推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-2-26 21:13 發表

我從沒肛交 ! 每次都有帶套, JJ沒有花, DR HO 話可能在水療或桑拿不清潔野到的!
你意思話就算帶套都有機會野到別人 !

帶套都被野到.

相關搜索目錄: 清潔 水療

引用:
原帖由 dary_1981 於 2013-3-5 17:52 發表
但報告都係dr ho.口頭講既,佢無用官方呢d字眼,佢講話可以減低7成復發率!其實以我理解,好返兩年就有90%機會唔再復發,再打針減70%...既係有97%唔會再復發!如果將來再勸到女朋友打針,應該真係可以當無事發生過! ...
打針記住格價, 15/F同出面比好似貴不少.

引用:
原帖由 dary_1981 於 2013-3-6 00:00 發表
百合兄我都知好似貴左d,但我只係信任dr ho…所以諗住唔差少少錢,是但!因為出到去又要再講病情...

咁又係, 出到去又要再講病情.
我都係咁諗費事煩先係15/F打.
但我係香討見d女出post話有d婦科診所3針加埋不洗$3000.
不知真定假. 都差成千有多.

你不知打第2同第3針收不收診金?

引用:
原帖由 dary_1981 於 2013-3-6 09:21 發表
呢個我問左dr ho第二,三針,只係針錢,唔洗診金
咁都好d, 不係真係好金...

我個時不記得問.

下星期又打針...

引用:
原帖由 bullcow 於 2013-4-12 11:20 發表

師兄, 請問打左針係吾係真係有幫助?
好返再打.
對你無中既類型, 都有幫助(預防).
醫生講既.

即是打左好過無打.

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-17 09:38 發表
想問下,其實中梅定中花手尾長d? 中梅係米食十五至三十日抗生素就會好返?
一定花手尾長

4個月後仲有1針

引用:
原帖由 114330 於 2013-5-6 00:32 發表
舌頭上長滿紅點  舌底又有瓛价犰P潰瘍
長期喉嚨痛....
咁大獲...

引用:
原帖由 yyhill2013 於 2013-5-22 19:19 發表
其實鄖p家驗hiv抗体穩唔穩陣
私家診所本身不會驗,
全部樣本拿去化驗所驗,
你話穩唔穩陣?

引用:
原帖由 michael翔 於 2013-5-22 12:15 發表

你去得搵DR.HO 即系代表相信佢  

但你去到之後 人地甘講 你又唔信  甘你做咩去搵佢?

我唔知你之前玩過咩  可能你用利搞人地...如果唔系做咩果度會生野...同埋你所謂既水泡  只會系HSV   唔會系 HPV
DR.HO 話不係好心就相信佢啦.  

人地甘講你又唔信, 你不如去睇個你信.

我可以講比114330弟知, 你出去睇其他皮膚專科名醫, 有邊個有咁好態度, 醫德同心機同你睇個病.
不拖症又會安慰你, 仲不奇視你,
佢醫術不一定最好, 但佢醫德係哩度舊兄弟一定話佢最好.

你出去睇, 一除褲, 你已經可以從佢地面口感覺到"抵你死"三個字.
講到出口大有人在.
比錢佢賺仲串過馬撚, 仲要拖症大有人在.
有d望兩眼, 掂都不掂你收你千幾叫你走.

你係覺得醫你不好, 快d轉過個.
不好浪費時間金錢, 祝你好運

引用:
原帖由 114330 於 2013-5-21 22:20 發表

我無確診任何野  仲係潛伏期  (岩岩兩個月)   

只係睇過一次DRHO

當時我喉嚨一直痛   c底仲生左幾粒水泡   佢話只係普通感染   

而我下體既只係普通腺體    仲好肯定唔係性病   

仲叫我唔洗特別哂錢去驗

到而家我喉嚨都一直痛緊   c底水泡仲係度

仲要加埋身,手,腳都經常出紅疹

到底我有冇需要驗下呢.....仲係學生...全套驗真係無可能

人地有錢都不賺, 你咁都不信人...

驗d不驗d, 不如不好驗.
驗完無事你又一定會諗無驗個d可能有事.

引用:
原帖由 yyhill2013 於 2013-5-23 01:31 發表
即係可唔可靠???
化驗所驗你都怕唔穩陣?
我真係不識答你.

人地
化驗所係專科驗野.
有d雜誌有化驗所廣告, body check套餐.
基本上你睇私家醫生,
驗血個d全部比樣本化驗所驗架啦.
驗完個report你都不信. 我建議你不洗驗.
慳返d錢.

相關搜索目錄: Body check 雜誌 廣告

引用:
原帖由 yyhill2013 於 2013-5-23 01:36 發表
有無ching去choice同基金N做过快速?
度度驗都係一樣.
只係平貴分別.
你地後生信下人講野.

引用:
原帖由 Joke2012 於 2013-5-23 19:45 發表
今日下面有d 感覺、望下、有成三四粒、唉又一次去受刑、七個月來第四次了,第一次無去飮酒都復發、唉次次都係兩三個月、重要玩到幾時?唉!
你地新人同我地比已經好好彩了,
無比人昆人舊錢, 同浪費咁多時間.

開頭係好難好, 哩個係事實.
尤其如果野開左.
捱到一年無事先可以叫好轉.
加油.

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-6-2 00:58 發表
好睇運氣和個人體質。
同意

引用:
原帖由 paulmok 於 2013-6-4 23:44 發表
如果而家打針有無用呢?

如果你生緊, 打針有用的話,
醫生都一定同你打啦.
生緊打針無用,

好返先打有助防返發.

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-4 21:02 發表
番發又番發,沒完沒了,傷口又傷口,比死更難受。
加油啦.

引用:
原帖由 DEVIL886 於 2013-6-5 14:34 發表
打針只係防到你無中果d, 本身果d唔會無左
所以咪話生緊, 打針無用.
但好似有report話打左都有助防返發.

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-18 16:26 發表
又去完 Dr Ho 度,今次好重手,好痛好痛好痛呀,做完十分鐘都企唔倒起身呀。要即刻食止痛藥先掂,天呀。

戒煙酒, 早訓.
同可以的話戒一戒下口睇下有無幫助.

戒口係我第一個"黃綠"講.
我個時都有戒下口.
蝦蟹個d.
中醫話毒個d我都有戒,
鴨, 筍.

今日落大雨, 15/F醫生遲大到.
等左45min
打埋最後一針了.

回復 17504# 的帖子

尾針1430
頭尾半年內打哂3針
希望有效啦

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-8-3 21:13 發表

幾千蚊三針?
sorry
1340/1針至真
3針4000到.
如果你好返覆診先打.
我特登上去打, 頭一針收診金.
之後兩針不收.
仲之打左好過不打.

引用:
原帖由 熊貓 於 2013-8-4 22:38 發表

Stanley兄, 你OK既, 各位中花既師兄, 你地會好返, 只係時間問題, 相信中皰既師兄明白我地都幾難好得返, 少返發都算好!
中皰比花麻煩

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-8-5 20:16 發表

BLACK SARENA兄你打個D咩針有咩用? 好貴啊, 我洗唔洗打有無用?
咪4合1個隻.
打左係對你無中其他個d HPV有用.
好似話都會有助減低返發機會.
我覺得打左好過無打.
你問下15/F醫生.

我就問完佢, 佢話打左都好d.
我味打.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。