推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-10-23 23:54 發表

我都想明天會更好
明天一定會更好

引用:
原帖由 man002 於 2010-11-1 15:21 發表
早排上間免費測試愛滋,梅毒,,淋,非淋,乙肝!

第一次去這類非政府免費野,又剛剛好過一年時間,本來半年前都想試下,最後都無打去期,直到一年後先真正打上去約!

上到去,原來系商住樓做office,細細間, ...
其實心理接受不到(怕d人既眼光), 不如洗少少錢自己去私家check.

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-11-1 23:05 發表

請問師兄 我而家毛囊又冇紅點, 但龜頭就紅, 同扯起就甩皮=3=,
我應該點做好?  DR.HO 同我驗尿就剩係驗到一樣大腸桿菌,我
係唔係應該問定DR. HO 我有冇機會生粒粒?? 件事8月15號發生
到而家都兩個幾月了~  仲未 ...
應該點做好, 咪問醫生.
有大腸桿菌?? 其實你係不係無套吊過屎忽?
仲未有粒粒?? 乜你好想有咩?
粒粒生左先算啦. 無咪當好彩無中, 洗乜諗.

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-11-3 00:59 發表

當然冇吊屎忽啦=3= 咁dirty~
其實我而家剩係得龜頭炎 紅紅地 甩下皮
呢樣係唔係冇得好?  dr.ho 開埋d foban cream比我
但好似愈查愈紅咁, 係呢 通常粒粒幾耐左右會見?

我已經11個星期啦, 驗左aids 都係冇 ...
愈查愈紅, 真係不妥,
上去再睇同佢講隻藥既反應,
佢會轉藥膏.
我之前都試過.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-11-21 21:49 發表

係呀之前蘋果都有, 希望唔好加價啦

睇佢既人越來越多所以佢咪越來越紅
佢紅左自然越來越貴.
由一開始睇佢至今.
診金已經不斷上升+睇証時間越來越短...

引用:
原帖由 黑寒 於 2010-11-21 21:46 發表

多謝哂您呀 您可吾可以pm話比我知第幾頁呀? 皰會吾會影響我以後既生活?會吾會好嚴重架
我真係好煩腦呀 我好驚屋企人同埋朋友知
都話頭20頁有.
你都懶...
兄弟們, 老西都不好比info佢

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-12-19 16:21 發表
我已pm一些舊兄弟了, 希望佢地睇到回覆下分享下啦
你無事就好.
我都無事.
應該夠2年了.

聖誕快樂~
祝各位早日康復~~~

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-1-15 16:45 發表
其實真係好想知以前呢度d大哥,依家係唔係好番晒,咩情況,自己都有個心理準備,
其實係呢度好多師兄都唔係外面d人咁諗係大滾友,hpv 真係好易中,見呢到好多師兄d英文都咁勁,絕對唔係係大陸髮廊$150 叫雞,仲要唔用dom的人 ...

我過左剛剛個聖誕己經2年無事了.
只是疤痕還在.
現在不係有好明顯既病徵, 都不會上15/F比佢check.
因為都幾金. 上去30min見佢5~10min咁又$500.
其實放鬆d, 一定會好, 係睇下遲定早.

恭喜發財

祝各位身體健康, 早日康復

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-3-14 21:47 發表

基本上一年唔翻發已經好翻90%, 2年就可以講係好翻哂除左再出去玩另計啦, 如果同安全既伴侶就應該無問題
2年多了, 但都有d怕...

引用:
原帖由 hpv 於 2011-3-23 23:46 發表
Stanleysex兄,伙記兄,黑百合兄,Cindy姐,你地依家係咪好番曬,好唔容易先至睇哂咁多版,可否分享一下你地依家嘅情況呢,我好番一年啦,老婆重想要bb,但最近因感冒竟然番發,前曰先睇完drHo冷凍咗,唉 ...
無乜野.
好耐無上去搵醫生了,
但對不用套做有保留.

Stanley兄:

如果"花"生係後面(肛門)同入面, 會有咩病徵?
會肛門痕?
如果生係入面, 係不係肛門出面都一定有呢?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-4-4 23:33 發表

完全正確TTT1兄講既野, BLACK兄你咩事呀?
無野, 只係想了解下.
因為前面好返2年3個月, 不知之前會不會咁好彩野到後面.
如果真係好返哂, 想當無事, 不想比伴侶知.
其實係因為佢身体差, 不想野到佢.
野到佢, 會好麻煩.
所以想知有咩病徵.
一有不妥就去凍凍.
現在都無咩事.

各位要加油~~~

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-5-23 20:43 發表
而家d 花好似又發咁
但點解反而原位冇既~?
而家有2粒勁細粒所以都唔知係咪~真係好驚......
咁表示已經野開...

你地放鬆d
不係遲早睇精神科.

引用:
原帖由 garamon 於 2011-9-26 13:33 發表
現在努力中,如能成功 ,希望將親身經歷過程說出來。
Good luck~~~

引用:
原帖由 1235116 於 2011-10-8 06:39 發表
昨天找了dr.ho,他说因为我是幾年內都是1粒,到最近生多粒都係同1点,佢叫我做激光,話應該可以1次断尾,因為佢檢查週圍和肛門都冇,埋單3xxx,希望成功啦.唔知係米心理作用,尋日開始,成日急尿
3xxx...
好似又貴左...
我昨晚沖涼頭邊有個白印.
好返年幾.
希望不係.
睇多1 week先.

引用:
原帖由 Tony1 於 2011-10-14 20:20 發表
小弟很久沒有入來.....看見小弟,沒有錯,小弟又有事了......真不知道是什麼時候玩時有....因記得近一個月是全程有用...醫生說毛巾感染機會低.但以小弟經驗,有事時一般很快便生出.醫生認為是沒有用所致....但不排除毛巾 ...

Long time no see~~~

引用:
原帖由 Tony1 於 2011-10-18 18:09 發表
謝謝.希望如此.

Tony兄.
皮有白印(一點)
無凸, 己十日.
以你經驗係不係?
(無出去玩)

引用:
原帖由 Tony1 於 2011-10-18 21:51 發表
有機會是.我的是如此.白色一點.醫生用白醋來一試便知道.其他色反而應該不是.白色有可能.
I don't want to meet 15/F dr...

引用:
原帖由 garamon 於 2011-10-19 10:50 發表
Black 兄,你沒有出外再接觸,應該不是吧!有沒有吸煙?因以前有醫生說吸煙易有問題。如擔心,到 Dr Ho 那裡檢查一次。祝好運!

沒有出外再接觸,
但有用袋食過"良家婦女".
返工有吸2手煙.
近排覺得個人累d.
未必有時間上去.
睇下下星期點先.

[quote]原帖由 BLACK_SARENA 於 2011-10-19 21:20 發表

27?
thx

引用:
原帖由 Tony1 於 2011-10-19 21:45 發表
是.因小弟打算那天會去.

我未打去book.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。