推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Confirm Money has Virus!

會唔會money真係有愛滋向男人報仇???

做雞已經很慘,
做雞做到有愛滋就真係人間死悲劇
可憐的money...

其實o的囡囡都好撚慘
大佬, 一日最少被幾個唔識既男人輪大米
好人既就話者, 有o的好撚衰既當囡囡係慰安婦架麻

我覺得真係出來玩係咩情況下都要戴套
為自己為人地都好...
同埋出來玩真係要尊重人地, 唔好花費幾舊水就唔尊重o的囡囡
起碼盡可能也使到人地開心...

引用:
原帖由 supermachine 於 2008-9-1 23:17 發表
turboman3 呢條友簡直係無知! 係人帮襯過三川都知道money喜歡主動跟客人做愛不帶套, 她不是有病是什麼? 啲BRO都係想好心提醒我哋要小心啲啫! 呢條粉腸就係度扮哂正義感, 其實 ...
but... does she afraid to have baby from the customers???

不過... 咩大陸來的女都有可能有愛滋架啦
總之戴袋啦...

引用:
原帖由 devils 於 2008-9-20 15:51 發表
唉! 我要係度澄清我無話過Money佢有HIV, 只係上次上去聽到有師兄話俾佢傳染到性病, 同時做我既女女亦証實確有此事, Money喜歡跟客人做愛不帶袋就係人都知架啦, 況且我上次發表文章的時候, 她確實亦沒有上班一段時間去 ...
你可以幫下我地兄弟,你搵一次同money打真軍, 3個月後驗身然後通知我地班兄弟你有冇HIV,
我地班兄弟會感謝同埋相信你

引用:
原帖由 devils 於 2008-9-20 16:32 發表
你睇下你自己之前講乜
係你POST 人地有AIDS先...

引用:
原帖由 devils 於 2008-9-20 16:29 發表
我洗乜要你相信, 你係呢度都無地位既! 收皮啦! 一陣就話自己有HIV, 一陣就話想插到啲女女標眼淚, 睇你啲post就知道你係心理不平衡, 回家吃屎啦!
你O甘有地位, O甘快O的試下人地有冇HIV先啦~~~

引用:
原帖由 devils 於 2008-9-20 16:29 發表
我洗乜要你相信, 你係呢度都無地位既! 收皮啦! 一陣就話自己有HIV, 一陣就話想插到啲女女標眼淚, 睇你啲post就知道你係心理不平衡, 回家吃屎啦!
:bird: :bird: :bird:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。