推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-18 14:15 發表
那就要搽很多地方?因有數個位置曾經冷凍?
你無問醫生?
我位置得1個.
1包3m我可以夠茶3~4次.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-18 14:37 發表
BLACK SARENA ,我昨天冷凍了,但那粒疣到沒有變化,還好像大了,請問你有這情況嗎?可否搽3m?
大了?
係不係腫了變了紅色水泡?
醫生應該有比消炎藥膏你茶冷凍位?
茶消炎藥膏ok架啦.
我係等個泡無左好返先茶3m.
我之前一次有三小粒生得好近.
脫左個水泡結蕉, 見到中間個粒凍不到.
前後10日再凍過.
lee度d舊師兄都話一出就要凍死佢.
不好比佢野開.
咁樣無咁易返發會快d好.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-18 16:43 發表
很憂慮應該怎樣處理,剛剛打了電話詢問 Dr ,我應該回去再冷凍或搽 3M ,已電話一小時,但仍未有回覆,又不敢再打電話問,驚覺得我煩。

係不係腫左你以為粒野大左姐.
你過幾日睇下點先啦.
不洗咁驚wo, 不會死人架
放鬆d.
你打去, 佢點答你?

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-20 01:28 發表
在大陸綱站, 有介紹皰疹及疣可斷尾(針對細胞的療程), 可信?
算把啦... 大陸野不好試...
有錢賺d人乜都夠膽死...

我介紹你食個d你食左ok?
其實你個人本身放鬆到就好易睡到.
我本身返工做野已累到pk...
但都睡不到...
夜晚一睡上床又諗感情事...
又諗返工, 我仲差一步就上位...
所以好大壓力...
諗得野多更加睡不著...

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-21 19:27 發表
在疣仍未穩定階段,如用手自己解決,有沒有問題呢?
你不係生到成條野都係呀...?
打完洗手不好周圍摸ok架啦.

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-21 16:48 發表

TKS!!

去睇15F, 是返發, 救命, 點解停2日又返發?

高丸又有點痛, 會否有其他病?

最近成日想起老婆, 之前感情有問題, 幾乎離婚, 但雙方努力才好番, 又話要BB.
但我攪成咁, 我唔知繵?
有乜點做.
努力d醫.

引用:
原帖由 henryhkwui 於 2008-11-23 18:31 發表
點解要戒煙?
有什麼影響架?
酒就已經介了!!
中左招.
應該戒煙同酒, 多休息.
增強抵抗力.
醫生都叫咁做 .

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-24 00:57 發表

煙是for 疣

皰疹就唔知, 一般酒, 太陽, 剌激食物都有可能, 你返發是什麼引起?
包疹我知,
不夠睡, 曬太陽, 剌激食物都好易返發.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-11-28 11:12 發表
一年.....冇事
希望大家都冇事喇
早兩日睇完監獄風雲.
lee度都好似.

個個m好係坐監咁.
小肥兄坐完啦.

可以出冊.
最近又有新人入左黎.
新人送舊人

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-11-28 22:46 發表

唔開心對身體無好處架.,無論精神同肉體.,好似我最近壓力太大.,狂生唇瘡........
小心鑽入牛角尖,.,成世人有精神病就大件事..........
生唇瘡多數係因不夠睡.
我都係咁.

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-11-30 18:32 發表

沒有叫種菌!巳冇睇DR.HO兩個月。只是自己買藥搽,沒有給我吃抗生素!
用不用去覆診?因我開始睇張X達。
咁你有無同醫生傾過?
係d藥不work定點?
睇lee科不同睇傷風感冒.
不係睇1~2次就好.
一睇要睇到好為止.
可能要睇幾個月.
你仲乜自己買藥茶咁怪?
我個人覺得15/F不拖証.
係不係你太心急?
如果真係不夾就轉醫生.
但要小心d老千, 又貴又拖証...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-1 06:35 發表

睇完醫生食o左藥會好些,但食晒d藥後。一熱些少就會有紅疹,因我平時是完全包住龜頭,只有勃起時才會(露)出龜頭。我是心急想快d好番!睇張*達時沒有說出病是因為性交,到後來喉嚨有d頂住,因當日有和女濕吻,怕會 ...
食晒d藥後。一熱些少就會有紅疹.
咁應該未清, 要再睇...
仲乜會講比屋企人知.
我就一定打死不講.

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-1 09:46 發表
Black Sarena ,你現在情況好嗎?我每次冷凍一星期後又有翻發,用了 3M 3次也不見有效果,反而在  3M 附近的地方多生新的。請問你用3M 多少次才見效果?很擔心!
我舊位現在無咩特別. 情況ok.
之前有次打完機有好多紅色點點.
上左去15/F睇話我敏感, 茶左消炎藥膏好返.
點點好返之後好痕, 可能對d藥膏敏感.
現在天氣涼左我沖涼個陣, 林沖完用凍水沖JJ一陣.
d師兄話咁對d JJ皮好.
好似好d, 現在無乜痕.

我之前凍完都有返發.
所以我之前有話過頭3個月醫藥費一定貴.
一返發就即凍, 不好比佢野開就ok.
其實現在發埋出來仲好, 可以拿拿聲整埋佢.

