推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-9-23 16:05 發表

謝謝關心,

DAY 93
電燒JJ兩位置都OK, 暫時清左, 不過下星期先可以覆診才CONFIRM, JJ冠位果粒共做了3次, 兩凍一熱, 今次埋口時已唔痕, 有D信心. 肛口, 內, 可能不是冷凍, 埋口時沒那麼痛及痕, 不過一樣有時 ...
加油~~~

引用:
原帖由 minghin 於 2008-9-24 19:23 發表
各位 師兄
一週年了...足足過咗一年都無去15/F,
大步攬過.無事.各位唔好灰心呀..總有好的一天.
minghin:
你都好似好耐無上黎.
keep到就好.
其實真係不洗灰心, 一定會好得返.

一定要堅持!!
加油, 各位!!

引用:
原帖由 bbclee 於 2008-9-26 12:17 發表
陰囊底部 有粒粒 求各兄弟解答
近日發現陰囊底部兩側 近腿間 有頗多粒粒 像油脂粒般的粒粒 大小像酒米,不癢不痛的,其他地方就沒有,都是近日沖涼時發現的,因平時都沒留意,我2個月前有去玩,有用套的。請問各位兄 ...
你都識講有用套...
所有安全套都包不到個袋袋...
何況戴左套都會野到條JJ(套入面).
咁野到個袋袋有咩咁出奇.
快d去睇醫生啦.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-9-27 00:06 發表

我估過左新年應該叫冇事
小肥兄:
好快架炸.

引用:
原帖由 mochilo 於 2008-9-27 00:06 發表

Stanleysex 兄,
我諗都算叫好翻啩.
其實呢個病最煩就係易返發同易野開.所以一有懷疑就即要去睇,真係唔好拖.我都怎住醫咗年幾囉,我一有懷疑就即上15樓.
Stanleysex兄,我都有上來看到你的情況,雖然 ...
多謝Mochilo兄分享~

引用:
原帖由 bbclee 於 2008-9-27 00:07 發表
請問各兄弟有沒有醫生資料和收費請pm我。謝謝
你想比板主ban a/c?
早兩頁先話左無人會比...
快d前面自己搵...

引用:
原帖由 hktony 於 2008-9-27 01:22 發表

係囉..你都係去自己查下好d。
BLACK_SARENA ,
我都成4個月冇事啦!
你安全左幾耐呀?
Tony:
我都3個半月無事啦.
現在真係食多好多菜.
少肉少海鮮.
同訓多好多.
下個星期應該會上15/F一次.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-9-27 01:22 發表

係囉..你都係去自己查下好d。
BLACK_SARENA ,
我記得你都我冇事既時間差唔多!
你有幾耐冇上去 15/f啦!
我諗自己都係時候又要去睇下啦!
上次睇完到於家都成個月啦!
我都想叫dr.ho 開D藥開以間中查下。 ...
Tony:
你想叫dr.ho 開咩藥?
3M?
我都仲有茶, 但不密.
現在4~5日先茶一次.
keep住茶都係求安心.
個個做咁多野都係想快d好.
不過小肥兄就話不茶可能仲好.
可能個個d皮膚不同啦.
不茶到損就ok.
可能我現在茶得薄加上d皮膚習慣左.
第二朝無紅又無痕.
15/F醫生同我講keep住有茶就ok.
你下次上去問下15/F醫生.

PS 我近排都有上去睇大脾d癬.(之前10日~14日一次)

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-9-27 01:36 發表
經驗分享
我唸都有8-9個月冇玩
我覺得其實睇av都可以
最重要是唔好俾自己得閒
有其他野玩就唔會記得
不好諗, 時間會快過o的.
其實有無好返9個月以上既師兄可以分享.
好似小肥兄, Mochilo兄, Minghin.
你們係不係完全無性行為?
定有用套?
15/F醫生有無咩意見?

引用:
原帖由 minghin 於 2008-9-27 19:02 發表

做就當然有啦..套就一定要用.
對手必定只有一個.安全措施就要做百份之2佰
Minghin兄:
除左一定用套, 你仲有甚麼安全措拖?
除左用套我諗不到...

引用:
原帖由 minghin 於 2008-9-27 22:12 發表

呢到唔方便講
我pm你
ok~~~

引用:
原帖由 hktony 於 2008-9-28 00:54 發表

我都想知h:" /> h:" />
Pm you~~~

引用:
原帖由 urgent 於 2008-9-28 02:53 發表
hi bro,
唔好太down, 同你一樣, 每次都好小心, 但一個月前發現中左"珍珠"(之前兩個月無玩), 見左doctor, 做左treatment, 戒左酒,(煙戒緊) 每天運動, 現在已有明顯好轉, 所以don't be too worry, 唔會死人ge:loveli ...
Urgent:

lee度d戰友都係靠大家互相幫助同鼓勵.
有心就多d交換心得同分享.
希望經過今次, 有所反思.
個個都快d好返.

