推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

尖沙咀 凝樂澗

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-23 16:11 發表
祝生日快樂.
今日中午唔知貓兄在隔離房, 失覺晒!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-23 21:36 發表 我就前日已知你會去.乜D牆咁簿,  有耳.咁如果你知我在, 咁埋單時你會否更加雞咁腳走?
唔明點解我會雞咁腳走?貓兄你個樣都幾靚仔吖,唔係咁得人驚姐  :
如果我知你係度,仲要你帶我上去9樓添!

回復 503# 的帖子

這位尼泊爾bg叫Sabrina, 以前在Bali都返了幾日, 是彤彤個朋友,逢星期三返

引用:
原帖由 sl5101 於 2011-3-24 14:42 發表 昨天你揾左佢按?可否出個報告?
我都未試過搵尼泊爾bg按...

引用:
原帖由 sl5101 於 2011-3-24 15:12 發表 可能白師兄試左!你試左那一位技師?
我嗰日試咗彤彤,年青靚女技師,平時在跑馬地spa做,星期三會在婷婷度客串.

骨技似做spa的手勢,比較柔一些

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 裴公子 於 2011-3-24 22:12 發表
見到一位長髮馬尾美女,未知芳名?
點解你唔問婷婷?

引用:
原帖由 zerr 於 2011-3-29 09:57 發表
I tried 嘉嘉 yesterday.
Very young, I don't expect this age be a BG.
Face: young is gd la. but short hair looks energetic and fresh. MCOT
P.S. She looks like "Miss Asia" Lui ching ching
Part 1,  ...
嘉嘉 is 20 and 詩詩
is 21. Both very young to be a bg.

引用:
原帖由 SCWT 於 2011-3-29 11:05 發表
is KaKa local?
No, both KaKa and CiCi are not local. But Cici speak fluent Cantonese.

I will call them KaKa and Messi next time

引用:
原帖由 zerr 於 2011-3-29 12:47 發表
KAKA from Wu Bei. Maybe her cantonese make she quite slient(not fluent).she really like 呂晶晶

I want to try YY and KAKA double fly.One talkactive and slient, must funny !
嘉嘉鬺畯惚e都好多狫

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-3-30 03:48 發表 點止鬼馬咁簡單,直頭係男人既開心可人兒,少d定力都忍唔住會心動
我唔只心動,直情有衝動

回復 556# 的帖子

今晚找了心蕾,按得很舒服,亦沒有拗tips情況出現,會再翻mark

引用:
原帖由 zerr 於 2011-3-30 23:43 發表 aero-ching. 心雷大約幾大? dup得同Angel差唔多or好D?
佢好似27, 骨技方面Angel會好少少

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-6 12:42 發表
婷婷上個月的確對我說過,
有話過心蕾.
心蕾, r 我 tips 就未試過, r 我 pat pat 就試得多

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-6 15:51 發表
可能入房前講明好D.
入房前同婷婷講清楚就得喇,佢都未試過收多我

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-6 23:27 發表
婷婷好需要真正的忠實客給她忠實意見,
大家不妨多點提出讓她考慮,
我則很少去ylk.
少去都俾我撞到,我都好好彩.

話時話,除了KK你仲試咗那個技師?

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-7 10:32 發表

I have one concern, why only dup 30 mins(after shower) ? Their policy is 90 mins for $298, they other menu for shorter time massage??
They also have $200 for 60 mins

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-7 12:43 發表

cc... thx aero-ching. AS adv doesn't mention this quotation.
but 60 mins too short la.
Sometimes 60 mins is good for 偷跳

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-7 14:11 發表

u r right
I like go YLK on sunday, very free. Less customers, BG also not so hurry. so relax!
But KaKa and CiCi may not go to work on Sunday
I usually go on Sat

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-8 00:15 發表 I don't mind they smoke, I just worry their smell. If they just finish smoking, the smell is stink. Luckily, I never meet this.On the other hand, can we smoke in the massage room ?
I am a non-smoker too and I hate the smoking smell in the massage room.

回復 609# 的帖子

Annie 好似唔食煙. 但佢係客串,將會放假一星期

引用:
原帖由 itplay 於 2011-4-8 22:48 發表 CiCi and KaKa 都吾食煙嘉嘉過2日就21歲生日祝生日快樂!3 台有 C-Hing 話同 KaKa 造, 成人禮,唔知有 mud 儀式呢
上次做嘉嘉時佢都話我知星期日生日,今晚同婷婷慶祝,預祝佢21歲生日快樂!
收到風,今日寶兒嚟咗依度

引用:
原帖由 裴公子 於 2011-4-9 11:43 發表 嘉嘉吸煙的
其實只有燕子和Annie唔食煙
昨晚只有2位男士去Neway唱K,一位是嘉嘉男友,另一位是心蕾的熟客
今日佢地個個都瞓到下午才開工

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-9 18:34 發表 其實依家有邊幾位BG呢 ?Annie 是新人 ??
Annie在YLK是新人,以前在Bali做
YLK 還有KaKa,CiCi,KK,YY,Angel,心蕾,燕子

引用:
原帖由 Adventure 於 2011-4-9 22:59 發表 Aero C Hing, it seems a lot of BGs have left Bali lately, Hay Hay, Annie, Bo Yi.....etc.... anything happens there??
舊嘅唔走,新嘅唔嚟
可能同最近生意差咗有關

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-9 23:12 發表 Nikko 走了嗎 ?咁睇,燕子同Angel 算係最dup得 lu. 可惜琪琪走左,唔係都想試下
Nikko 係放2個月假返鄉下,琪琪就去咗做美容

相關搜索目錄: 美容

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。