推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 hktony 於 2008-11-2 23:50 發表

睇來大家都可能要重新作戰啦!
我諗未必...

引用:
原帖由 ppatient 於 2008-11-6 14:59 發表
現在又看中醫做針灸,又看西醫,早上吃西約四環素,下午及晚上吃中藥,仍沒有好轉,仍在努力中,各位Brother 共勉之。
中西藥溝埋會不會有危險架?
真係要小心.

引用:
原帖由 mando 於 2008-11-8 12:21 發表
我也懷疑我中招, 可否給我Dr. Ho詳細資料, Much thanks....
地址電話不洗再出post同pm問,
舊師兄睇到你拿料一定不講(仲一定不覆pm)
資料本版內一定有, 自已搵.

祝早日康復

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-9 01:12 發表
各位大大, 可否給我一些建議, 我好想死!

去年有疣(在春代), 我又用套, 故沒有野給老婆, 以為夠一年不出就可要BB
八月中帶客叫, 我己怕死只做沖涼, 小姐用下面擦, 我都中\疹.

綱上話\疹是一世的, 一年可出5- ...
你最好問下醫生啦.
我之前check, 報告都話我有.
但我咁耐都無發過.

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-9 02:01 發表
BACk SARENA, 你check 到有至現在有幾耐?

Dr Ho話食藥做, 就不會傳染, 可要BB, 但我瞞到老婆一世嗎?

下面重出緊(上星期一出), 我食緊藥, 但而家口同鼻中間有點病徵, 有衝動要自殺, 唉!!
我二月check過到現在.
不知係下面有定唇倉.
唇倉由細生到大.
以前一年生好多次.
現在睡多左同食左保健食品.
一年只生1~2次.
近1~2年越來越少了.

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-10 16:31 發表
Black Sarensa 兄,我想請問你說曾經生了一群花,是很大粒?還是很小的一點點,要將皮拉緊才看見?因我有一群在包皮,已看了幾次Dr Ho ,有花的做了冷凍,上次Dr Ho 用藥搽下去,皮膚變白,但 Dr Ho 說是腺體,我仍很 ...

之前因為被拖証, 發到很大.
一粒豆豉咁大.
係真係好似椰菜花咁一群...

佢同你講不係就不怕啦.

甚麼是腺体?

引用:
原帖由 hktony 於 2008-11-10 22:54 發表

你仲有冇去睇dr.ho 呀!

我仲未去睇呀!
都成2個月有多啦!
Tony:
未呀.
近排忙d.
等無咁忙先上去.
其實無乜野, 不洗上去咁密(15/F醫生m咁講).
現在都不洗上去買3m.
現在就算上去睇完都無藥.
咁又大半日人工...

引用:
原帖由 minghin 於 2008-11-11 18:40 發表
點解D大哥除咗問之外.唔會細心睇吓其他人講咩...
話咗唔好問嫁啦...仲要問...唉~~~唔明???????
:wonder ...
算啦...
無好理.
等版主處理.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-11-11 23:34 發表

熟蕙米冇用的
只不過有d人受唔到涼先落少少中和下
小肥兄:
你有無煲過黎飲?

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-11-11 23:41 發表

唉~~~
如果我地「好熱心」pm你d 咁既人醫生資料
你地先驚喇
我成日收到pm問15/F
我都無比.
如果介紹人上去, 診金有折就肥仔

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-12 09:38 發表
小肥 T 兄,見到你的再出現,我又再擔心,即是你可能仍未全部存癒?你狀況現在怎樣?
無事都可以上來吹下水.

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-12 01:15 發表
BLACK SARENA兄,

唔好意思! 我係問你食乜保健產品(手快寫了做), 以加強身體抵抗力.

現在已差不多收晒紅斑了, 但很恕葧X時復發
pm左你啦.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-11-12 22:54 發表

可以pm埋比我嗎?
PM左.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-11-12 23:38 發表

我唸唔係一定有事先上嚟下話????
去到27/11就一年冇事
好快到啦.

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-13 00:03 發表

TKS!! Black Sarena

救命! 剛剛見到老婆口角紅腫了, 下面下皰疹會野到佢口嗎?
我地都無用口, 平時都用套, 唔會N!
可能轉天氣乾燥姐.
我嘴角m有d乾.
你不洗怕成咁.
真係野到就怕m無用.
放鬆d.
你咁落去會癲架.

