推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 danielma608 於 2008-5-23 09:34 發表

我身邊都有d人有出去玩  我又係從來都冇聽過話有人中過招既... 不過而家諗返轉頭 分分鐘係有人中過招不過冇講出黎.....

我真係唔敢再去.... 今次呢個教訓對我黎講太大喇.... 我有少少覺得自己拎左條命出黎 ...
我可以講, 我個行10個有8個會去玩.
仲要係玩得密個d, 一星期上去兩三晚.
上面仲易中招.

中左招你同熟人講,
他又幫你不到, 又分分鍾同第二個講...
咁不同人講仲不洗咁麻煩.
所以分分鍾身邊好多人都係...

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-25 00:58 發表

所以都是要靠自己
好煩呀.
我條女個doctor話她不可以打4合1針...
即係話我一定要好返.
不可以野到她.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-25 02:58 發表

兄弟
有d野你真係要面對現實
小肥兄:
你指乜野面對現實?

引用:
原帖由 Tony1 於 2008-5-25 14:40 發表
stanleysex
暫時還OK.轉眼間幾年了.
BLACK_SARENA
我以前做工程的.所以明白同事去玩的道理.
hktony
不是容易中,是看運氣.

Tony兄:
你係不係已經好返了?

相關搜索目錄: 工程

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-25 16:31 發表

個病係可以「好番」
但同會唔會「惹人」是兩回事
仲要是抵抗力咁弱既人
我唔係醫生....你問下醫生咁既情況可唔可以同佢有性生活
如果醫生話唔得
咁你又點?
唉...
我應該不會問佢醫生.
不想比佢亞媽知.
咁唯有等耐d.
真係等好返之後2年無病徵先囉.
仲要以後一定要戴套.
都可以拖到同佢結婚之後先.
試過鬧交, 佢懷疑我有第二個.
佢喊到要佢亞媽要比震靜劑佢食.
之前佢做內科手術, 佢都同佢媽講如果佢有咩事.
將所有野(佢d$)比o西我...
你諗下佢對我點.
除非我不要佢, 不係佢一定不會走.
我諗就算同佢講以後不可以真做.
佢都不會走...
佢咪話攬下錫下咪算...
有時不知我前世欠左佢,
定佢欠左我...

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-26 08:57 發表

如果係咁
你唸下搵個機會同佢講
講一個佢接受得到又合理既大話
解釋你點解唔做得(因你冇可能就咁一世)
不過呢個大話可能一世的
係講都應該會等佢返來先講.
到時睇下點.

引用:
原帖由 danielma608 於 2008-5-26 13:55 發表
今日再去左搵dr.ho... dr.ho好好人 上個星期五我打俾佢問佢有report未(我真係好心急 明知未有都打去問) 當時未有 點知第二日12點幾佢就打俾我同我講個report出左 冇淋病冇衣原體.... 聽到即刻鬆左一大口氣 佢同我 ...
我覺得Dr. HO其實比我個感覺幾ok.
至少不會好似有d醫生咁.
你比左錢仲要你櫃低求佢醫你...
又不會問你係不係去玩野到.
咁病人心理上都好d.
起碼不會怕去睇醫生仲要比人串比人玩.
仲左招心情已經不好...
仲要比人玩, 個心情幾down...

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-27 00:06 發表

兄弟
可以考慮下話你有汗癬
你咪話在游泳池惹到
你呼話佢抵抗力低惹到會又腫又痕、仲好難斷尾 ( 是事實因為我有)
just a suggestion 睇下你有冇用
thank you~~
我有諗過咁講.

其實有無兄弟可以分享下?
d椰仔生係咩位同大細同數量?
我生左一粒, 半年不發.
去睇醫生, 搽左一次藍色藥水(3日6次),
脫左再生, 跟住一發就尾指甲咁大.
之後粒野太大, 電燒切左.
在個傷口邊邊生左幾粒.
比15樓醫生凍左. 現在未有新的.
但冷凍個位有傷口.
其實我想兄弟分享下,
等大家知道自已嚴不嚴重.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-27 00:13 發表

搵多d資料
同埋要洗自己個腦
因為此大話是一世
講大話好辛苦...

引用:
原帖由 minghin 於 2008-5-27 18:57 發表

BLACK_SARENA兄
小弟個人意見你中佐招就唔好講,
因為女人係唔會接受既.
不管你話去大陸浸温泉.
做咩都好..佢都一定諗佐你去玩.
一般女人都唔接受你同另一異性有關係.
何况仲大獲到中埋招添.
...
現在我的情況.
我諗我不會同她講.
她現在仲搞緊麻煩野,
應該至少仲有2~3個月先返.
不好彩, 可能半年...
假如我在她返來前控制到個病.
佢返到來仲可以話我想對她認真d, 不做住.
佢知我以前拍拖全部1 week就有做.
我咁同佢講佢可能仲開心添.
萬一第日真係不講不得個陣,
先會話我以前中過...
她知我不去大陸, 個d理由行不通.
無計, 努力d.
做返運動, 飲食均衡多休息.
keep好d.
兄弟們加油!!

