推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-8-6 10:40 發表

咁洗唔洗打完一針隔幾耐再打一次?
半年內打哂3針.
打一次就夠.
不洗隔幾耐再打.

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-8-6 16:28 發表
我覺得如果唔再去玩應該唔使打。
我都係想為左女人好做返少少野.
都係個句, 有做好過無做.

遲來的中秋節快樂.
祝各位身體健康.

引用:
原帖由 helpmeplz 於 2013-10-6 16:38 發表
我無去搵dr fong啦,因為佢話無事唔洗擔心,佢本先已說明我個粒唔係,話唔洗驗,
但我實在太擔心,叫佢幫我驗,結果係-ve。
我疑心都幾重所以想遲d都搵dr ho幫我睇睇,dr ho果度會唔會要等好耐?
其實真係不知你地諗乜.
Dr.話不係就真係不係.
不係花, 佢做不到冷凍/laser, 搵不到錢架.
你地都不信, 死都要周圍再搵DR睇.
遇到d衰"黃綠", 見你咁驚青, 睇完醫生都不信.
好, 就話你個d係, 幫你搞搞佢.
仲收到9咁貴. 有傻仔送錢不通不要咩.

引用:
原帖由 summerberries 於 2013-10-8 03:00 發表
JJ頭落啲多左粒野, 去左觀塘政府衛生科睇, 話係花, 第一次搽左三氯乙酸之後因為就吾到時間,第二次就開Aldara疣定寧俾我, 點知三日後落花大左仲有啲白色, 師兄們, 我係咪惡化左?

做冷涷? laser? 跟本冇概念, 亦冇意 ...
如果你真係幾年都無第2個.
咪即是你條女野你.
首先發爛渣, 飛你先好正常.

現在d女信不過, d apps大把女援交.
仲要乜樣都有, 個樣豬一樣都援交.
仲要一千蚊獲, 你吊埋佢啦.
樣正常同靚靚地既女, 中過招不敢玩.

引用:
原帖由 hkgppl 於 2013-10-8 10:27 發表
琴曰約咗果好熟既朋友食飯,諗住會同佢講lee 單野,結果都係開唔到口!
而家都係得我一個人....

不好同親朋講.
要講上來講, 不係講左實後悔.

引用:
原帖由 summerberries 於 2013-10-9 02:26 發表
吾想咁諗佢.....
如果你真係幾年都無第2個.
咪即是一定係你條女野你.
心虛咪首先發爛渣, 飛你先好正常.
如果佢認, 不怕你唱佢打7佢.

現在d女真係信不過,
平既1000/獲, 有d收3000~4000/獲.
比人吊幾獲可買名牌, 點解不做.
見到d apps女樣正常同靚靚地又大波,
我都心郁郁, 係怕再中招,
有d apps女講明加錢可真軍.
一聽到仍野又要捱幾年又洗幾皮, 不敢玩.

引用:
原帖由 summerberries 於 2013-10-9 02:29 發表
請教師兄, 做冷涷, laser係點? 用三氯乙酸同Aldara疣定寧有冇用? 幾錢到? 好驚佢繼續變大
生左出來一定要冷涷, laser.
外用藥不夠深入.
你可以爬下文.

引用:
原帖由 helpmeplz 於 2013-10-9 16:22 發表

師兄,我想問一問你,如果有粒花出咗,咁佢會唔會半年黎都係得一粒?你覺得呢粒似唔似花?Thank you
睇不到相.

我case我不醫不攪佢.
佢無乜點生大(一粒凸起, 似暗倉).
你一攪佢.
藥水, 冷凍完佢會發.

引用:
原帖由 helpmeplz 於 2013-10-10 16:22 發表

師兄, 唔該晒你解答, 我粒野係有彈性的,軟的, 疣會唔會可以拉長或者有有彈性??? (Sorry, 問題有點多)
幅圖係呢個網度,我之前上網問過大陸D醫生
http://www.120ask.com/question/45684607.htm
想問有去過Dr.Ho驗 ...
正常一般私家診所做化驗一定交出去化驗所度做嫁.
第一, 一般私家診所無個d化驗器材同專業人員.
第二, 診所收你個化驗費, 已經抽左水. 診所先不會咁笨自己食埋.
          有部份診所直情寫紙(又係有水抽)叫你自己上化驗所, 化驗所驗完會比返報告診所.

質疑? 咁其實你不信人地講乜都無用.

引用:
原帖由 hkgppl 於 2013-10-20 11:14 發表
各位師兄,搽咗3M 後會有咩特別反應??
無咩特別反應.
搽得多會損.

引用:
原帖由 hkgppl 於 2013-11-3 07:06 發表
如果唔同屋企人講,我怕傳染咗俾佢地!
已經拖左好耐啦!但真係唔知点开囗?
傳染咗俾佢地?
洗衫有洗衣粉.
菌死哂.

引用:
原帖由 gogogoo2003 於 2013-11-3 14:07 發表
我唔食牛,唔食羊的,
好少食海鮮
初初介口會好d

引用:
原帖由 GOG2013 於 2013-11-10 16:04 發表
其實我有個問題想問問,而完全康復既師兄好耐!(中花)我地是否呢一世都不能再飲酒?
完全康復後可以嗎?

我經常出席一d會飲酒既活動,但我係無飲酒了,煙都戒埋了!
我之後都有飲酒.
其實好返照正常生活.
我咁睇, 飲完酒返發即係未好返.
3年好返應該斷尾.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-11-11 21:01 發表

正常要好翻2年啦, 就完全OK, 你見之前D兄弟消失哂就知啦, 不過當然唔好多啦, 始終以防萬一, 正常2年後就吾翻發既, 除左再去玩
2年後翻發既, 應該係再去玩再野到.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-12-17 23:59 發表

其實經過咁多年依版同醫生講既經驗, 網上面同醫生既理據話正常8個月後都有機會疣先出黎, 但正常好低, 有就會好快出黎, 不出一個星期就會出, 近來看到多左兄弟係度post諗翻起8年前係度既我, 真係好驚好驚想自殺想 ...
我久唔久都有上黎

祝各位身体健康.
早日康復.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2014-2-8 01:31 發表

老友而家你點呀? 準備拍拖未呀哈哈!
無乜特別, 正常生活.
無拖拍

引用:
原帖由 stanleysex 於 2014-8-7 20:24 發表
甘dr ho舊既病曆咪無哂囉, 點check翻? TONY兄你照講翻之前既野比DR HO定點?

大家好

預祝中秋節快樂

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。