推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-3-27 22:29 發表
你有叫鷄.或者同女人搞過呀.
如果無..應該唔似係花仔.
如果..都係要去搵醫生望下.
照計菜仔唔會甘耐都唔發大...
我春袋都係有幾小處啡色結焦甘的印..又唔痕..有時潮濕出汗.會少少痕.
睇過醫生..又話唔咪花仔.只比類固醇藥膏我搽..
宜家都係仲有..係度..無好.無惡化..
不洗怕啦.
我春袋都有你講個d啡色結焦甘的印...
唔痕又不痛.

個d係血管, 我上次講過...
你不信姐.

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-3-28 23:33 發表
黑白合.
大哥.
我去睇咗兩次家庭醫生..仲睇埋DR.HO.佢都係話皮囊炎喎.
但係叫過鷄..始終都係有心理陰影..
但係我肶隙位..都生過暗瘡..最勁一次..成粒花生甘大..係春袋肶隙位.
好彩都無 ...
放鬆d啦

相關搜索目錄: 暗瘡

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-30 13:57 發表
BLACK SARENA ,  你現在是否仍有用 3M?Dr Ho 有沒有叫你何時可停用?
佢話搽3個月到可停用.

係呢咁多位.
係不係冷凍左都會白左?
我有疤係紅色, 所以我都不知算不算係白左.

近日舊位有一白點(疑似).
過幾日得閒都要上一上去.

各位:

為左要好返, 一定要加油.

我之前話有疑似, 硬左睇又好似吾覺有.
所以放鬆d

引用:
原帖由 vvwjjman 於 2009-4-7 23:38 發表
唔知有冇c兄用過疣定寧呢? 在網上睇, 好似幾有效咁, 唔知各位點睇呢?
疣定寧=3m
用來剌激身体對抗d疣

各位努力呀.

近排好忙, 想上去15/F都無時間

引用:
原帖由 95555052 於 2009-4-12 03:05 發表

我去坐堂阿叔, 我是先試其他病, ok後寫紙仔講病情
955兄:
咁你睇完有無咩"藥方"對椰仔同皮膚好先?
有就pm我

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-4-10 23:56 發表

BLACK  兄,你近排點,,

我e左3個多d,,都仲出緊h:" /> h:" />
個個星期都去搵何生
無咩點呀
舊位有一白點/印.
想問下醫生係冷凍後既印定係...
真係好忙, 下個月都不知有無時間上去.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-4-5 10:03 發表

你都好過我, 我又發了疣, 明天15/f見
Stanley:
加油呀  

引用:
原帖由 vvwjjman 於 2009-4-13 10:58 發表
各位, 我想知香港邊度有得抽血驗hpv抗體, 問過dr. ho., 佢話佢果度冇呢個test, 佢話呢個test冇咩用, 即使test到有hpv抗體, 亦不等如是疣果種抗體, 但我都想test下, 你地知唔知邊度有啊
其實"好醫生"話得個test冇咩用,
咁應該無用.
第二個一定叫你做test做全套.
"好醫生"不會亂咁吸水
慳返d錢好過啦.

佢同你講d野, 都不可信既話.
lee個世界無一個醫生可信.

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-4-17 21:53 發表
當然我都是靠這個site才知道dr ho. . 我很感激版主.
不過有時說什麼"加油"這些說話好像在參加比賽一樣.
其實我們做左呢d野一d都唔正面架. 我們是有性病.一d都唔光彩的.
我諗大家都唔會夠膽同人講. 加油..努力... ...
諗咁多係無用.
醫好就乜都有得諗.
吾係得你無西吊.
我都無, 我都好想吊.
係真係忍得好辛苦.
但未好返, 咁可以點?

上得來就9up下點都好過屈係心度.
有左椰仔, 邊個會同人講.
幾好既朋友, 終有一日會反目.
到時爆左出黎. 點算?
係lee度大家點9up都得.
當大家係"病友", 都希望大家快d好返.
過返d正常生活.
lee個病係精神上既傷害大過肉体上.
我個人認為樂觀d對個病係有好大幫助.
因為無藥醫, 點都係靠自身底抗力去贏.
好返都仲吾怕黑, 再去玩而野到lee d 係自已衰.

開心d日子會好過d.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-4-22 22:35 發表

無啦, 咁你諗唔諗住生BB?

另外淋病我打過一支針, 食過2個療程藥就好翻無事了, 依個容易好多, 反而最煩係疣, 不過好彩唔係疱胗, 如果係更煩. 無帶套中既機會就真係好高, 我之前睇既dr tam講, 希望你都好 ...
Stanley:
support you~

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-4-23 01:01 發表

係喎Black Sarena兄你而家點, 相隔左幾耐無事了?
Stanley:
我現在都差不多三個幾月.
上次就疑似就七個幾月.

