推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

尖沙咀 凝樂澗

引用:
原帖由 itplay 於 2011-4-19 22:24 發表 今天下午我都去了凝樂間, 你係唔係约左嘉嘉 2:45
我約咗嘉嘉5:30pm

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-20 00:23 發表 但今晚她做完你也上9/F做,所以看來暫時是,看到有客需要,自己有空檔就上去.
因為早幾日前有個熟客約咗昨晚做詩嘉雙飛,所以婷婷俾嘉嘉上9/F做

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-18 08:50 發表 我試過一次,她揼骨態度認真,感覺很好,值得試試
今日中午再搵彤彤,她的按摩推油真的很relax,再找Annie做多一part
YLK見到以下技師返工:
KK,Angel,Annie,燕子,心蕾,Yoyo,Joey,彤彤

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-4-20 17:51 發表 冇見到kaka?
我2:45pm走時佢都未返

引用:
原帖由 itplay 於 2011-4-28 17:31 發表

YY resumed duty yesterday
Thanks for your update. I will find her tonight.

放完五一勞動節假,婷婷就立刻call我,叫我試吓新人Sandy
昨晚到訪,婷婷留咗間電腦房俾我。
婷婷介紹Sandy給我,即刻眼前一亮,果然係靚女一名,而且樣子甜美。
她說在美容院出身,主要做女賓,第一次做上樓骨。
Sandy揼得不錯,按穴位同力度都幾好,有水準!
全身揼完,然後推油,唔係落重油... 抵讚!
一路揼會問你d力夠唔夠... 邊個位會痛d倦d...夠細心!
90分鍾很快便過,如果唔係約咗人去食米線,可能會加鐘。
總括來說很滿意,一定會翻mark

相關搜索目錄: 美容 電腦

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-5-5 15:18 發表
我琴日都見到SANDY, 真係唔錯, AERO169師兄真幸福, 咁快就試到
昨晚都見到ashspider師兄你,還互相握手相認。

其實你都很幸福,時常有美女相伴。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-5 15:53 發表

咁你又唔同我握手?
你又唔遞隻手出嚟?

引用:
原帖由 mas999 於 2011-5-5 20:16 發表 呢個屈錢場, 講乜都無用, 留番畀D自己友玩晒佢!
點樣屈錢法,講嚟聽吓

引用:
原帖由 patrickyk 於 2011-5-5 23:44 發表 我都有此經歷,話說我兩三日前上去做Spa,Annie入房(原來係以前Bali的Annie),第一part ok啦,第二part做左一半(即rpp後,剛轉身)就同我deal tips,佢話要$300,我十分唔順氣,肉隨針板上,唯有照樣$300,我本想 ...
r tips 真是不應該 等我明天了解吓先

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 confeee 於 2011-5-6 12:08 發表

如果唔係 d tips 越嗌越高,邊得來咁多後生女轉做樓上spa!!
好難話對、錯

我自已就一般俾開$100 (由最初有樓上spa開始),最近就微調至$150,$200 就被r tips 或開口問到時會不願意下地俾

像YLK 這種後生 ...
我絕對同意,如果真的r$300過份。

但我都好彩從來未有遇到技師r$300tips

引用:
原帖由 zerr 於 2011-5-6 14:32 發表
Dup is 90 min, total 300,
Spa is 120 mins, total 500
I think many BG perfer spa, and accept 100 tip.
If I dup and pay 200 tips, total $500. Why I dont try spa? At least get 30 mins interactive wit ...
You have your point, but time is also a concern to me, 90mins fit my schedule more.

引用:
原帖由 zerr 於 2011-5-6 17:49 發表

u can try 400 with 100 mins spa. aero-ching.
I have tried it many times, but I still prefer to have massage if I am really tired.
Thanks anyway.

引用:
原帖由 Adventure 於 2011-5-7 01:25 發表 So if I have vege spa or Massage, $100 tips should be a fair tips for them, right?
$100 should be a fair tips for vegi

嘉敏的報告

今日3點準時去到8樓,見到Annie, Yoyo 同燕子在大廳, 婷婷好似落咗街。Sandy就做緊嘢。和Annie傾咗一陣,有位靚女啱啱做完出房,原來佢就係嘉敏。 佢樣子標緻, 身材出衆, 肌膚白滑。 嘉敏和Sandy一樣,以前都係做美容出身,但因為去過大場學師,所以按摩和推油基本功夫都不錯。 因為我的背很累,她也幫我用手踭按,感覺都很舒服。 她r pat pat 的手藝也令人回味。 如果要mark佢的師兄要留意她暫時的返工時間是中午12時至下午5時。

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 Adventure 於 2011-5-8 23:10 發表 I thought there won't be that many BG's on duty on Mother Day, but it seems I was wrong! I should have called Ting Ting today!
So which bg did you try?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-9 13:15 發表

Sometimes it is not a particular shop that particularly has such bgs,
it may be that bgs with such r-tip practice bring the practice from one shop to another.
I hope there are fellow members who ...
完全明白

引用:
原帖由 yrrah1 於 2011-5-9 21:04 發表 Other SPA once know BG R tips will get rid off of them, it seems that this SPA is a comfort zone for them, more and more have this practice...
I am a frequent customer of this spa and have tried all the bgs.
I never have this r tips experience.

回復 875# 的帖子

今日婷婷話我知YY唔做喇

引用:
原帖由 itplay 於 2011-5-11 22:22 發表 I think aero C-Hing will know whereabouts she go. Please tell us as soon as you get it ... Thanks
She has really quit for personal reason.

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-11 22:52 發表 She has really quit for personal reason.
Heard that Kaka will also quit, what a bad news!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-12 11:56 發表 I had already had got wind of it too.
白貓兄,你向來都收風收得好快

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-5-13 17:57 發表

約埋一齊出黎食飯咪見到lor
預埋我喎

引用:
原帖由 yanyin_2323 於 2011-5-26 14:13 發表

Yes, it's good. But I think it need more frequent cleaning.
BTW, any new BGs recently?
There is a new bg called Elaine, pretty, slim and tall. Will try her tonight.

相關搜索目錄: Cleaning

引用:
原帖由 yanyin_2323 於 2011-5-26 15:16 發表
Elaine?? really so good?
pls post a report after tonight's visit!!
Elaine 的報告

兩日前上咗YLK探婷婷, 離開時在升降機第一次偶遇Elaine,
她樣子漂亮, 身形頗高, 有一對修長美腿, 一副模特兒身材
昨晚約了她, 試試她的手勢
原來她是上海姑娘, 但小時侯已來到香港居住
之前做過美容院, 多數做女賓,
她的手法比較柔, 但某些位需要大力點, 她都能滿足我的要求
推油個part就最舒服, 她說自己都有腰痛, 所以用油推腰特別有心得
90分鍾在歡笑聲中過得很快, 我亦是她昨天最後一個客
感覺十分好, 一定會再找她
婷婷臨走時話已經幫我打了印, 我諗很快就會夠10次

相關搜索目錄: 美容 模特兒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。