推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-12-19 00:55 發表

電車男根本唔會有性病
佢都唔出街
算啦. 不好鬼理佢.
版主都出左聲.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-12-19 01:01 發表

公司裁員
好擔心
我仲衰.
我打散工.
上年找150k.
今年開得一半...
今年d波同幫何生養老婆無左100k...
做得一日得一月, 炒先算

引用:
原帖由 siuxd001 於 2008-12-19 23:41 發表
去睇街正... 之後佢話我知  我之前條女同好多條仔搞過
我而家先知道
小朋友:
你去邊間政府睇?
咁都無差佬...

自己去睇咁叻叻~
有無講比媽媽聽呀...

引用:
原帖由 bigdog33 於 2008-12-22 23:44 發表
請問..診金每次幾多??
同埋做一次 菜花DNA測試..要幾多錢??
我個春袋起咗幾粒結痂既物體..不很明顯..睇錯通家庭醫生..話係毛囊炎.
比咗藥膏搽..結咗焦.平咗啲.但顏色都係偏深...
...
開張化驗單要6400....

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-12-22 14:40 發表

BLACK_SARENA 兄,

心理質素對康復都好重要架, 你介左嫖都要睇下點克服吹同賭, 呢兩樣都好影響健康同情緒, 直接影響你比人感覺, 雖不至於迷信但個人精神d好似工作及咩野都會順利d, 你又試下丫  

Chiyau:
其實我係從來不食煙,
嫖都係一隻手數得哂,
現在酒都戒埋...
係賭...
我等一個人等了就快4年.
如果不係佢中間出了事返不到來, 我先去玩咁先中(因為發脾氣).
佢如果返左來, 我即戒賭.
現在我都好迷惘...
放心, 我覺得我都要同你一齊從新作戰.

我已作戰10個月.
差不多洗左$30000.

祝各位聖誕快樂.
快d好返~

等醫生放完假...

做男人真係好煩.
又怕搵不到錢...
又怕脫髮...
又怕條撚不起...
現在仲中捚招...

相關搜索目錄: 脫髮

引用:
原帖由 hktony 於 2008-12-26 20:00 發表

你翻發?....

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-29 21:09 發表

但你唔覺佢女友好友問題,上一次是初戀,佢係個女仔第二個男人,佢又冇出去玩!為何會中招?真是一個大謎團?
老實.
k28兄弟有無去玩佢自已先知.
如果佢真係無去玩, 點野返來即是99%佢條女.
我都比女人騙過.
佢有第二個(我後尾偷睇佢d sms先知), 仲要我不用套.
野我尿道炎.  
我吊佢, 佢仲死都不認.
女人講大話比男人高明.
我現在已經不信自已同其他人.

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-29 22:08 發表

你冷凍好點沒有?
9555:
個結蕉沖涼個陣脫左.
但好似仲差少少先好返(d皮未生返好).
都要下個月收爐前先有時間上去check下仲有無.
黎近三個星期搏殺搵錢都好不得閒.

我下次會同15/F醫生傾下我既情況.
洗不洗用其他方法(laser, 電).
但我不想姑娘幫手...

其實我應該不算嚴重, 位置好細同得幾小粒.
近排真係睡得好差.
煩感情同錢.

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-29 03:57 發表

婚前檢查即是想結婚啦!冇得婚前攪
若檢查有乜問題你會點?因為愛佢等佢有病醫好先攪?定分手?去到談婚論嫁check到有病先分開好似好cheap喎!
你即是主張婚前冇性行為啦! 咁即是要揾處女 ...
不好諗咁多.
醫好當無事發生過.

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 hktony 於 2008-12-29 22:46 發表

見到你咁樣,我真係唔知咩野反應好!
我比較幸運, 岩岩過左半年冇事,希望keep 住啦!

互勉之!
Tony:
我之前見ok, 有d放鬆.
睡少左.
lee次不會架啦.  
個病不拿命, 但真係煩d.
唯有不賭波早d睡.

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 hktony 於 2008-12-29 22:44 發表

使唔使同中醫講明自己咩野事咁呀?
定係由得佢自己把脈?
中招把脈都check到咁堅?
定係比佢摸下JJ...
有無醫腎虛既方?
我有d似...
9555有無資料比我?

引用:
原帖由 k28keung 於 2008-12-31 15:23 發表
唔知 warts 疣呢種病 claim 到公司醫療保險嗎 ?
我上年出過水痘...唔知同 hpv 有冇關係呢?

你claim公司醫療保險, 你係不係想你公司知你生椰仔先?
lee d錢自己比好過啦...

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 Maverick 於 2008-12-31 22:48 發表
2008 年就快過去了,
迎接新的一年希望各位新舊會員盡快康復,
期望各位能夠「出入平安」。

正所謂「經一事長一智」,
走去「玩」時候最緊要做足安全準備,
不要以為那些女仔看似很乾淨就打真軍,
性病現在很 ...
祝新一年大家早日康復.

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-1 21:54 發表

Take care yourself!!!
9555:
有無d中醫食療or藥方分享?

又收到pm,
不過不係拿料.
係有新手自已搵完資料(名+地址), 來問正不正確.

問人拿料個d真係要學下.

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-3 22:28 發表
上2個星期跟老細去K, 無帶女出鐘, 老細問點解?

個時的無奈, 真係唔識講, 唉.................
算啦.

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-5 20:40 發表

你和太太還好嗎?

我最近有點返發, 很灰, 很想和太太講
9555:
乜野返發呀?

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-1-5 17:22 發表
ching 打咁長都冇心機睇.
我做完手術一星期多, 藥也吃完.,傷口都埋左,打開尿咀睇下,
仲有少少血印,唔知會唔會變淡....
想問我中左椰仔,咁我係咪帶菌者,即hpv 6&11.
如果同女仔 kiss 或幫她口交.
我係咪有機會傳 ...
k28:
我諗中左椰仔, 都係生下面姐...
如果同女仔 kiss 或幫她口交.
如果你口無生, 應該無事.

如果你有舔過你之前野你個個下面,
咁就有可能.
問下醫生最穩陣.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-1-5 21:57 發表

YES, 帶菌只會從表面唔係永遠
Stanley:
近排點呀?

有無兄弟知15/F幾號收爐?
我lee排好勤力搵醫藥費...
新年前要上多一次先.

如果我再有返發...
我諗我都會轉電灼...
但電灼洗不洗4眼姑娘幫手先?

引用:
原帖由 tony1984 於 2009-1-12 19:47 發表
有冇師兄可以應一應細佬.....
---------------------
中招(椰菜花)

11月尾食左幾次快餐
幾日後就有兩粒肉粒
去左油麻地社會衛生科睇...搽左4次藥水....
聽果條友講好似要起碼幾個月先甩...

o係yahoo 知 ...
我有用套, 根部都中...
3m係有佢既作用, 但係不係咁勁呢?
咁勁就不洗睇醫生咁貴啦.
如果睇社會衛生科睇幾個月睇得好, 咁你真係好彩...
有錢睇私家啦...

無就慢慢去睇社會衛生科啦...

引用:
原帖由 garamon 於 2009-1-13 09:39 發表
Dr Ho 23/1 放假,2/2 開診,你現在進展如何呀?你是不是做節日裝飾的工作?
我做屋宇裝備工程.
凍完傷口好返, 無野.
想新年前上去check下.

相關搜索目錄: 工程

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。