推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

祝各位戰友身體健康, 早日康復~~~

有無人知15/F幾時放完假??

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2010-2-16 17:04 發表
in case 真係中左.... o的衫褲, 係未要分開洗....??

同家人既衫褲洗會唔會transmit 到架...???

Dr.話d衫褲傳染機會好細.
我個時沖量前都有用熱水+少少漂白水浸下底褲.
其實我知我亞媽知我有洗底褲,
我估佢知我有事, 但佢無問.

引用:
原帖由 bad-man 於 2010-2-16 17:53 發表

Stanley哥, 唔好咁諗d兄弟啦, 可能佢地都係比較忙, 冇咁多時間上黎姐...好似我咁, 我呢兩個月都要成日返大陸做野, 真係好...
講我返我自己先, 我月你一樣, 呢兩個月都冇再出, 唔知點解今次好似有一個感覺,  ...
算啦, 好返左自然不會返來架啦

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-2-17 02:09 發表

老實講開頭都會咁諗既, 但係老實講5年黎係依度既post超過30萬, 超過幾百兄弟呢? 每個都話post, 一定會翻黎分享, 但最終呢? 如果有一個咁大吧翻黎都話好, 係同我係舊板一開始到依度既我敢話比你知一個兄弟都無!!  ...
咁我寧願你不好返來...

引用:
原帖由 95555052 於 2010-2-17 01:39 發表

大家咁話!!!

我拿到工作了, 都係在大陸做sales, 希望唔好咁多應酬!!!
咁你記住要多d休息.

引用:
原帖由 man002 於 2010-2-26 22:57 發表
其實有病無病得閒無事買兩,三斤土伏苓煲,當水飲,好有好處!
合適所有人飲!四季都可以煲!

土伏苓功用 參考文獻

【應用】

1 . 用於梅毒 土茯苓古今常用之治療梅毒,可單用,或配以生薏仁、金銀花、 ...
man兄:

有無方堤供?
不識煲

引用:
原帖由 man002 於 2010-3-9 01:11 發表

你講得比較奇怪,有得選擇,當然選擇最好又最無傷害啦!

日後你去公眾地方:游泳,桑拿,溫泉,體育館等除衫褲換衫比人問你下體十幾個巴痕,你都吾知點答!

話比人格劍得來戰績?米又系怕人知有生過野 ...
兩睇啦.
如果gf/老婆己知你生椰仔, 佢肯原諒.
咁真係可以醫得好, 我覺得有疤痕都無所謂.
但如果無gf/未婚, 又無講比佢知"真相"
有疤痕又真係好難解釋...

我都有疤痕, 但毛毛遮住左...

引用:
原帖由 man002 於 2010-3-15 21:05 發表

這個問題系在正常社交下好大問題,吾通你閃人永遠吾同人臉對臉!所以有得選....
講真, 我真係十幾廿年無去遊水.

唉...
不知仲咩, 真係屎忽(門邊)痕...
手指又生小水泡(上網睇話主婦手), 又痕又痛...
約左一陣上去.
不過應該好多人.
上去都差不多收工.

引用:
原帖由 minghin 於 2010-3-17 22:54 發表

BLACK_SARENA兄
屎忽(門邊)痕.未必翻發既.可能天氣熱有汗.
注重衛生,多清潔.痕都唔好大力抓呀.損咗就有機會翻發架.
有時肛邊痕,沖凉時用花洒水力沖洗會好D.
Minghin兄:
你近排點呀?

今日約左6:00pm, 6:30pm先有得睇.
好多人.
佢話我門邊紅左, 應該係敏感.
手指生小水泡都係敏感, 可能係比d化學野剌激到.
我問佢我d椰仔幾耐無事, 佢話08年12月到現在.
佢話應該無乜問題.

拿藥個陣個金毛妹話, 抗敏感藥早晚食, 兩隻藥膏.
見佢好似陰陰嘴笑咁.
後尾睇返個藥膏袋寫住搽肛門.
不怪得佢笑啦...

不知係不係因為lee度, 15/F好似真係好忙好多症(我今日去就見男多).
現在check野好似無以前咁細心(好彩未黑面)...
同埋好似一搞掂行返出簾, 一坐返低.
以前都有問你有無野想問.
現在講完兩句都好似想趕你走.

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 killer_law 於 2010-3-18 22:39 發表
心淡啦~~~
唔想醫啦!!!!!好唔開心,食足7個月藥,都冇好過
最近感冒,病足二星期,又要食感冒藥,又要食抗生素
食咁多藥,食到身體差晒。
要做既我都做晒,唉
我相信我一世都唔會好
日日都希望會有好轉,但日日都失望
...
係不係醫生不夾?
一係轉醫生啦.
你現在仲有咩未好?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-3-18 21:31 發表

金毛妹話真係好索, 咪好囉有藉口比你同佢媾通下囉哈哈, 無事最重要.
藥房lee個金毛妹樣就一般啦.
15/F左右隔離醫生有個金毛就正(好大個波).
好似個日同我報到掛號個個短頭髮, 個樣串到pk...

