推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 凱盟簡單report

凱盟有一個叫 Lily 的技師, 樣子OK.

回復 17# 的帖子

手骨 OK, about 30 yrs.
But no VAS.

回復 39# 的帖子

今日試過新人Yan, 樣子幾靚, 可以一試。

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-10-23 07:18 發表

骨技可以嗎?
骨技麻麻

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-10-29 07:26 發表

我琴晚都試過了, 樣子ok (我比70分以上, 80分以上我就相當有保留), 佢話好多朋友話佢似楊婉儀, 我就覺得某d角度係有幾分相似, 但正面睇就相似度0, 骨技就未能符合齋dup的要求.

超級性情中人, 有果句講果句... ...
Jimmy 兄,

你知唔知佢係亞玉介紹入嚟做, 佢第一個客就係我。

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-10-29 07:26 發表

我琴晚都試過了, 樣子ok (我比70分以上, 80分以上我就相當有保留), 佢話好多朋友話佢似楊婉儀, 我就覺得某d角度係有幾分相似, 但正面睇就相似度0, 骨技就未能符合齋dup的要求.

超級性情中人, 有果句講果句... ...
Jimmy 兄,

我都係 28 号晚大約 6點 至 8點 去揾過亞 Yan, 莫非你係我之後嗰位 C Hing?

引用:
原帖由 newkid 於 2008-10-30 16:33 發表

阿玉係咪即係小玉?
係, 阿玉咪即係小玉.
凱盟都係我主場, 已去了一年多, 差不多一星期一次.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-10-30 18:55 發表

我28號大約七點鐘去到凱盟, 嚮收銀處坐到大約七時十五分入房. 如果你嚮七點至七點三見到有個傻佬坐嚮收銀處度, 果個就係我.

你咁快就搵佢第二次, 你好滿意佢?

另外, 我都知佢係小玉的friend.
我都見到你, 因為我七點三左右都有行過收銀處俾銀,係彤彤收的

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-10-30 23:11 發表

如果我冇記錯, 我記得彤彤好似話"60分鐘$198".
正是小弟

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-10-30 23:26 發表

其實呢度舊年下半年時, 真係sell靚女為主, GiGi, 阿萍, 嘉彤, 阿蔡...... 樣子都算相當ok, 但平均骨技相對較弱.

一年後今日有d唔同, 多咗d中女但骨技較好的人, 後生女的比例下降了.
骨技較好的, 有Amy, 亞Jack (好似改咗名叫琳琳)

我就好耐都冇去四樓揾GiGi

引用:
原帖由 ktboy 於 2008-11-3 13:02 發表
各位 brothers, Coco 和 Lily 是否已經沒有做抑或轉了場 ?
Coco 和 Lily 都已經冇做, Lily 好似和 雯雯 嘈所以走咗 。
阿 Cat 就去咗足x堂, 前排又走咗。

依家凱盟有嘉彤, 琳琳(Jack), Amy, Yan 和 小玉。

引用:
原帖由 sunboyz 於 2008-11-3 15:08 發表

Aero C-Hing is 珍珍still there?
Yes, 珍珍 is still there.

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-11-5 15:08 發表

如果以你試過的, 你會推介那一個???
骨技ok會推介: 琳琳 和 Amy
樣貌ok會推介: Yan, 嘉彤 和 小玉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。