推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-10-20 23:28 發表

師兄, 我以前一直都係QQ識良家婦女, 一般都係有正當職業, 我中招果個本身都有男朋友, 仲係佢唯一個男人, 我最後就係戴套都中招, 眼睇啲損友成日叫雞玩咁都無事, 都係果句, 無人保證對方有無病

我lee件良家婦女係我ex, 佢想同返我.
lee件百分百信得過, 佢有定期body check.
lee 2日又好似無左個白印.
不理佢住. 不想上15/F.
現在上一上去, 冷凍+診金+3m.
2千銀不知落不落到樓.

相關搜索目錄: Body check

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-10-24 02:13 發表

但白印係以前生花既位置?

而家乜Q都貴晒了. 同舊年比, 貴左起碼10%-15%. 我舊年開始睇時480-500蚊診金, 上次7月左右條J生左粒瘡, 去睇, 收我700定750.
新位, 之前都試過(第二度).
又係過一排無左...

引用:
原帖由 candycandy 於 2011-10-24 14:49 發表

百合兄,你呢個良家有冇同你帶返個袋先, 如果唔係俾左hpv個女人真係好慘情

全程有用袋

引用:
原帖由 twhtwh 於 2011-10-24 12:48 發表
小弟終於睇完4xx頁.
今年6月頭其實自己看見陰莖底部有三粒暗黑色肉粒.. 初時仲以為是wart(因自己本身有及做開冷凍).. 到八月頭在政府dematology比醫生睇, 叫我到社會衛生科睇, 我即刻過隔離上去....
上到去.. 見 ...
所以睇政府咪有lee度不好, 通哂天...

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-11-9 16:23 發表
今日見完dr ho佢話白點係腺體,只是龜頭炎
腺體是甚麼?

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-11-11 21:06 發表

腺體係皮膚下的組織,好似一小點咁既,要撐開d 皮膚先睇到,疣係生係皮膚上,balck兄,係上次話懷疑有野之後,仲有冇事ar??
上次話懷疑有野之後, 冇事呀.
應該係腺體.

撐開d 皮膚先睇到.
無野就過年前上15/F check一次.
都年幾無去check.

引用:
原帖由 candycandy 於 2011-11-15 09:32 發表

做手術
我有小朋友啦~

恭喜

恭喜發財
祝大家身体健康, 早日康復.

你地有無人見大公司d工,
見成左公司叫body check.

咁不知之前係15/F睇症 d record會不會比保險check到.
有無人知?
我無睇過政府.

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-12 01:12 發表
ching,我朋友都有過類似情況,但最後份工請左!

情況係點?
可以講下?

我想知之前睇症 d record會不會比保險check到.

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-12 22:02 發表
應該check唔到!你諗下如果check到就唔洗再叫你驗身!況且好多公司保險都唔包性病同皮膚病!

係怕保險公司check到以前d record, 之後不知公司d人知不知.
不想通哂天.
我未做過大公司.
又不知會不會叫自己填record.

引用:
原帖由 DEVIL886 於 2012-4-2 12:23 發表

BLACK兄份工請唔請呀?我聽日都要boby check,我又睇過政府,會唔會唔請.....
我想問問如果佢唔查我記錄,check唔check到我有hpv,職前驗身果d通常check咩
,thx
無見到, 怕一旦check到.
比d同行知道左, 比人唱到不洗做.
加上不想入大公司比人"困住"
時間長+人事麻煩, 所以推左.

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-5-4 13:06 發表
應該真係無病徵都可以傳染!因為出唔出疣係睇個人免疫力問題!如果唔出疣唔代表無傳染性!所以我都擔心緊我好返無哂d疣後,會唔會仲有傳染性!唉.....
搞到我都好擔心

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-5-5 01:22 發表
百合兄家陣你咩情況?有無試過唔用套?
無試過唔用套
想下星期去覆診
一年多無上去
但好似近排十五樓好爆
想睇下打針有無用
現在咩價錢同有咩副作用
有無人知?

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-5-5 17:32 發表
百合兄你好返哂唔洗冷凍,見下dr ho我估$500甘上下!先前我問過dr ho佢話男人打針可防止復發,不過打針幾錢就無問!另外多口想問而家你有無同現任女友講?
無講
don't know how to say

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-5-5 23:36 發表
明白!唉…呢個病真係煩,就算好返都有大把野要面對!希望百合兄你日後順利過度!而家仲有無飲酒?
好少飲酒
有時出去食飯飲一兩杯啤酒.
飲少少不怕, 係不好食煙.

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-5-23 20:32 發表

唔怕話埋你知你都知我10年中先好翻, 而家12年頭bb都出左世, 所以放心啦!! 如果我係你更係一定唔同女朋友同老婆講啦, 女人即係女人情願唔好比佢知, 信我啦, 唔係分手好過吧, 免得以後煩
bb都出左世?
即是好返哂
恭喜

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-5-25 01:06 發表

咁而家你點呀老友
無咩野.
好似無上去15/F.
我諗至少2年.
都想上去問下打針有無幫助.

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-6-22 21:28 發表
紫亞兄有冇做過人類乳突病毒(HPV 菜花)DNA TEST?
做左有咩用?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-8-28 21:10 發表

熊貓兄, 真係要好似我咁咩都介, 唔好食咁多海鮮等, 我都用5年多, 唔好灰心, 加油一定痊癒的, 你睇你之前同期同你一樣有既兄弟咪又係失哂蹤, 代表咩你好清楚啦, 有時候好似我同你一樣運氣好重要................. ...
我久不久仲有上來架.
無人理我我無出聲炸.
我同期個d失哂蹤.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-10-12 19:06 發表

千祈唔好用藥水了, 而家就係會變左更煩, 而且係我之前post講過好多次, 藥水搽得唔好或太多會弄巧反轉, 而且要馬上停否則會野開得重勁, 因為損左d菌會散得更快, 所以一定要停用住同等皮膚好翻, 而家咁既狀況應該最 ...
千祈唔好用藥水
agree

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-10-16 04:07 發表
社會衛生科真係冇用, 先唔講D醫生態度差, 歧視D性病病人, 我上次第一次去個女醫生連空窗期同潛伏期都分唔清, 我仲識得多過佢, 留上師兄話唔好用藥水, 好明顯衛生科又靠害, 衣林種菌結果要等3個星期, 真係有野我等你結 ...

不洗錢又點, 醫不好就無用...
仲有睇完社會衛生科你d病歷通哂天...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-10-26 21:31 發表

放心啦兄弟我都醫左5年先逃離依個魔掌, 比多小小時間自己, 一定會好的.

好漫長...

新一年祝咁多位, 身体健康.

唉, 突然好似有一粒返發, 新位.  
我已經好返好耐, 無去玩.
你地知不知15/F幾時開?

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-2-13 22:31 發表
Ching, 冇理由,你都好番好耐,是舊位置還是新位置?15/f你可以明天打去問下。
就係好番好耐, 超過2年至2年半, 是新位置.
所以很無心機.
白色一點, 應該係.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。