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-11-14 10:57 發表
black sarena,.你好.,
係度打個招呼先.,
我係22/08/08係旺角馬槛載套玩完.,條女同我含乳.,.,9月中發玩細佬有一點點水泡.,.,即係陰勁中間:包皮處: `.,睇西醫內科劉醫生話疱疹.,開左的阿昔洛偉藥膏.,後來 ...
正常不係有親密接觸好難野到.
你怕咪將底褲分開用熱水+敵露浸下.

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-11-14 18:03 發表
Day 145, 回想起呢半年來, jj 中招原來只是開場, 肛內大大獲才是戲肉.. 唉...經過兩個月來1次冷3次電燒後今日夠3星期埋口期, 便去dr 度check下, check過肛內已沒有番發 , 清晒, 其實以我感覺第三次電完後沒有痕 ...
Chiyau:
你情況好左好多啦.
同期既幾位都越來越近終點.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-11-15 00:23 發表

但係也令我知道有時候運氣都好重要, 無辦法
Stanley:
加油啦.

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-15 10:07 發表
BLACK SARENA兄, 請問你每次看 Dr. Ho 大約多少錢,我一個月內做了 3 次冷凍,第一次 $ 1300,第二次連驗血 $ 1270 ,第三次連3m $ 1000,因我見部分兄弟的診金和冷凍費會少點,所以我想請問這收費和你初看Dr. Ho 時 ...
我不肯定.
我第一次同你差不多錢.
但之後凍左幾次都無收我冷凍錢.
只收診金.
冷凍只係第一次做有收.
可能我位置細同得一個位啦.
第一次涷完之後3~4次都係有少少返發再凍.

其實如果你次次過千, 你預一個月睇兩次.
總共預太約$2500.
係頭兩三個月可能有返發先上得去密d.
之後keep得好1~2個月先上去check一次都ok.(醫生話)
穩定左之後不洗咁貴架啦.

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2008-11-15 12:54 發表
各位兄弟好~又係時候黎update下~
早排聽chiyau兄講肛口有可能會被推油o個時野到~所以有次沖涼我用手指整入去肛內摸摸,摸到粒野~心諗奶野~~跟住再去dr ho 到睇睇~ 順便checkcheck前面~dr ho 同我check 左肛邊~跟住佢 ...
1)上左15/F之後無飲了.
你去party個日可以同人講你不舒服食左d藥, 不飲得酒.
d人應該不會迫你.
2)無做過.
3)有.
4)一樣. (但我覺得你好似太, 驚到"縮"左咁)

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-15 12:56 發表
我第2、3次都有 2-3 位置做冷凍,但是十分細點,Dr Ho 說我的位置疏些,我有問他給我 3M ,但我見冷凍位置好像仍未全好,所以不敢用,現在又見 另外位置有2、3 細點,下星期又見 Dr Ho,如次次要近 $1000 ,怕負擔很 ...
辛苦都要諗掂佢.
一定要捱過.
不係醫下停下有排好不返.

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2008-11-15 12:59 發表
5) 冷凍之後o既消炎藥 ~ 係唔係都係開7日藥 ?? 同埋有冇食哂 ?? (我次次都係7日藥同埋次次都係食哂 ~ 食得多藥好似唔係咁好 ~ 有冇兄弟開7日藥 , 只係食一,兩日藥 , 其餘就淨係搽藥 , 唔知咁樣會唔會好o的?)
醫生又無開藥我食.
次次只比消炎藥膏茶冷凍位.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-18 10:13 發表
BLACK SARENA兄,請問 3M ,要不要搽在冷凍好了的地方?
不要叫我"兄", 我都係上左來半年左右.  
3M , 係"拿拿地".
我都係等冷凍完傷口(水泡)好了先再茶.
一開始又不可茶得太多同太厚, 皮膚不適應好易紅同損.
茶耐左皮膚適應左就好d.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2008-11-17 22:52 發表

我3個月冇出la.............!!

咁好辛苦架...

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-18 11:51 發表
我的意思是要搽在沒有冷凍的地方,預防翻發、或是要搽的時候,再搽一些在曾經冷凍好了的地方,防止再感染?
周圍茶好易損又貴.
只茶舊位ok架啦.

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。