推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 小肥t 於 2009-2-13 00:08 發表

我覺得有兩年冇事+打晒兩隻預防針先
咁我唯有以後戴套做...安全d

引用:
原帖由 95555052 於 2009-2-14 17:26 發表
大家還好嗎?

Stanleysex, 同太太講了沒有?
Garamon, 沒有再出吧?
Black Sarena, 身體安好?
9555:
我無乜野, 都係咁...
正常咁生活(無性)
我都無諗同無理佢(椰仔).
你又點呀?

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-14 14:30 發表
上個星期又去睇多次政府,係一個後生仔E生。佢好似咩都唔識咁,睇一睇之後就話出面等叫名。 >
星期日放假好似無人架,
星期一上午打去啦.

仲咩你仲去睇政府?

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-14 19:57 發表
Black Sarena 哥 無呀 ~! 見好似做開 treatment 佢話隔一星期番去滴藥,每次滴完都諗滴埋今次,就好!但次次都未好! >
你打上去話book邊個醫生, 幾點.
問你number你話未睇過同講低名就ok.
你越驚d姑娘越知你係睇個d.

政府個d藥水隔咁耐先滴一次.
你都不洗諗可以清到...

我上次問15/F醫生可不可以生BB,
佢話好返一年就可以.
最好叫女人打埋防子宮頸癌針.

其實我都有d不明.
椰仔係只在皮膚表面?
定好似包疹咁潛服係体內?
如果只係皮膚表面就應該可以斷尾.
如果好似包疹咁潛服係体內咁應該好難斷尾.
好似我有唇倉(包疹), 都成日返發.
一不夠睡底抗力差就返發.

我都記得15/F醫生講話椰仔只在表面.

你兩年好返無事應該好返.
十年後再生應該係再野到...

15/F醫生話搽3m用來刺激身体對抗d疣.
所以不好諗住用3m殺疣.
3m係好易"拿"損, 我發覺凍完,

就算傷口好返都不好即刻用,
最好日日搽潤膚膏等d皮厚返先.
因為凍完d皮未生返d肉好嫩.
我凍完一星期先開始搽3m.
咁就無紅同損.
又不可以搽得多同厚.

我發覺我真係不可以食老麥同kfc.
食完都試過返發/同有疑似粒粒.
唯有戒埋...

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-14 22:42 發表
Black 哥先多謝你分享.............. 據醫生話椰仔係病毒,要用免役力對抗.............所以我都有D confuse. 因為網上有人話病毒只係訓左覺.............可能會醒。

係啦。椰仔好煩嫁。少少脹起就搞到我地又以為 ...
包疹(唇倉)我不擔心.
以前1個月至少生1次.
現在休息多左同食下保健食品,
越來越少返發.

係椰仔煩d.

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-15 00:13 發表
Black 哥 你椰仔多唔多? 我就有兩粒,係包皮帶上面
我得根部有一個位有.
最大個陣發到有手指甲咁大.
都係私家醫生搽藥水.
一早搵到lee度, 早d睇好醫生就不洗搞成咁...

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-16 20:36 發表
今日去左睇 Dr HO,佢真係好好,好細心,同政府差好好遠 ,佢話如果滴藥水一個月都唔甩既話,就應該轉方法E,佢亦都有問我有無越大到, 我都開始覺政府好無能,都唔明政府唔係應該用最好的方法E好病人既咩?E好 ...
其實一兩年後返發果d人會不會係因為再去玩而野到(不係返發)?
醫生問係不係又去玩...
90%都講大話話無...

之前有師兄都無返來...
應該好返啦.
生BB都無問題咁我覺得叫好返架啦.
怕咪好返無病徵都繼續戴套.
咁你keep住多休息, 有運動, 不煙酒不再去玩.
真係不洗擔心咁多.

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 svsick 於 2009-2-16 21:06 發表

咁公司既人點樣知道的呢?

哇,, 個師兄咁灰?
佢點比人追殺法呀?
佢話比舊公司d人話比佢新公司知(同行)...
不知最後佢點...

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-16 22:32 發表

THX  Black 哥~ 知道知道!希望大家都早日康復? 不過我後生仔,成日都出去飲洒,唉!都唔知點算,因為D個都係我同D朋友仔 gathering 下既方法。另外Dr Ho 今日比左D藥膏我搽!但唔知咩黎呢?因為剛剛冷凍完, ...
不好哥前哥後啦...
我應該同你差不多大(我廿幾)
我都戒左酒一年啦.

D藥膏係消炎, 比你茶冷凍位.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 svsick 於 2009-2-16 22:52 發表

最近番看舊POST見到呢個POST
renew醫療保險時check到有冇睇過呢D 病
咁即係以後去邊做野都一定死???
所以睇過政府就好易比人知.
睇私家, 你不講點check你睇過咩醫生?
我就不怕, 我打散工無lee d褔利.