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 xxxyyyzzz05 於 2008-9-29 15:25 發表
今日去左 15/f上個week 去左睇政府衛生科 , 話我中左椰仔, 真係灰爆
再加上佢地 d 態度.....真係好唔得
查佢地 d 啡色藥水...亂咁查..那到我紅哂....搞到我之後果幾日, 痛到死 , 幾日訓唔到

今日第一時間去 ...

一向政府都麻麻地...
15/F睇左幾錢?

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-10-1 07:36 發表
唉......我又番發了,,,, 差唔多三個月又係咁...
KK:
再努力!!

引用:
原帖由 andus 於 2008-10-8 02:06 發表
各位弟兄, 聽到大家病情向好..我都可以感受到大家既感受,

未好既兄弟唔好放棄, 其實係小皮膚病..又唔會死人...唔好俾佢affect到日常生活同心情,

做多d令自己開心既野, 生活唔係sex咁simple, right?

我好耐冇 ...
andus:
基本上lee度個個中左之後都係咁.
如果不係怕野到人, 生活點會有咁大影響...
最慘係有d野不講得.
講大話要一直講落去.
你可不可以講下珍珠疣係點既樣?

引用:
原帖由 andus 於 2008-10-8 15:51 發表
其實珍珠疣即係軟疣
一般係小朋友常見既皮膚病..係小朋友之間流傳...
外表其實好似一粒好細既水泡仔...有d白色, 有d 紅紅地...唔痛唔痕
不過好昜野開接觸到就會中
不過佢自己唔醫都會好...
中左最緊要快d清晒.. ...
andus:
好似個身成日都有d粒粒.
有d紅紅地, 有d好似"酒米"咁. 但係痕既.
"即"爆左有d血流.
好驚...都不知係不係.

d軟疣佢自己唔醫都會好?
咁要幾耐先好?

引用:
原帖由 hktony 於 2008-10-10 01:59 發表
下個星期又要去睇下 dr.ho
例下檢查,已經一個多月冇去啦!
Tony:
我都成一個幾月無去.
聽朝起到身就睇下book不book到下午.
book不到就要下星期.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-10-10 02:03 發表
好像多左幾個新兄弟!
大定小心d 呀!
咪亂來呀!
再忍忍忍忍呀!
Tony:
你試下去"香討"引人入性版.
lee度版主都好似有係個面吹水.
勁多人有多個性伴, 又一夜情.
不戴袋大有人在.
可能真係一直都有好多人中左.
只係無人敢講, 同可能d病未發出來.
尤其d女, lee度咁耐好似得1~2個姊姝出post.
我不信只有男中無女中.
lee度大部份兄弟都係去滾野返來.
其實有多個性伴同時常一夜情個d吹個陣多數不戴.
做個陣都不一定戴.
我地去滾反而一定會戴袋.
他們仲危...
lee排lee度真係多左人出post.
只係d人未中過/未發出來, 先不知有幾大獲.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-10-11 00:26 發表

花係比較有角質既感覺,比較硬、按上去少少痛
其他肉粒係平較平滑,比較"冧"同埋都唔會痛
Tony:
係不係粒野周圍都硬埋? 按上去少少痛.
我之前就係咁, 都只以為暗倉.

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2008-10-11 00:46 發表
chiyau2008 ~ 多謝你o既分享~~
咁jj口可唔可以電灼架le ? 我用冷凍冇用麻醉~做用第一日好痛~"yuk"到佢小小都超痛~~小便係仲痛!!第二日好返好多 ~ 差唔多好返9成~!! dr ho 話肛口同jj口 o個o的位置比較難攪~ 但我想問 ...
冷凍小小痛醫生都不會用麻醉.
你生係尿道口當然痛啦.
我幾年前比條女野左"非林".
柯d尿紅色, 又成日急.
柯尿痛到仆街...
不只JJ口痛, 條JJ入面(尿道)都痛.

嘩, 15/F醫生叫你咁做你都不聽.
叫你做完要用3m, 你又唔用.
佢叫你點做你就點做.
佢不會老點你.
搽3m係用來防止返發.(15/F醫生無同你講?)
搽得多係容易損.
所以不可以搽太多.
佢叫得你搽就痛都要搽.
隨非你不想好.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-10-11 02:01 發表
BLACK_SARENA

你睇完醫生未呀!
Tony:
未呀, 日日中午先起身
無出街, 屋企又有人.
不方便打電話.
明日搞埋屋企件"白事".
下個星期先去睇.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-10-11 02:01 發表

如果3m 你又成日紅又痕..感覺唔理想
可以問 醫生 要第二隻冇咁勁既藥。
3m 又真係唔係人人都受到。
我自己就感覺唔好。
都不係既.
茶得耐(1~2個月)d皮膚適應左會好好多.
我都係咁.
茶得多(厚)一定損.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 hktony 於 2008-10-11 02:08 發表
其實由各位兄弟上來傾既頻密程度。
基本上可以估到大家既 康復程度係好既。
當然會有一兩個特別難搞。
我覺得係因為個人既 皮膚質素 有較大既關 連(除左再去玩果類)
仲有就係煙酒 +飲食習慣 + 運動習慣。
我自己 ...
好不好得返最重真係lee3樣:
玩, 煙, 同酒.

相關搜索目錄: 飲食 運動

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。