推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

145 123456
發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-9 21:33 發表

生存是為了什麼!?
最近前列線,膀胱好痛
今日睇醫生,醫生話我可能係有腎石,要做個檢查
x你,x街
仲有冇再多野d啊!?
真係好想放棄醫治
由佢啦,由佢繼續痛,由佢死啦
我繼續玩啦,玩到我中hiv
跟住二腳一伸
唉 ...
你都係中左個半月左右, 心情一定未平服, 同其他c兄, 一定有呢個時間要去克服心理問題, 你3,4 個月後會ok的,最壞情況己出現就是了.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-9-8 23:44 發表

就係同你講既一樣, jj外面都會係咁既, 而尿道口位更容易損, 而且dr ho話不停有水,  所以翻發機會好高.
jj尿道內有沒試過清晒之後Dr HO 要你打干擾素入去?

引用:
原帖由 poorman123 於 2009-9-15 18:13 發表
各位好,

我而家好驚!
上月尾我去左161, 吹及做都有套, 但係完事後才發現女女會陰位有一粒白色米粒大小,表面平滑,頂部尖,底部尖的的肉粒. 我好驚佢有椰菜花, 因為我年尾要結婚(還有三個月). 好驚比未婚妻知道。三 ...
1. 我知道菜花潛伏期大約一至八個月,如果結婚前發作我應唔應該講?一個女仔臨結婚前先知未婚夫有性病有什麼反應?我地仲結得成婚嗎?
好麻煩! 你可以帶套做! 藉口唔想有bb 住. 一旦你講左出尼, 要佢安全d 你一樣要用套, 但你就有案底, 佢心會有條剌! 呢8個月睇下會唔會病發, 講出尼根本對成個病沒幫助, 你一樣要咁醫, 只是心理包袱.

2. 或者就算我病發左都唔講住,但係結婚當晚要洞房,到時先知,件事會唔會更嚴重?
會!

3. 如好彩到結婚時都沒有病發,但我點面對我們的性生活? 有機會傳染比佢嗎?
帶套做!

4. 我現在應該坦白同未婚妻講我曾經召妓嗎? 因為我擔心傳染比佢。
講出尼根本對成個病沒幫助, 你一樣要咁醫, 只是心理包袱

5. 以各位經驗,個粒'白色米粒大小,表面平滑,頂部尖,底部尖的的肉粒' 會是椰菜花嗎?
101% 係, 我果次條女就係有呢粒野起塊唇度! 好似d非之咁. 佢重話佢地d剛剛起鄉下出尼好乾淨...死未? 我有用套, 我只係摸過佢果度再跟手帶套就中左. 2星期左右病發. 所以warts 帶套都可以一樣中. 我根尾粒唔同品種Dr Ho 就話係因為個套包唔晒, domdom穿得唔好.

你用d bb 油打下 jj, d 香味會加上jj 充血會剌激d warts 發出尼. 平時多d檢查下jj 冠, 如果你見到d 白點生出尼, 多數系. 如有包皮更易見..warts 生起d 肉貼肉d地方多. good luck la..

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-9-14 00:33 發表

無喎你有無打? 有用嗎?
我沒打! 要打3次針, 打完夜晚會發冷一陣, Dr 話打了兩三年內都唔會覆發, 對d易覆發d位有用, 不過都有個案打了沒效.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-9-16 23:37 發表
咁都係唔用好過用
6千都值一試! 不過要先清晒先.. 要打秋涼先打.

回復 8794# 的帖子

多謝提供!   有d似雞尾酒療法, 叫醒d細胞做下野..

引用:
原帖由 WAIMAN8868 於 2009-9-17 21:03 發表
我想問各師兄如中了生殖器皰疹會可很養~~~如耶菜花又會很養嗎~~~多謝各師兄回覆小第7月去了玩是香港夜總會~~~~因小第上月尾(8月)發覺ji頭有d損了~~打機完后發覺有d拿拿地~~后看了家庭醫生說是生殖器皰疹~~2天~之后我 ...
dr ho 已攪清楚, 你唔需要再擔心...

引用:
原帖由 mcboy 於 2009-10-12 22:10 發表
Dear Candycandy, Stanleysex and Tony1, I appreciate all your efforts in maintain this forum and let us to gather and support each other~

I have been a CD-ROM since the begining of the year, I know ...
HJ is safety sex action, dont worry anymore!