現在過左15個月, 希望真係不洗再煩啦...

引用:
原帖由 minghin 於 2010-3-20 19:11 發表

BLACK_SARENA  &  stanleysex

想吓好啦~~~唔好想壞腦呀,
有得食都唔好制,可能仲毒過你嗰 D .......
係睇下好啦, 諗都吾好諗呀...

引用:
原帖由 gurabu 於 2010-3-22 20:40 發表

但係自己甩哂啦...只係有復發既問題...

可唔可以唔睇架...??
甩哂,  不代表清哂.
所以你咪有復發既問題.
你用個隻野不切底.
快d去睇私家, 人地收你一千幾百凍一次.
不係白拿你.

引用:
原帖由 gurabu 於 2010-3-23 01:43 發表

佢多數復發都唔係同一個位...所以我覺得應該係真係甩得乾淨...
只不過真係復發就Predict唔到佢係邊個位...
唔係同一個位?
咁你可能野開左...咁好麻煩.
點解我地洗咁多$, 一有即去凍.
就係不想野開...
你有$, 快d去睇啦.
拖得越耐越難好.
其實你茶左咁耐, 你見無乜好轉好去睇啦.
你估lee度d兄弟厭$腥咩?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 gurabu 於 2010-3-25 00:30 發表

我知道最好更係去睇私家啦...
但係因為我仲讀緊書真係冇咩錢...
想睇下大家有冇D咩可以幫到我...
其實去醫生度整走佢/(冷涷/laser)係最好最切底.
之前15/F醫生講過好返之後茶3m.
係幫你刺激你身体對抗d疣, 防止返發.
我想3m同你用過隻野功效差不多.
之前都有戰友講過打算用3m整甩d疣係無用(不夠勁, 會返發).
你真係自己諗諗計...$方面...
我想你得廿歲, 你不拿拿聲搞掂.
如果仲成日返發, 我真係不知你點溝女...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-3-24 11:42 發表

暫時未知, 因為我生係尿道位最入, 要下個月初左右再去check先confirm,自己好難睇到.
good luck~

引用:
原帖由 gurabu 於 2010-3-25 09:52 發表

其實就係個Ex傳比我...
我而家用緊果隻係Podophyllotoxin...係只係整甩
我就係聽講3M果隻Aldara可以增強免疫力
上網都見到好多人講呢個組合幾好...
其實3M你地買大約幾錢??係經Dr Ho買??

係上15/F睇, 佢開埋(比多d錢),
應該同街買差不多.
我諗$5xx~$600一盒(我未係街買過)
至少不會係街買比人"其視".
因為藥房玩野可以要求一定要醫生紙先肯賣.

引用:
原帖由 gurabu 於 2010-3-25 13:47 發表

唔該哂...但係一盒係有12包定24包??
其實有冇人試過一包用多過一次...haha

應該1盒有12小包.
我次次拿3小包.
我位置細, 我1小包夠茶1至1.5week(1week茶3晚)
醫生話茶3個月就夠.
茶少少薄薄地已ok, 太多會紅同損.
最好問醫生點用.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 LEE624 於 2010-3-25 13:13 發表
剛去醫生做laser,我想問d疣好像黑色一點點...有d唔明.c-hing們回一回我可以嗎.?
sorry, 無做過laser.

引用:
原帖由 烈士 於 2010-3-25 17:14 發表
小弟..剛剛看了公司的醫生,自己懷疑是尿道炎, 但又發現器官上有粒小小的肉粒.醫生拿了小便去化驗.今日我DAYOFF.公司打比我話醫生要見我,,攪到自己好憂心, 大家經驗睇我係咩事,,(小便痛, 有時有白/黃色野流出),自己經 ...

尿道炎不洗冷凍治療...
小小的肉粒(椰菜花)就要冷凍治療.
你爬下文先啦.

醫生要見你, 你99%中左招...

引用:
原帖由 烈士 於 2010-3-25 18:05 發表
琴日4點先拎小便去化驗,今日9點就打比我,,咁快知道?
因為琴日佢講驗下有冇細菌先開抗生素比我,
肉粒只有一粒,手尾會唔會好煩/
你上去咪知咩事...
肉粒手尾會好長同好煩.
你肯爬下文咪知.

引用:
原帖由 gurabu 於 2010-3-26 00:29 發表

嗯...唔該哂
岩岩已經買左...真係好細包...
我諗我要茶哂龜頭下面既溝...
一包真係唔知用唔用到兩次...
唉~
你係邊度買?幾錢?
你小心d啦.
茶得多會拿損, 損左之後個d位好易野到.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 gurabu 於 2010-3-27 00:56 發表

係街買炸...六百左右
即係好細PAT茶開佢就已經得??

好易拿損.
薄薄地ok.

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。