吾痛架????

引用:
原帖由 Iamalive 於 2008-5-13 20:20 發表
Hi 各位brother,你們好

今天我的新公司同事開始好像我舊公司同事一樣,開始講有病呀,用電話影到証明,有同事還大聲叫其他同事遠離病毒....唉.其實我現在正考慮好不好報警,我是指有人在我搽藥水時偷
影我(在 ...
吾好理佢地啦...!!咁衰既

d花行吾行架~!!!!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。