醫生話3m其實係剌激身体去抵抗d疣.
有d師兄都話3m殺好細粒就ok.
大就不得.
你想要有咩效果? 粒野脫左定不生?
3m一定有佢既作用.
但一定無冷凍, laser個d咁切底.
如果3m咁勁, 仲洗做冷凍個d?
我係清哂先用3m防止返發.
茶左3個月.
不好咁心急.
多休息, 不好飲酒同食煙(包括2手煙)
多食菜, 不好食咁多煎炸野, 增強底抗力.
不好飲咁多架啡, 茶同可樂, 夜晚會好睡d.
放鬆d, 不會死人. 只係煩d.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-1 14:15 發表
Black Sarena ,想請問你搽 3m 後多久才見效果?如已見到懷疑是花?
我係清哂先用3m防止返發.
茶左3個月.
之後到現在一直無事.
現在停左3m 約2個月.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-1 18:26 發表

每個人都有不同家庭結構,我未出社會做事就喪父。家內只有我一男丁,那時懷疑有病時我個人變晒,唔多出聲放假只呆在家裹。對於家人關心我只不斷說大話掩息,直至泌尿系统有問題,因我姐是幫泌尿醫生做事, ...
老實, 我就真係不敢同人講.
因為不知會有咩反應.
你講左就算.
其實你覺得未好真係自己再去覆診.
不洗要醫生開口既.
其實15/F最好就係肯同你傾.
你有問佢一定答, 又不會呼顯你.
你有不妥一定要同醫生講.
不洗下下要人開聲...

引用:
原帖由 bigdog33 於 2008-12-2 01:03 發表
請問各位C HING 你哋啲菜花..係去玩完..幾時先出??
我上三月玩完..家吓個JJ頭..有紅點..我成日都睇下有冇異樣..但係JJ紅點/皺皮..好似都礙眼..但又無明顯肉粒..只係打完JJ時..有幾粒明顯紅點係JJ ...
驚就快d去睇下醫生啦.

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-3 18:46 發表
bad-man ,你有好的開始,我每星期冷凍後都在新位生1、2小點,我不煙、不酒,生活正常,只是今個月不停吃藥,如喉嚨痛等,又睡得不好,不知有沒有關係,請問你生活習慣有那些注意?
不夠睡, 係好易返發.
你要諗諗佢.

引用:
原帖由 Majissuka1006 於 2008-12-4 13:17 發表
各位大大、
請問可否PM我Dr.Ho的詳細?
我Found過Old Post都Found吾到D資料。
吾好意思、Pls Help
前面一定有...點會無...
之前有人搵到...
你咁樣問人info, 一定比版主ban.

HK人真係籠膠壞哂...

我本來有個方法好簡單可以搵到.
都係不講...

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-4 02:07 發表

我呀! 今天食埋最後一粒藥, 而家好擔心返發

同時高丸有點痛, 但食開15F的敏感藥, 我高丸m有少少痛, 正常?
邊怕得咁多...
順其自然.
怕就再去覆診...
食完藥有咩不妥最好問下醫生.

有無兄弟手腳冰冷?
中醫話lee d係腎虛...
我有呀, 我都想試下睇下中醫.
有無好介紹(pm)?

引用:
原帖由 bad-man 於 2008-12-4 14:26 發表

我就係手術切除再電灼, 我覺得ok喎, 係做果陣有少少痛, 之後真係完全唔覺痛喎
我又係.
你有無疤痕...
我個陣發到好大粒.
切個粒野好大.
傷口好大好深.
成個半月先生返哂. 仲有疤痕一條...
但都返發, 之後先周圍搵料搵到上來.
先去到15/F...

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-4 17:58 發表
Black sarena , 電灼和冷凍比較,會否痛些?麻醉針是否打在患處?你有沒有在 Dr Ho 處做過電灼?如冷凍多次仍有翲發,好不好主動問 Dr 轉用電灼?
電灼一定要打麻醉針.
冷凍不洗打, 只有少少痛, 感覺好似比滾油彈到咁上下.
一定忍到.
無在15/F做過電灼.
只做過冷凍.
你可以問下佢你情況點, o不ok.
你可以問下佢電灼or laser效果相比係點.
佢可以傾計既, 不怕.
有時不好咁心急...
無可能一次即好...

引用:
原帖由 bad-man 於 2008-12-4 22:36 發表

我有少少疤痕, 但唔會好覺眼
你做完幾耐返發呀?
一個月到.

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-5 18:53 發表
愛人要有一"套"根本就教壞人

Condom 只用來避孕不是來防性病

政府應該大力宣傳"專一性伴侶"至可以防性病

雖然我只有JJ炎,但朋友上去玩也很擔心有人始中招!

有冇兄台醫JJ炎是睇中醫?可 ...
兄弟, 你講錯了.
政府就算宣傳"專一性伴侶"可以防性病.
你估有無人聽?
只係現在d人又有多性伴, 又婚外情/性, 又援交妹.
咁多樣都咁危險.
就算你父母叫你不好吊西, 你都未必聽啦.
何況政府.
叫人用Condom係可防某一d性病(不係全部)
用左至少好過無用.
你咁埋怨都無用.
不中都中左.
不好再諗咁多, 醫好咪第日不好再咁.
你諗咁多, 屈埋屈埋.
真係遲早屈到心理病.
中左日子都要過.加油!
大家都比心機啦

引用:
原帖由 reallypoor 於 2008-12-5 16:59 發表
各位師兄
我新黎報到....有了warts.......最慘係我一開始唔知係咩黎.....又一粒變兩粒先去睇醫生, 做左冷凍, 而家要等1至2星期睇下會唔會kill到d warts
由於我開頭唔知係咩, 重同gf ml....重要唔用condom, 而家好後 ...
醫生話好返可以做同生BB.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。