推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 殺菌者 於 2008-8-3 22:14 發表

有個咁既病仲邊扯得起, 一諗起就心寒
好彩我唔煙唔酒, 係衰在唔夠運動
都要開始做返運動啦

唔知係咪自我安慰緊自己, 今日真係覺得係珍珠疣唔係herpes
唉... 兩樣都咁麻煩....

相關搜索目錄: 運動

小肥兄,
你乳頭粒野整左未?

今日又上左15/F.
book左4:00pm, 去到無人即睇.
今次比佢check左前面, 無check後面.

無事.
同睇左大脾損個度, 佢話係癬.
比左d癬藥膏.
又話d花個度keep得幾好.
繼續茶3M.
15/F醫生問我要幾多包3M 我都不敢要多.
又係同佢要左3小包.
我寧願比多少少錢3~4 week去一次比佢check埋.
佢話頭3個月最易返發,
過左3個月就好好多.
佢仲叫我keep住有茶3M就得.
不一定隔日茶, d皮膚紅就可以隔兩日先茶.
佢都真係好好, 見我好左都不洗我去得咁密.
好多醫生真係錢第一, 最緊要你成日上去搵佢.
之前睇個個次次得三日藥, 一星期睇兩次.
一個星期睇兩次加埋都己經千一二.
仲要無乜用...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-8-5 00:13 發表
Day 44, 冷凍後一星期, 脛冠上面兩大粒位已經甩左, 不過有一粒好細, 懷疑冷凍死剩, 另外脛冠下面果粒,.... 唉15/f 做漏左, 唔知係唔係上次有d死左白皮擋住左佢睇唔到, 我又當時太有信心冇check 清左佢冷凍左邊度 (太 ...
Chiyau:
我之前有一次都試過有一粒冷凍不死,
凍左3次先死.   
你聽日去得社科查藥,
不如上15/F再凍過啦,
上次收左冷凍費, 再凍不收冷凍錢架~
真係不好等, 野開好麻煩.

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-8-5 00:16 發表

C 兄, 3m 要查幾耐到?
15/F醫生話茶幾個月.
我保險d, 查耐d.
我諗我寧願一直茶.
茶到好返.
我真係想快d好返,
寧願用多少少錢買3M茶好過返發到時又重頭醫過.
我諗我至少茶一年至年半.
下次去問下醫生最多可以茶幾耐.
我諗副作用係d皮紅左同易損.

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-8-5 01:03 發表
\

我還記得第一次做冷凍係....包皮頭個個位...生了一群花....做冷凍足足做左成十幾分鐘...因為位置近jj頭...所以好小心咁做....痛得我要命...

完左冷凍之後.....打後二星期因為那位置腫起...而小便剌痛   那感 ...
個頭d肉咁"亂", 同咁多神經.
一凍完腫左一定痛到pk...

引用:
原帖由 hktony 於 2008-8-5 01:29 發表

咪3m 唔係最多搽3個月既咩?
如果要繼續係咪要先請教左醫生先呢?
3m用來keep住不好返發.
應該可以茶耐d.
佢今日話正常茶3個月到.
佢話驚, 可以查耐d.
但無講幾耐.
我下次會問下15/F醫生.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 hktony 於 2008-8-5 01:33 發表

再上多次15/f 啦, 唔使咁睇人臉色。
問埋醫生係新既定係做漏左, 再做收費都會平d 或唔使$。
當然去那裡你自己最後決定啦。
15/F再做冷凍唔使$.
我做左幾次只係第一次有收.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-8-5 01:35 發表

送你一首許志安--男人最痛!
Tony:
你又點?
好d未?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-8-5 02:33 發表
係喎咁請問有邊位好翻1年以上既兄弟而家無用套架?
我諗好返1年都不夠膽不用套...

以下係我在某人氣討論區一個女仔生左椰仔出post,
某人既回應:
http://www12.xxxxxxx.com.hk/viewthread.php?tid=7084928&extra=page%3D7&page=23

講真!!呢D野唔係用咩激光呀 冷凍 就一定好!!
上次聽電台個博士講!!!用呢D方法係昆你!!!
千期唔好心急!!食抗生素係最有效!!!
如果用冷凍 係治標唔治本!!!食2個星期藥就KO!!!!
樓主唔想晒$$$就食藥/打針啦!!!!
希望你無野啦

信他真係害x死...

引用:
原帖由 whofxxkingcares 於 2008-8-8 01:47 發表

想問下呢支預防針香港有冇clinic 肯幫男人打? 問左2間姑娘都話淨係俾女人...15/F 有冇得俾男人打既呢?
藥廠都話明支針係專for"女人"預防"子宮頸癌",
有邊個醫生夠膽幫男人打.
打個個打完如果有咩事, 醫生要上身.
你估有無醫生咁on9同你博...?
你去玩個陣小心d啦...
以上係我個人意見,
你堅持要打, 你努打搵下.

有無師兄在15/F睇過"生癬"?
我出汗up損左大脾生癬,
茶完醫生比d藥膏好似嚴重左...

紅既地方大左...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 minghin 於 2008-8-9 19:16 發表

你去睇15/F時.問Dr 攞埋隻癬藥膏.
不過聲明唔好用有類固純果隻.
因為會影响疣返發嘅...小心
多些清洗癬果D位置就OK啦
有呀,
15/F醫生比左Ecocrt cream.
lee隻係不係有類固純?