我都有時有疑似.
不過有時又會無左.

近排好忙, 無時間上去check

有無兄弟知15/F有無放假?
突然明日吾洗返工, 可以上一上去

引用:
原帖由 minghin 於 2009-5-3 18:22 發表

小肥t兄
祝你好運..記緊保持現狀.唔好再返發呀.
不過我唔係潑你冷水.我己兩年無事.
亦保持個人衛生.
估唔到上星期發現一粒新既.
己經速去電療.希望唔好再有啦.
minghin兄:
兩年仲有

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-5-4 21:12 發表
百合兄~~~~~~  你而家好ma ?

我停左兩個幾月........       e +  又出左粒.......唉........  又要等3個月~~~

我懷疑我 lee 排夜訓.....  因我唔煙唔酒~ 仲  alwa ...
唉... 過完年到現在都未得閒過...
今個月應該會上一去上.
lee排下面都有時痕痕地.
舊位無乜事.
都想上去check一check.

女人就好返先再諗啦.
keep住做朋友先, 不好放佢走.
都可以試下一齊, 但不做你忍不忍到先.

吾係返發...
做人真係好吾開心...

引用:
原帖由 Roby123 於 2009-5-10 00:50 發表

葉太個參選拍檔診金仲貴呀
死得太早?

引用:
原帖由 Roby123 於 2009-5-12 19:18 發表
有病好慘架, 人地都想求助姐, 何必趕盡殺絕呢.
係lee度好多人都一出post就問舊師兄們拿左資料,
之後就一去無回頭.
所以舊師兄們都己經不再比資料.
舊師兄們對lee d人都好反感.
係你地"近排加入"要做好人.
都講明前面有料, 點都吾肯自己搵.
有時做左好人, 吾夠兩頁又有人問...

一入來就好似"老馮"咁, 你忍到嗎?
曾有師兄(定版主)講過無人欠了誰, 所以吾係"老馮"要過料.

可能師弟忘記了這堨u是各病友"分享"經驗和給大家"放鬆, 舒發"既地方.
而吾係幫醫生賣廣告既地方.
而且d人一入來拿料, 之後一去無回頭.
你覺得咁係無問題?

版主出聲總有佢既理由和道理.
就各位兄弟做返合符版規既野.

我覺得lee度真係一個好地方.
講乜m得.
版規同版主都"好鬆".
你試下去"香討".
打兩個粗口字又扣分, 離題又扣.
打醫生名一定扣.
頂版主兩句, a/cmban9埋啦.
大家依返遊戲規則, 大家都好.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-12 17:05 發表

唔係, 你下次去係定期檢查姐哈哈!! 因為你都好清楚通常唔發就唔會再發, 我諗你係咁橋, 正常無一個同你同期既兄弟而家現身, 即係全部ok啦!!
Stanley:
你又點呀?

引用:
原帖由 好運 於 2009-5-12 21:17 發表
sorry ,,我知15 樓醫生係邊....

佢個人nice 5nice 架 ?...我個樣好細個..有啲怕羞
你肯追post ,
就會睇到lee度d師兄同我對佢既評價...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-13 00:36 發表

我知道重有慢長戰爭, 過兩星期就算無野都去做多次冷凍保障下, 希望之後好翻哂啦!! 你呢
Stanley:
睇下聽朝起到身, 就上午打去book.
剛睇返原來我上年12月中疑似凍完,
到現在都差不多5個月.

上次係過年前上過去.
我都將舊位d毛剪得好短.
方便d睇.
我現在都ok.
你都要keep住多d休息啦.

同我同期個d(hktony)都好耐無上來啦.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-13 00:48 發表
首先我都唔係支持邊個和邊個, 我係度已經4年, 即開舊版時第二頁開始既中招兄弟, 好可惜我係一個死剩種, 同我同期既兄弟全部失哂蹤了, 即係唔洗講好翻到咩都唔記得哂有依個病了, 當然我好開心因為大家都有美好既生活同 ...
世界上所以野都係無兩全其美.
版規一早講明, 不係版主玩針對不比講.
只可以講入得來lee度, 要守返lee度規則.
我都用化名"15/F"啦.
所以無謂同版主對坑, 跟本無得鬥.
搞到最後又ban a/c, ban ip咁為乜...

希望Roby兄同後門兄你地守返規則.

如果你地睇完Stanley兄返說話,
你地都堅持要做好人, 咪玩pm算.

引用:
原帖由 KK2534 於 2009-5-13 01:57 發表

haa  我上次都剪左d毛....方便睇...不過好多毛[狼]  好難睇....之後無耐d毛又長返..真係吹漲
15/F叫我吾好"梯"
用"較剪"剪

我都吾敢剪咁貼.
長返咪2~3 week剪一剪
無計.

KK, 你lee排又點呀?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。