推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

137 123456
發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-11 09:51 發表
死啦~~好驚!!!
話說昨晚返大陸去飲,跟住我大佬帶我地去骨場按摩。
奇怪的是條骨女幫我沖涼,當然包括洗jj,洗屎忽,擦背,跟住佢想幫我口交,我即刻拒絕,一問之下,原來佢唔係骨女係妓女。
當場好驚,我驚咁而中招.....
...
好彩你巳經拒絕左佢....但你身上有冇咩特別野???  無就唔洗驚啦...下次小心D...沖涼都自己黎啦...

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-11 16:43 發表

就係有唔妥我先驚
我非淋未好返,當時佢用沖涼液幫我洗jj,當時即刻感覺到jj有d慶,唔舒服
唔知係咪因為沖涼液剌激到我jj
我好驚條骨女咁而野到我病
我以後什麼地方都不去
唔好咁緊張...我覺得好多時心理好影響你自己....

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-10-12 17:24 發表

唔好嚇佢啦

其實佢都冇口交又冇做到,,, ONLY俾人摸左幾野姐,,,

KILLER LAW,,你覺得你覺得,, IF你係咁勁,,你做左醫生啦,,,

ANYWAY,,希望你去睇完醫生,,醫生可以幫你解釋到D問題,,等你唔好咁神經質
我初初都有呢種瘋狂神經質- -....但日子久了變得平常心....由他吧...

引用:
原帖由 LEE624 於 2009-10-12 23:00 發表
我係公司返長夜更...會唔會復發好大問題(花).但每天早上我的睡眠時間有7至9小時。
我覺得有D影響....因為正常生活都係10點訓....7-8點起身...而返夜更工簡直將生理時鐘倒轉...

我見以前有D師兄佢返夜更都轉左早更既工.....ANYWAY..無計啦....時勢所迫...真係發覺影響到健康先決定吧!!!!

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-10-13 13:11 發表

香港一大特色啦,,, 工作同生活壓力大,,,,,, 唔係點會咁多人有脫髮問題

我都覺得明明自己係好好既一個人生...,俾自己搞到亂七八糟,,, 我黎緊1月都要去check多次柏氏睇下hpv有冇令我細胞再變差到,,,if 係既就 ...
D錢真係倒水...我都忘記用左幾多錢...唉//

相關搜索目錄: 脫髮

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-10-14 23:43 發表

小肥兄:
你先係大哥.
我到聖誕就一年.
都無乜野啦.
係啦.
係可以e好.
好多人都無返黎啦.
你就好啦師兄...我到而家都未好...有咩好既保健食品可以介紹我呀  PLZ~=)   唉...不過我真係要戒煙就真...

引用:
原帖由 LEE624 於 2009-10-15 09:30 發表
c hing們 ...我想問疣(花)容唔容易好翻哂,仲有復發機率高嗎.....3q
初初半年係好易返發....機會率都幾高下....所以都要CHECK得緊D...一返發即刻去睇E生...另外做多D運動早D訓...同埋唔好好似我咁食煙呀呢樣好重要..

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 LEE624 於 2009-10-16 08:11 發表
現在我戒煙,戒酒,戒女人,運動一星期5-6次45-60分鐘跑步,但早D訓唔容易長返夜....上午11點訓7-9鐘...
個心只想快d好翻哂,c hing們有咩好既保健食品可以介紹我呀
我都要好似你咁= =....戒煙,戒酒,戒女人.....努力!!!!!!

相關搜索目錄: 運動

各位師兄師姐....請問驗皰疹係點驗架???  同埋洗唔洗等三個月空窗期架???  THANKS

hi~~好耐都冇上黎..唔知重有冇師兄記得我.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-12 23:21 發表

KK
師兄好耐無見...最近好嗎???

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-7-13 03:56 發表

耐咪代表又一個好翻哂囉 good!!
唔係啦師兄..我重戰鬥緊架...不過我心情巳經似返個正常人...可能我習慣左呢個病啦..

只要我唔溝女就唔會害到人..哈哈...平常心處理呢個病..希望可以早日康復啦..

137 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。