推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

尖沙咀 凝樂澗

引用:
原帖由 yanyin_2323 於 2011-4-11 14:22 發表

自從幾個星期前見過nikko之後, 好似真係冇再見過佢...
Nikko 由三月中已冇返...

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-4-11 17:06 發表 新黎既yoyo應該都係dup得之人∼
佢唔祇dup得,身裁仲好得!

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-11 19:51 發表 E ! 咁又有新人試. THX -aero-chingYoyo 大約有幾大 ar?
前Bali嘅寶兒呀

引用:
原帖由 long_dum 於 2011-4-11 20:57 發表 寶兒唔係去咗沙巴咩? 咁快又過檔?
邊度旺咪去邊囉

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-11 22:37 發表 hehe... 我冇去過Bali.  aero-ching 可唔可以講多少少yoyo lei ? THX沙巴就去過
兩個字講晒:好波!

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-11 23:50 發表 簡潔. 男人最鐘意睇好波. 咁KaKa 同 yoyo都 希望係2x歲la.
應該都係2x歲

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-4-12 02:24 發表
一個二十頭,另一個二十尾∼同樣好波∼一個sell年輕貌美,另一個sell經驗老到 + 力大無窮∼
佢都曾經係Bali最年輕嘅技師
我都覺得佢個樣OK, 咁同嘉嘉比就梗係..

回復 655# 的帖子

遲d嚟個 Yoga 雙飛先 (Yoyo + Gaga)! 一次過滿足哂我這個球迷嘅願望

相關搜索目錄: Yoga

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-12 09:23 發表

I will try this as well. Aero- ching. u first.
Yoga is good for your health

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-4-12 15:02 發表
Yoga雙飛係冇可能會實現架喇,別有隱情,
師兄們都係分開mark佢地啦
這個我可以理解的,以前在Bali都有技師唔肯同寶兒做双飛

引用:
原帖由 itplay 於 2011-4-12 12:47 發表

嘩! 又四條 D 在手 (may be 四個 EE) , 腳震及手軟 la

Yoga 双飛, 一定唔知飛左去边 ....
四條 D 在手? 佢地就只有一條 J (Jack)

引用:
原帖由 裴公子 於 2011-4-13 11:55 發表 若說169師兄是骨場百曉生也不為過啊
過獎喇,我祇是骨精一名
白貓兄話自己係骨蟲,咁我哋加埋..

引用:
原帖由 yanyin_2323 於 2011-4-13 16:12 發表 唔知有冇機會見下169ching既盧山真面目........ 等佢爆多d野俾我知
我係中坑一名,又唔靚仔...
今晚去咗YLK, 搵咗YY, 之後一齊食飯

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-14 00:58 發表 aero ching, d女你溝晒la. hohoho...順問,aero ching 係利記fans ?
係呀,30年fans,但因 off topic,唔講喇

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-14 10:45 發表
其他forum website據版規不能貼, 因此我刪去,
你再犯規我會把你禁言.

你提的那forum上, 雖然早前有人同樣說心蕾r tip, 亦同這邊一樣,
亦有人補充報告說她巳改了. 請你援引別處言論(但不好寫網址)時,
看得整全. ...
十分認同版主的意見,應該俾個機會心蕾改過。

版上討論應該多些和諧氣氛和正能量,無謂糾纏於某一技師的批評與指控!

人身攻擊也絕對不應該!

引用:
原帖由 SCWT 於 2011-4-14 15:16 發表
NMCOT as well
So who is YCOT in YLK ?

引用:
原帖由 sl5101 於 2011-4-15 06:53 發表

買條T比你着住RPP?
咁都會幾過癮

引用:
原帖由 SCWT 於 2011-4-15 09:25 發表
i have couple choices
I have multiple choices

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-15 12:06 發表

I am just learning to babble like a baby.
There are two types of baby babbling, namely reduplicative and variegated babbling. Which one ?

引用:
原帖由 裴公子 於 2011-4-15 12:40 發表
我諗YY都幾野性下
No comment.

引用:
原帖由 itplay 於 2011-4-17 09:21 發表

Kk, 燕子, 心蕾, Angel, YY, 琪琪, Nikko, Bobo, 桐桐
琪琪 & Bobo have left. Nikko and 桐桐 are part time only. Annie is back today. You have missed Yoyo.

The update list:
KK, 燕子, 心蕾, Angel, YY,  Annie, Yoyo, Part time: 桐桐, Nikko, Joey

引用:
原帖由 裴公子 於 2011-4-17 16:13 發表 同同幾時來的?
彤彤逢星期三來客串

引用:
原帖由 itplay 於 2011-4-17 20:21 發表 人正骨正........骨......
年青靚女陀地一名,做spa手勢,正骨

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-4-17 22:59 發表
其實我一直都冇機會試tung tung手骨∼
我試過一次,她揼骨態度認真,感覺很好,值得試試

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-4-17 22:59 發表 其實我一直都冇機會試tung tung手骨∼
今天下午去了凝樂間,再次試到嘉嘉的手勢
估不到她那麼快就回歸YLK
期待詩詩的歸來

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。