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-8-14 17:17 發表

師兄,咁你都好好彩彩,睇幾次就攪掂,呢d位好易返發,又怕入面有都唔知,你果時d花係點樣咖?
肛門內清晒後一個月唔復發就冇事, 唔好推油攪個菊花, 獨龍, 更加唔好肛交就唔會有菌入到去.

大家好啊, 我都沒上來成年了, 講下我情況比大家參考下吧. 我只是中花, 自去年8,9月, JJ 冠, 比那沒有再出現花, 會陰近肛口也沒問題, 肛門入面自dr ho 幫我清晒後我沒去打干擾素. 但半年後左右肛門內開始痕, 情況同當初在dr ho 同激光治療數日後出現的痕癢相同, 當時都有心理準備是入面復發了, 但因為其他地方沒問題, 及工作忙碌, 沒去理它. 到最近兩三個月, 沖涼時摸下屁股附近不幸又發現一粒新的肉粒, 是新位置不過比較出唔太近肛門, 知道可能又中左, 估計是肛內的花野出來, 也可能是出去推油時又中左. 而沒多久後, 我鼻孔又生了一粒似油脂肉粒,若擠佢端位有d白色野出來, 似暗倉. 我當時意為是息肉. 最近終於決心抽時間上15/f 檢查及反正好想做埋鼻果粒. 見到dr ho, 佢好似比前精神左, 可能剛放完假吧... 佢一check 就話鼻果粒係疣來, 一定要用laser 攪. 再睇埋後面屁股果粒新野, 都係疣. 之後佢同我再check 埋入面, 出乎我意料竟然沒問題 dr ho 話反正開laser, 全部打麻針用laser做. 我當然沒問題, laser 打d患部最徹底, 埋口快, 之後幾日又冇冷凍傷口咁痛... dr 好細心, 手術完後我要求再check 多次肛內肯定一下有沒復發, 他樂意及認真地去再check, ok 沒問題. dr 說肛門內復發機會好少, 問到鼻子果粒佢話好大機會是手指接觸野到, 但一定唔係跟血走而隨便在那裡生出來, dr 強調花一定係接觸性傳播. 我上下兩粒在差不多時間生出來, 可能曾經摸完屁股後摸鼻子中到.. 花真的傳染性好強...你接觸過患部一定要洗手. 大小便完也一定要洗手... 花菌入肉有兩個條件, 一是皮膚表層薄, 易接觸血管, 二是濕潤的皮膚表面, 幫助滲入. 以後都是少玩為妙, 連推油一樣有機會中.. 最後祝大家身體健康, 平常心去看病.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-8-17 16:00 發表

咁咪好囉証明無哂事開心翻哂啦, 不過重有去推推油?
有時去鬆骨男人有反應就係咁去埋law... 唉.. 記得第一次中左之後去睇政府, d海報有講什麼叫不安全性行為, 什麼是安全, 而手作仔是安全性行為.. 除左花, 其他唔會有機會中, 因為花其實係性病, 亦都係皮膚病. 我而家去廁所一定係札馬, 唔用廁板的.

引用:
原帖由 kksick 於 2010-8-17 17:14 發表

C-hing, 希望你早日痊癒, 看了你的報告真的很可怕,以前還認為沒有性交, 口交便不會被傳染, 真是無知
花呢樣野真係唔中過都唔信咁易中的..!

引用:
原帖由 garamon 於 2010-8-17 19:11 發表
Chiyau 兄,你說鼻內的疣感染的途徑是你估計或是 Dr Ho 說給你聽?因為其他地方生的疣和生殖器生的不同。
Dr Ho 說是我手指接觸了疣病毒再接觸鼻中的.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-8-17 17:05 發表

另下想問下師兄,其他位好番幾耐???後面好左幾耐先番發??其實真係唔好去推油,如果條女手有菌,仲毒過用套做,d 女為左盡快完事,係咁大力打jj,好易整到jj有損口,咁就中招
tttt1 兄, 肛內做兩次都有番發, 第三次後沒再番發, 已有近一年了. 其他位好番有一年多了.

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-8-17 18:02 發表
推油依家野唔好攪啦, 我依家梗係謝絕晒所有依啲野, 仲有記住要洗手, 摸完後面又好前面又好都要洗完先.

