推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-13 22:44 發表
剛剛老婆重話X'mas耍比晒佢, 唉!
有病徵真係不好博, 諗計不好野到佢.

有無收到我pm?

引用:
原帖由 iihitorama 於 2008-12-13 23:26 發表
依家好後悔

其實自從有o左呢個女友都已經出黎玩,
但係今日同女朋友嘈完交唔知點解好唔開心咁
就走o左去搵囡囡。

雖然, 都只係叫囡囡同我打飛機同有套口交, 但係依家勁擔心,
好驚會有性病, 如果之後女朋友 ...
你自已搵啦.
無人會幫你.
個個中左都心急. 就係因為lee度大多人拿完料.

比完料一句唔該都無就影都不見.
版主都話左不好幫你地, 叫你地自已搵.
問人拿料同比料都要比人Ban a/c.

兄弟們有無保健食品分享?
我食緊蜂膠, 蜂皇槳, 同鯊烯丸.

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-14 00:12 發表
鯊烯丸.?唔係醫癌症既咩?食太多對會唔會肝腎有影響架?............
我全部係叫人在紐西蘭買完寄過來.
不同HK買個d.
而且不食得多.

醫癌症?
不知wo...

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-14 00:32 發表

有, TKS!! 大陸的, 可信?

多謝關心, 我會拖到下星期等紅疹無哂先交功課
你都無入去睇...
HK出架.
見到你成日不好.
我咁橋見到所以send比你參考.

試不試你自己諗.

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-14 14:21 發表

老婆在周圍行來行去, 個web又大大隻字寫出來, 唔敢細看
咁你睇左未?
web入面有講座.
一係你打去留位聽下.

引用:
原帖由 wing2525 於 2008-12-14 04:07 發表
救命呀!! 我伴侶條脷好似中左招!! 請大家幫忙一下!!
各位,我的伴侶口腔好似中左招 .. 佢近兩星期不停咳 , 起初以為係普通咳嗽 , 但後來佢話見到自己好多時好多啖咁 .. 後來佢再望下望下自己個喉嚨時 , 突然話 ...
lee度好似無兄弟生係口.
一係你快d同佢去睇.
生係口好似好大獲下...

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-12-14 23:27 發表

師兄食好多補品....我一樣都無食呢= =

因為唔識選擇...又唔知自己需要D咩
之前有兄弟話食靈支.
不記得邊位講.

引用:
原帖由 G6545 於 2008-12-14 22:04 發表

真是可以包容? 我有保留.
講左九死一生...

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-14 21:29 發表
APM附近 果間中醫.,個網頁我都睇過.,但大陸好多承諾醫好 疱疹的網站都坑人架.,即係你有多餘錢比我醫我咪同你醫罹.,仲有果隻中藥(          殺鬼(化名))用十日就可醫好疱疹.,成9百幾元一細樽.,如果無料到 ...
我見955兄佢成日話不好.
見到send比佢參考下.
試不試自己諗.

明日都係要上一上去15/F...
可能要由頭開始...

約左一陣下午上去

引用:
原帖由 minghin 於 2008-12-15 18:10 發表

你仲未脫苦海呀~~努力啦
minghin:
剛剛上完去.
真係有呀.
不過呢只係有個印, 未生到出來.
15/F醫生話係好初期.
問我係不係夜睡...
凍左...
都無收我冷凍錢.
開左3M, 收$600.
又加監4個半月.

引用:
原帖由 minghin 於 2008-12-15 19:17 發表

我都講過.自已多D檢查.
發覺有粒粒就即凍.唔好俾佢野開去.
越快越好.敢就排定隊同疣講拜拜啦~~~
仆街...
好似凍不中...
都要脫左個結蕉先再上.

引用:
原帖由 reallypoor 於 2008-12-15 22:42 發表
唉, 我做完冷凍甩左, 過兩日上15/f 再check睇下ko左未
頭先同gf交攻課.....用晒condom, 雖然dr ho 話ok, 但我都係好怕

我gf知我生疣....但佢可能唔知個成因, 故我都未有事, 但我叫左佢去做body check, 如果佢che ...
你剛甩又即做...
忍下啦...
真係好易野到架.

你都好勁, 我耐無跑.
跑得3個字到...
己日日跑, 跑左一星期.

相關搜索目錄: Body check

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-15 22:55 發表
買支3m疣定寧比你條女拉.......會醫得好架
中左用3m整不死架.
3m係冷凍/laser完, 防止返發用.

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-15 22:59 發表
去藥房買支自助冷涷嘖劑補飛
無用架...
過多3日睇下點.
無計, 真係不掂既話...
星期五再上去(醫生放假前).

要盡量搵錢過年...
上不到15/F住...
要捱到一月頭先可以...
唯有等完結蕉脫左睇下點先.
如果仲有就用3m頂住先...

其實我個日上去都問左d野.
我問佢係不係睇下尿道口有無就ok.
會不會生到入去?
佢同我講正常不會生到太入.
因為入面無空氣好難生.

個日我問佢仲洗不洗茶返3m.
佢話最好茶返.

相關搜索目錄:

如果條友14歲, 你地幫佢.
係害左佢.
等佢屋企教啦.

而且條友好似扮野騙人.
正pk.

引用:
原帖由 siuxd001 於 2008-12-18 23:02 發表
你吾想幫我吾緊要.. 我都吾會點 我都只系問  你吾洗話我扮野話我pk牙!? 我好似冇踩親你囉
小朋友,
快d同你父母講.
不敢就同你老師講.
等佢幫你同父母講.
醫個病最少兩三萬...
你搞不掂架啦.

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-18 20:11 發表
是,她還說叫我不要太緊張,放鬆心情才可對病情有幫助,我太太是一個明理的人。
兄弟...
你老婆好到無人有啦...

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-18 23:58 發表
黑百合兄.,你個疣印而家點呀?點情況?
引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-19 00:25 發表
Stanleysex 及 Black Senra,
冷凍後好了點嗎?
保重身體!!
其實我今次應該on9左.
不知係我睇錯定15/F睇錯.
我上去之前係見到舊位有一個印(位置A),
係似未發出來.
仲要係不同角度+燈光望先望到.
位置A lee粒反而我指比15/F睇佢睇不到.(我以為佢睇到)
佢好似睇左附近第二個位(位置B).
佢話有一粒初期, 我以為佢話位置A.
我上去之前我check過應該係無其他位有異樣.
佢凍左位置B, 佢凍完走返出去.
我又諗緊d野無睇到. 就丘返條褲.
返屋企沖涼先知.
不過算啦, 我承認我近排睡得不好.(唇倉返發)
因為gf入左特別病房兩個月.
好擔心佢...
反而位置A個粒時有時無, 結蕉脫左再上去睇下點啦.  

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-12-19 00:40 發表

病既世界已經咁煩咁複雜
點解仲有咁多人咁得閒?
lee版膠人特別多...
無聊者,搞事者特別多...

各位兄弟:

開心d, 樂觀面對!!
明天會更好~
好快見家鄉~

小肥兄:

你都差不多夠期好返啦.
辦得喜事啦.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。