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-16 23:00 發表

但無理由公司可以知你有咩病個喎!因為病人既私隱來個喎!
保險份野你一簽左名.
就已經受權左保險公司可以拿你病歷.

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-16 23:28 發表
Black 咁你平時有D 咩活動? 之前中招係大陸定香港?

以前踢波打藍球.
現在有時一個人打藍球, 跑下步.

馬交中呀...

引用:
原帖由 svsick 於 2009-2-16 23:30 發表

睇私家是不是都要報的.
如果唔係第時CHECK到仲麻煩.
不過我就唔係好明白公司點樣CHECK到呢?
係開張保險單去到保險公司佢會講番比公司聽? 定點呢?
正常保險公司佢CHECK到都唔可以隨便將CLIENT 既病講番比其他 ...
詳情我不肯定.
我無試過.

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-16 23:38 發表
咁D朋友呢? 係唔係戒左飲洒,所以同D朋友少左 gathering ?

上次無帶套?
傾不埋, 無搵所以戒埋.
酒其實真係不好飲(味道).

不開心博命飲飲到嘔同頭痛好辛苦...

有帶套呀, 可能根部hi 到d西水野到...

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-16 23:45 發表
咁你有無食煙? 我宜家諗緊點戒 >
一向無食架.

庖疹細過已經有.
係唇倉.

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-16 23:50 發表
係喎!想問一問D野,通常冷凍先,幾耐會甩呢? 因為宜家兩粒野好似腫左咁,唔知個底係唔係又生過出黎呢?
7~10day
我沖涼個結蕉都會甩.(水猛)

凍完係會腫.
你要等個結蕉甩左先知凍不凍得死.
我試過凍不死佢咪沖有一粒.

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-2-17 17:09 發表

佢係搽藥水俾人見到咩? 乜唔係公司幫佢renew保險時check到咩?
佢搽藥水俾舊公司人見到.
好似係新公司幫佢renew保險時check到咩(不記得)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-2-17 06:20 發表

我都係未, 不過快了, 應該下月會帶佢去全面檢查
Stanley:
近況點呀?

引用:
原帖由 ox1027hk12 於 2009-2-20 20:01 發表
我係新手 見到好多師兄 都話DR HO好 我想知佢地址係邊  基本收費又係幾多呢
我E-MAIL <A href="http://forum.timway.com/f/mailtox1027hk12@yahoo.com.hk">ox1027hk12@yahoo.com.hk   唔該好心人話俾我知  我都出左少少問題  但唔想亂搵醫生睇 希望有人好心幫下我啦 3Q
又問...
等ban...

轉貼自:
http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7009010700734

尖銳濕疣,另稱性器疣,俗稱:椰菜花英文名condylomata acuminata,是一種性傳播疾病。

常見臨床癥狀為菜花狀肉芽,常發於生殖器,肛門等部位。

有多種治療方法。

PGH抗體療法:PGH抗體經過皮下微注後釋放對人類乳頭狀瘤病毒(簡稱HPV)有強親和力的碳環氫肽酶因子(CHNO)、免疫球蛋白肽和分子肽裂解素(CAS),碳環氫肽酶因子和分子肽裂解素集中在尖銳濕疣病灶部位,深入病變核心,激活吞噬細胞、nk細胞、tb細胞亞群,誘生干擾素和白細胞介素,裂解尖銳濕疣基因DNA和RNA致其死亡。

有無兄弟知係咩方法?

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-22 00:49 發表
如果可以斷尾既話,我會肯比錢啊! 健康就是財富喔!宜家真係想去玩都唔敢。無晒樂趣。
其實應該可以斷尾.
都不係100%人會返發.
如果係絕証就無人去玩啦.

其實諗咁多仲乜.
無得斷尾你係不係不醫先?
係一定會好, 時間問題.

引用:
原帖由 KK2534 於 2009-2-21 23:52 發表

第一次聽見呢個方法.....如果係真一定收費唔小野
會不會係"干妖素"?

引用:
原帖由 KK2534 於 2009-2-22 20:17 發表

如果係干擾素...對身體好冇架....???
如果係干擾素
好似係有副作用, 仲好貴.
但好似有用.
15/F有得打, 之前有兄弟講過.

引用:
原帖由 svsick 於 2009-2-22 21:38 發表

我意思會報有呢D 病.
睇佢受唔受囉.

如果多數唔受. 轉親工都有麻煩.
因為公司一有團體保險就一定問番有冇中過呢D 病.
咁就通哂天...

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-2-23 00:21 發表
黑百合師兄  我己經睇左好左版都揾唔到 Dr. Ho 個地址a   可否幫下我a e-mail比我a 求求你  我而家真係好驚ar ~~

救命....
快d搵啦...
無人會幫你.

教埋你啦.
搵到個醫生名, 去"雅烏"用"手淫"工能.
應該有佢d資料.
lee個方法最簡單.
幫到lee度
只此一次. 一week內del.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。