推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

請問中性病係唔係會有呢D特徵 :

1) 陰莖有水泡/傷口
2) 小便痛
3) 嘔奇怪液體

我已經俾5-6個醫生睇過細佬   都話無野

我十幾日 前 唔知點解      龜頭邊變得敏感         (雖然我無割包皮    但平時24小時都可以外露龜頭)

一俾條"媽煙通"掂到龜頭邊 (係上邊 , 姐係肚池對落)   就會小小痺       搞到你有D唔舒服   

龜頭 包皮連接住果條紅根又好似有時有小小唔舒服

我已經十幾日訓得唔好.....   因為好擔心

我除左去過私家診所 , 政府門診 , 仲去埋果個油麻地賽馬會診療所社會衛生科診所

算唔算準?

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 好運 於 2009-7-5 00:50 發表

去過咁多個都話冇野...應該ok la...
但個頭唔知點解會變得敏感

掂到 "媽煙通" 會痺    (以前唔會)

引用:
原帖由 好運 於 2009-7-16 21:35 發表
今日睇左dr.ho...,,佢係nice,,但好似好趕........

check aid 梅同 疱疹2 ....大約幾耐有result?..有result dr.ho會親自打比你??

好驚佢比我5通打去我屋企.......... 可5可以同佢講只打比我手提only ? ...
請問疱疹 2 係如何CHECK 的?

引用:
原帖由 leo...!! 於 2009-7-13 23:12 發表
其實check性病係咪驗尿做細菌培養就可以知道
係尿 DNA

是心多? 還是病?

已經俾4-5個醫生睇過           但有一個情況(只出現過2次)
嚇到我日日擔心 無覺好訓

果2次係都著三角 under

(我 現在只著 平腳 under + 唔著牛仔褲)
(但我以前三角 under + 牛仔褲 係 no problem   )

果2次行行下街 感覺 ( 7月6 , 7月12)
包皮同龜頭果條帶 大約果個部分位置 勒住勒住痛 (姐係陰莖底部)
咁即刻入廁所睇睇

哇..... 嚇死 ... 尿道出口位會變血紅色 (但唔會滲血/流血)

即刻用包皮包番住陰莖 .. 咁就慢慢唔痛 ..... 尿道出口位變番正常色

最近睇果個醫生 話神經線發炎 (佢只係眼睇 )         俾左D藥我

佢話如果係性病 男性症狀會好明顯 佢話我無粒粒/水泡 小便唔痛 陰莖無流異常液體

我自己試 打飛機又可以正常射精

佢話唔會係性病 (我最近 性行為係 6月15 , 有CONDOM做 , 但口交無CONDOM , 在口中完事)

而加我日日都好驚 個人一擔心 果個包皮帶位置會有一下好像針吉的怪感覺 又好像會感覺到肚池對落裡面D器官活動 (深呼吸/躺臥) 果時感覺更大

(我無無包皮過長 平時唔勃起都可以露成個龜頭出黎 做愛唔痛)

補充 : 仲有一個好似以前無的情況

(勃起後更明顯)

龜頭 兩邊好像無乜血色 係好 灰白色

但中部 (包括尿道出口前面 & 附近) 就紅色

龜頭 好像好 "巢皮"

但整條陰莖在清潔時唔會癢,唔會痛

(但好像敏感左, 有時掂到褲會有D敏感 FEEL , 以前唔會)

我好驚啊.... 去過衛生科.. 好快就好無耐性咁趕我走... 話無事    

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 garamon 於 2009-7-17 19:28 發表
我的器官都是這顏色及樣子,不用擔心!
thanks  c-hing

但須 #8404 果個情況我仲好擔心會有第三次  

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-7-17 19:49 發表

有一點要注意, 醫生講過唔用domdom比人口交 ...
我醫生都有話

佢話 男  如果中淋病 ,  會係7日 內出事  ,    所以佢排除呢個 possibility

佢話  菜花要等有症狀先可以理  (男)     

疱疹(二型) ,  一定會有症狀 , 仲唔會潛伏太耐

佢叫我去驗衣原體 , 如果無, 就可以放心  (佢話 最後性交 係一個月 , 好多性病已經會出事)
(但花 會可能潛伏 8-12個月)

佢話性交後3個月 , CHECK 埋 梅毒/AIDS 就可以放心

請問咁諗正確嗎

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-7-17 19:49 發表

可能係你著慣左一輪平腳under, 一時轉返著三角under被"沽"住唔慣.
龜頭"巢"皮我幾年前都有, 唔關事的.
龜頭敏感, 包皮包住就冇野. 我由細到現在都係咁. 唔關事的.

我有著開平腳under +三角under  

龜頭敏感係懷疑中招先發現有  (時有時無)

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-7-17 19:57 發表

因我每次去完洗手間都會用紙巾幫細佬抹嘴
要小心紙巾乾唔乾淨  

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-7-17 20:29 發表

我都想知, 有冇師兄可以解答呢?
佢話男人中淋仔(gonorrhea)會好明顯      唔會唔知

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-7-17 21:37 發表

請問師兄係生係尿道口嗎?  
生係尿道口 係唔係好明顯?

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-7-17 22:11 發表

我生係尿道口, 都幾明顯. 仲開始向尿道入面生. 不過好彩仲未入到尿道
花會唔會由尿道入面開始生 , 慢慢生出黎, 伸展到出面?

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-7-17 23:31 發表

E個就唔知了, 不過我估性接觸都係尿道外既事, 應該多數由外面生入去呱
could you please help me to ask Dr.Ho   when you see him next time?

thanks!!!

引用:
原帖由 好運 於 2009-7-17 23:57 發表

dr ho話驗血驗到....
梅+aid 420..疱疹380 ..加埋800

不過9成冇疱疹..下體一啲水泡之類的野都冇
請問係邊間化驗所?         3樣  $800 ..... 都幾抵   

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-7-18 01:06 發表

安心最重要, 加上都唔算太貴, 如果你去睇其他過d咩醫療中心去check你又驚唔好意思, dr ho有細心又熟貴d都好過到時萬一預到白鴿眼既醫生啦
如果我無任何症狀      但好擔心     DR.HO  會唔會唔SO我???

(因為如果我唔需要治療 .. 只係徵詢意見 ... 睇下醫生 ......  咁佢淨係收幾舊水 醫生費..... 但因為我擔心... 會多 問題問 ....
我怕左住DR HO 搵食 )

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。