我發現係因我本身有庤倉, 咁我見有血咪去睇返醫生囉, 點知就係間死人私家醫院左send我去右send我去, 又 ...
dr ho 話疣唔駛開刀, 同痔瘡不同, 疣只是在皮膚表層, 冷凍, 激光(最有效)都可以作治療, 仲有查藥水, 睇政府一定係查藥水, 你查左一年都唔好佢地先會安排升級去冷凍或激光, 大佬呀藥水只對小粒剛剛生出的花才有效, 佢地當然理得你幾耐醫好總之你來到就幫你查啦, 因是管制藥你冇得自己查. 仆佢街佢開d時間你一定要請假去查...xsd@##$... ! 其實c兄你肛內有沒中? 洗手真係好重要!

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-8-18 07:36 發表

師兄,唔好意思,問多句,你前面d疣係08年11月中清晒嗎???肛內係09年3月嗎???因睇左你之前d history,有d唔明另,外你肛外果d易唔易番發??dr話肛外果d反而係俾前面少番發,
同埋你新出果粒,dr 有冇咩講???我估好可能係你 ...
唔駛客氣! 前面同比那d位其實9月左右已經清晒, 最後用LASER 掃死埋d在jj冠那裡小量的番發位, 之後就沒事了, 到依家都沒有番發. 肛門入面同肛口會陰果粒都係9月清左, 肛口會陰果粒冷凍了兩次不成, 先check 埋入面才發現肛門入面有一個圈, 所以引致會陰果粒不斷番發, 最後也是用LASER清晒. 新出粒有可能是再出去按摩時中的, 因為如果番發我肛門入面第一時間會出現先, 但check 過入面沒問題. 當然不竟有一年內的事, 新果粒有些許機會係之前潛服了病毒在那個位置, 我個人經驗是如果感染了皮膚在1-3個月內應該有反應, 即出花的. 最後, 我想講你可以當花真係值物咁睇, 疣毒是種子, 你d皮膚是泥土, 你身上的皮膚唔會全部地方都合佢生長, 有d太乾, 有d太厚, 一旦佢入左皮膚又生長到就會開花, 生長成熟最茂盛時d花粉就傳播去別的地方.

引用:
原帖由 xNs 於 2010-8-18 19:41 發表
大家好..本人都懷疑自己中招..
因為本人下面O係上個月前生左幾粒好細既肉粒(好似走米仔咁劑唔出野既)..
係唔同位置..分別在

1. 近龜頭有分開有三粒
2.包皮有一粒..
隔左咁耐都冇大到同埋冇咩feel..係沖涼時洗 ...
如果你摸它時感覺到硬硬地, 似角質(尖銳濕疣), 就99.999%係. 如果你有消炎膏查定周圍3角位先費事野開, 唔好弄損, 磨損3 角位置包括你jj, 另外一定要洗手. 快d去睇醫生, 初生好易清的, 清左一年內沒番發就冇事. 呢度版例唔可以比醫生資料, 不過之前有post提供全港醫生資料...

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-8-19 16:08 發表

是08年9月嗎???如果係咪差唔多2年lor,不過我諗師兄都要定期番去check 肛門,check多一排,穩陣d,
此終自己睇唔到
oh, 我記錯了, 原來已是兩年了. 那麼新果粒肯定係新中的. 肛門我會一年去check 一次.

大家放心, 花可以醫好的, 中左係要小心唔好傳染比人, 想唔番發自己衛生d 就可以了, 預備定一支細有噴霧咀的火酒隨時用來消毒, 消炎膏半日查一次, 如有傷口可用dr 的洗傷口水, 或稀釋了的火酒去噴,洗, 穿孖煙通, 沖涼後將自己洸底褲或用dittol 浸下.

引用:
原帖由 echris 於 2010-10-6 21:20 發表
ching 快 d 去睇專科 或者政府,千祈唔好怕醜,出得黎玩,預左要還。

我去政府社會衛生科都幾次了,除左第一次真係怕醜之外,而家已經慣左,好似睇街症咁,最緊要治療。

其實自己成日亂諗野,諗下諗下真係人都 ...
睇到呢d Post 真係好似自己當日打的一樣, 不用怕, 好快適應到, 找對醫生加些少耐性一定醫好的, 我看呢度有95% 兄弟都係醫番好, 番發實有, 唔會有咩問題因為好快知道點去對付. 加油

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-10-14 20:40 發表

師兄, 其實我而家呢個case, 非淋尿道炎 exclude 衣原 我應該睇泌尿科定皮膚及性病科呀?
我知道尿道炎真係要一頭半個月先醫得好, 但8月15日到而家 藥由klacid 到 ciprofloxacin
都已經個幾月, 請問我係唔係應該要 ...
你已經找到最好果個醫生啦... 要有信心, 比d耐性.

145 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。