相關搜索目錄: 飲食 運動

引用:
原帖由 minghin 於 2008-5-27 19:03 發表

BLACK_SARENA兄
再補充.
我早期係Dr Ho做冷凍.
一直都有翻發.後期轉佐做電療.效果唔錯.
損口少.復完快.做佐4-5次後到依家已有8個月無事了.
考慮吓啦.
你去邊度做?
價錢ok?
不想在lee度講, 可以pm我.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-5-29 00:56 發表
其實我係想知道,當事人用左會點,有咩野要注意,係點做,痛唔痛, 效用上最突出係點, 叫左有個經驗既講來聽下,知道下。
當然我信dr.ho。 只不過想多d 了解姐。

我都想知.
上次我同DR.HO講我之前做係先切除然後用電止血.
佢話我lee個都叫電療.
但我諗上面師兄話既電療應該無咁大陣象.

其實如果我地多人問15樓醫生有關電療既野.
我諗佢應該估佢好多病人同病人之間有關係(認識).
同埋近排佢應該多左不少病人.
好多人睇完lee個版都去搵佢.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-29 02:21 發表

大家真係唔好唸得睇我地d病太重要
除非醫生有特殊癖好
否則佢地寧願睇多個靚女既皮膚問題
皮膚科醫生兩樣都是專業的
對好多醫生來講
如果唔呃錢
已經做左半件善事
咁當然啦.
我想講只係真實情況應該有不少人中招.
只係無人敢講.
唔呃錢既醫生一定係好人.

引用:
原帖由 minghin 於 2008-5-29 08:35 發表

有一樣野大家要有心理準備.
如果D疣生喺肛門.
電療就要四眼姑娘幫手.
齊齊攪你後門.
咁都好大鍋...
心理壓力都幾大...

引用:
原帖由 hktony 於 2008-5-29 21:19 發表

都冇解啦,點都要硬著頭皮上啦。
整整下放左個屁咪...

引用:
原帖由 080517regret 於 2008-5-30 09:40 發表
戒玩真係幾難...

證實中招到而家未夠一個星期,而家連藥都未食完,琴晚發夢就夢見上141搵囡囡
師兄...
自己搞掂把啦...
想好返真係不好去玩住啦...

仆街...
lee兩晚賭波不夠睡(睡得不好).
今日又發現一粒.
明日朝早又要去book15樓醫生...
諗緊洗不洗梯o西d毛,
等醫生睇得清楚d...

相關搜索目錄: 賭波

剛剛又去完搵十五樓醫生.
lee兩晚賭波不夠睡(睡得不好).
又有一粒新. 上次有一粒整不死.
我去之前特登梯咁d毛.
佢又重新同我check一次.
連後面都check埋. 底讚!!
醫生話新個粒可能野開左, 麻煩d.
舊位個粒就問題不太.
佢見有新即刻問我係不係不夠睡.
佢話要keep.
仲問佢拿左藥膏搽手, 佢話我個d係癬.
比左癬藥膏, 做左冷凍.
同消炎藥. 今次都無收冷凍費.
總共$450.
佢次次都好有禮貌, 感覺好舒服.
其實睇醫療中心d醫生會好d, 佢不會拖症先.
如果係自己一個人開檔個d, 90%會拖症.
個診金仲應該好金.

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-6-3 22:20 發表

你生係邊個位置? 係袋定龜頭呀? 點解要梯哂d毛? 我發覺如果係袋就難決定係唔係.

我去dr. tam到只係用肉眼睇唔好講話睇後面啦, 所以就係就算幾勁去過世衛都有咩用, 細心週長先最重要, dr tam有普通科, 你都 ...
我最初生在JJ近根部(向天).
咁都近毛毛位, d毛毛長我怕遮住醫生同自己check都怕睇漏.
我本身下半身毛多, 咁近個粒野附近梯左少少毛.
無其他位呀, 上次新發現lee粒.
我諗可能係番發, 不係野開.
因為lee粒係睇十五摟醫生之前脫左一次.
我都不記得.
其實椰仔不係好嚴重既病, 只係傳染性太強.
又咁橋生在條JJ度先咁麻煩姐.
最麻煩係怕野到至愛.
身体一差, 它又發.
兄弟們, keep好身体會快d好.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-6-4 01:53 發表
另外唔夠訓一定翻發, 我之前都係
咁早d訓啦. 師兄.

唉...
心情不多好...
比我在此叫兩聲...

引用:
原帖由 Tony1 於 2008-6-6 01:35 發表
stanleysex
小弟試過看感冒+check.沒有問題加藥落去收費.
即是你去睇十五塿醫生, 順便睇埋感冒同check下面?
咁其實只係加藥落去收費, 只係舉手之勞.
可能十五塿醫生不係自已開檔,
所以無咁執著啦...
有d仆街醫生就係好撚執著...
貪錢個d多數係衰醫生...
不過讀得醫都係為左錢架啦.
只係睇佢有無醫德姐.
以前睇普通科(傷風感冒)都不覺得d醫生有咁大分別.
現在睇左lee科(專科)先知d醫生個診金同個品德有咁大分別...

引用:
原帖由 ISaidNeverAgain 於 2008-6-7 16:18 發表

我都係以為個個醫生差唔多...
唉~~ 浪費左好多錢係D衰醫生...

大家加油!!!

師兄.
好似好耐無見.
近排點?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。