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-8-10 00:16 發表

總之有癬....最好不要著牛仔褲
焗住你用咩藥都死
同埋搽好左沖完涼用少少潤膚膏
等d皮膚厚返
小肥兄:
你茶左幾耐先好?
茶完藥膏現在我大脾紅既位大左.
你有無咁既情況?
15/F醫生係開Ecocort cream比我茶.
下個星期有時間先可以再上去15/F睇.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 minghin 於 2008-8-10 18:51 發表

舊年夏天我都有生癬.15/F俾咗隻藥膏我搽.
最初就令D疣返發.后來佢話轉俾隻無類固純嘅藥膏我搽...ok咗今年都無事.
總結咗...都應該係我轉著孖煙通有關嘅..通爽咗..脾(那)又 ...
我都有著孖煙通.

引用:
原帖由 andus 於 2008-8-11 22:23 發表

哇...原來咁多人都有癬ga...哎..又係另一樣麻煩野....

唔知巴打有咩心得可以對附佢?我成日去運動, 次次跑完步都發現大俾同個袋中間, 即係底褲會勒住果個位紅晒, 仲會好痕,
而家仲漫延到袋袋個位....稍為熱少 ...
andus:
大脾位出左汗, 條褲再同大脾d皮膚磨損左.
就好容易生癬,
如果可以keep住大脾位乾爽, 應該好快好.
不過天熱就好難...
相對於椰仔, 癬只係好少事...
我用15/F醫生比隻癬藥膏, 用完仲紅得勁左.
現在不敢用...
現在用返一直用緊既藥膏(在樓下藥房買, 茶大脾損同癬.)...
好似好左, 都係茶返lee隻算.
下次去15/F覆疹問下醫生先.

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 sxo 於 2008-8-13 13:14 發表
新人問野...
前幾日幫個CC口交
1個鐘後返到屋企發現仔脷近喉嚨位生左幾粒野
兩日之後右邊嘴角生左一堆好細粒既肉色粒粒...痕痕地....
想問我係咪已經中左耶菜花
請問CC係不係即係"援交"?
個個以為援交d女乾淨d.
所以現在個個都搵援交d女玩.
一多人搞過其實一樣咁危險...
中過招真係怕怕...
生粒粒, 一野開就大x獲...
師兄快d睇醫生啦.

引用:
原帖由 whofxxkingcares 於 2008-8-14 14:59 發表
開頭我都咁諗...睇睇下website, 原來男既都可以預防花花架...

http://www2.meoow.net/archiver/?tid-8556.html

"另有學者指出,男性注射能加倍保障女性安全,亦可預防生殖器疣、肛門癌及陰莖癌。N�F J ...
就算對男性有用, 但好似現在香港仲未話比男性打,
只係話係針對女性.
所以應該不係個個醫生夠膽幫男性打.
假如打完個個有咩事, 個醫生會有手尾跟...
我之前睇過報紙定雜誌話外國好似對男性仲試驗中.
因為外國有女性打完出現過敏, 甚至死亡(好似人數不少)
都有一定危險性...
不係人人適合打.
我個個係外國, 我叫佢問佢主診醫生佢可不可以打.
身体狀況問題, 佢主診醫生都不比佢打.

不過不知中左好返之後(2~3年), 再打有無用呢...
假設好返之後d病毒無哂...

相關搜索目錄: 雜誌 報紙

現在椰仔無事剛剛一個半月.
首先目標係三個月.

一定要充足睡眠!!
不過d癬仲未好...
無計, 太熱了...

各位, 加油!!

引用:
原帖由 yoroshiku 於 2008-8-19 18:51 發表
出去玩比幾百就可以享受快感
冇事就好地地...
有事就心煩煩...
而家我仲懷疑緊自己係唔係中左花...
之前係政府到睇,嘩d人真係極之串...已經有事...仲要比佢地串又惡...
睇完話我非淋病性尿道炎 食藥之後好似冇乜 ...
Yoroshiku:
如果你打佢個個電話一定係姑娘聽,
在電話度同姑娘book你睇邊個醫生同約埋時間.
個度有不同既專科醫生.

你pm都無用, 因版規所以無人會回覆.
醫生名同資料在前面.
比心機一定搵到.

中左招在醫的過程己經好辛苦.
無得做仲辛苦...

有懷疑快d睇醫生.
野開好麻煩.

今日下午又上左去15/F.
同佢講左用上次d癬藥膏紅得仲勁.
咁又同佢講停左無用佢開個d, 自己用返自己一直用開既癬藥膏(藥房買).
好返好多, 不過未斷尾.
比個盒佢睇, 其實真係怕佢嬲.
你不用佢開個d藥用第二d, 好多醫生真係會黑面仲會嬲.
好彩15/F醫生無嬲.
睇完個盒話隻藥膏mok, 但不係最好.
轉左另一隻藥膏.
仲check返有無椰仔,
我仲叫佢check埋後面...
真係不多好意思...  
佢話3M正常茶3個月,
如果用來殺死d椰仔, 3個月m殺不死,
咁就無用, 要轉其他冶療方法.
但如果用來預防椰仔, 可以茶多3個月即係6個月.
佢話如果m無椰仔, 不洗再茶咁耐.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 hktony 於 2008-8-19 22:59 發表

知唔知 15/f 醫生呢幾日會唔會放假,
上次到於家我都仲未去 check。
我想呢幾日去一去,會安心D。
希望冇事。
Tony:
你邊日得, 早2日打去book.
如果放假姑娘會話你知.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-8-19 23:25 發表

其實西藥不同中藥
冇事不要茶
d皮膚弱左薄就係經常返發主因
小肥兄:
咁你茶3m茶左幾耐?
我現在就茶完3m, 第2日茶潤膚cream,
等1~2日再茶3m.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 hktony 於 2008-8-19 23:33 發表

我都係咁話。
我都冇搽#m成個月啦, 感覺係比搽既時候好D。
於家我唔感有粒粒。不過想 CHECK 下。
Tony:
咁你之前茶3m茶左幾耐?

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。