推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[上樓骨] Fanny進軍中環: 芬妮雅Spa美容中心

引用:
原帖由 yellow40 於 2011-3-23 14:42 發表 中環區, 貴D都可以理解既。
因為中環嘅租金的確貴好多

引用:
原帖由 Thinkpad123 於 2011-3-23 15:09 發表

D女如何?
服務如何? 因為這店是正骨

值這個價錢?

值得冒險讓同事們知道?

值得被誤會成 "中環機民"...
應該不會被誤會成 "中環機民",   因為這店是正骨

引用:
原帖由 SCWT 於 2011-3-25 16:12 發表 double the price and double the risk of bumping into coworkers or friends...this is lose lose situation for me...ching enjoy
最危險的地方,可能是最安全

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-25 14:10 發表 四台剛出左廣告,影那間有兩張按摩床的房,紫色主調幾靚.
今日去咗中環探Fanny,地方都很易搵。
裝修唔錯,有4間房,都幾多遊客幫襯。
Fanny介紹個靚女技師阿均給我,骨技幾好,做spa的手勢都好舒服。
佢以前都在大場做過。
按摩時見到4台來補影相。

相關搜索目錄: SPA 裝修 廣告

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-29 04:36 發表

應是全新的Angel.
Fanny 話佢都冇請翻舊人,全部都是新的技師。
因為果汁機未整好,我當天是在雪櫃拿了利賓納飲。

引用:
原帖由 Talkta 於 2011-4-4 11:34 發表
上星期終於去左幫襯, 地方確係吾錯! 做左個SPA, 幫我做的BG, 手勢好好! 飲左杯鮮模榨橙汁走人!
我以為係o靚模榨橙汁

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 Talkta 於 2011-4-4 12:08 發表

Ha Ha! 應該係靚女榨橙汁!
May I know who served you? I tried Ah Kwun last time.

引用:
原帖由 bodymess 於 2011-4-9 21:31 發表
前幾天黎到新舖, 裝修比相片還更加靚, 十分寛敞, 廳同房都很別緻, FANNY 為我安排了個牛奶SPA, 個木桶比以前的大 ,

由於有事只做了2個鐘, 安排個技師幫我揼, 好舒服好啱力, 臨走飲左 ...
What is the name of the bg you tried?

相關搜索目錄: SPA 裝修

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-12 00:13 發表

哪裹哪裹........你這好客才堪稱大哥.
你們兩位都堪稱這堛大哥

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-12 09:20 發表

早安前輩!
白爺早安, 小弟受不起這個稱呼

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-18 22:05 發表

我今日都做了spa加熱石按摩, 君君同我做, 技術、力、吹水等都好.
君君無論技術,力度,樣貌,身形,談吐
我都很滿意

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-19 09:16 發表 bodymess 兄昨天和你前後腳了.以前係尖沙咀幫Fanny手的一位技師好似今日起會來返工.Fanny 現在雖有君君、Angel、Ada幫手, 有時都要自己入房做,多一個同事就不用臨時急找跑場.
來幫Fanny手那個技師叫乜名?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-20 00:10 發表 fanny說你最好自己問佢.
Fanny 成日都玩神秘

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-23 12:10 發表
Fanny 向大鷛~主租多一層擴充不是無可能的,
但需先找/請多個助手.

Fanny 在三月尾已開始透過yahoo/ google 賣廣告, search 'spa', 'hong spa' 等,
結連會在search result 首頁較前位置出月.
Fanny 的舊舖已轉手, 3/F 和 5/F 叫美櫻屋, 7/F 叫忘憂閣, 唔知有冇師兄試過?

相關搜索目錄: SPA 廣告

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-23 12:38 發表

我未, 但知是佐敦來的一班, 生意未理想,
但我識某技師有返那處,老板娘幾靚, 也可幫客做.
我幫襯過一次, 老板娘Cindy話下次幫我做

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2011-5-23 15:28 發表
3/F or 5/F:
老板娘Cindy is nice and gentle for both parts
Lisa is also fine.

7/F:
I did once and found not really please by the BG
Please describe more about Lisa in terms of boneskill and outlook, thanks.

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2011-5-23 16:17 發表
Lisa is not as good as Cindy in terms of bone skill and outlook, but she is more user friendly.
User friendliness is important too.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-24 14:48 發表

在電話上聽過Cindy的聲音但未有見過真人.
真人幾靚女

引用:
原帖由 FIGOMO 於 2011-5-24 16:29 發表
各BROTHER,您地好!
能否告知美櫻屋之TEL?
因在綱找不到. THKS.
^%!%$&@#
^^(##@(^

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-23 12:10 發表
Fanny 向大鷛~主租多一層擴充不是無可能的,
但需先找/請多個助手.

Fanny 在三月尾已開始透過yahoo/ google 賣廣告, search 'spa', 'hong spa' 等,
結連會在search result 首頁較前位置出現.
Fanny今朝call我, 話明天有個陀地靚女返工, 叫我試試
之前嗰位靚女技師我都知係誰

相關搜索目錄: SPA 廣告

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-26 12:49 發表

我有向Fanny提, 有精選就不忘通知你吧.

今朝仲同佢傾咗好耐添

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-26 12:49 發表 我有向Fanny提, 有精選就不忘通知你吧.
估唔到你仲比我快

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-6-23 15:20 發表
今天上去做過技師Yoyo, 即係YLK  Yoyo (即以前Bali 寶兒 o羅),
我以前係Bali 做過佢, 後來係YLK 坐, 見到佢都認得佢,
今天係Fanny 度初頭又唔太認得佢 ,  真係老眼花啦, 不過佢身型實認得.

佢暫時返住尼 ...
咁婷婷度又少咗個技師

引用:
原帖由 Adventure 於 2011-6-23 23:18 發表 No la! She will go back to Ting Ting's shop  tomorrow!
That is good news!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。